Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚαλλιτεχνικά“...Θέλω και της...

“…Θέλω και της Παναγιάς τα μάτια…”

koukla.jpg “..Ότι θέλεις κορίτσι μου…”,Έτσι απαντά σε όλες τις απαιτήσεις, της μεγάλης ντίβας του Ελληνικού Πενταγράμμου ο Θεσσαλονικιός επιχειρηματίας, αρκεί να την καλοπιάσει, για να την έχει στο κέντρο του. Βέβαια ο εξηγημένος επιχειρηματίας δεν μασάει τα λόγια, προχωρά ακάθεκτα σε ότι υπόσχεται, τα δίνει όλα ακόμα και λαγούς με πετραχήλια.

Αυτό έγινε στην περίπτωση μεγάλης τραγουδίστριας όταν την πήρε στο κέντρο για εμφανίσεις. Η τραγουδίστρια βλέποντας ότι το αφεντικό γίνεται χαλί για να τον πατήσει, εκμεταλλεύτηκε την κάθε λεπτομέρεια, και απευθυνόμενη προς αυτόν του είπε,

“…θα ήθελα μια χάρη…..”, “….Ότι θέλεις κορίτσι μου….” της απαντά ο χουβαρντάς έμπορος χαλιών. “…Ο γιος μου υπηρετεί στον Έβρο και θα ήθελα ένα αυτοκίνητο για πάρτη του, για να έρχεται να με βλέπει…, θα φέρει και πολλούς φαντάρους μαζί του…”. “…Και το ρωτάς….” της απαντά.

“….Θέλω να με νοικιάσεις από γνωστή εταιρεία μια Porsche Carera, καθώς έχει μεγάλη αδυναμία στα γρήγορα αυτοκίνητα….” Συνέχισε η τραγουδίστρια.

“…Πες το κι έγινε…” της διαβεβαίωσε με σιγουριά ο επιχειρηματίας.

Την άλλη μέρα κιόλας η Porsche ήταν έξω από το κέντρο και της παρέδωσε τα κλειδιά στο χέρι. Στο μεταξύ ξεκίνησε και τις παραστάσεις η μεγάλη ντίβα. Το μαγαζί γέμιζε ασφυχτικά. Ο επιχειρηματίας έτριβε τα χέρια, και βρήκε την ευκαιρία να ανεβάσει τις τιμές κατά 20 Ευρώ ανά κεφαλή.

Ο πολύς κόσμος που ήθελε να δει την καλλιτέχνιδα, δυσαρεστήθηκε από τις καλές τιμές που έγιναν φαρμάκι. Έτσι το μαγαζί έπεσε απότομα. Η καλλιτέχνιδα ήλθε σε ρήξη με τον επιχειρηματία και του τάψαλλε ένα χεράκι.

“…Πολύς κόσμος μου κάνει παράπονα για τις τιμές που ανέβασες, και επειδή η Θεσ/νίκη είναι βαρόμετρο στην διασκέδαση μας πήρε χαμπάρι….και εγώ δεν θέλω να χάσω την φήμη μου. Γι΄ αυτό απαιτώ να σταματήσουμε την συνεργασία….πάρε και τα κλειδιά της Porsche και άϊντε για…..”.

Κατεβαίνοντας στην Αθήνα η καλλιτέχνιδα έκανε βούκινο το όλο θέμα, γι΄ αυτό και έγινε χαμός στο ίσιωμα όταν δήλωσε ότι “…εγώ δεν ξαναπατώ εκεί….”ποτέ”….”.

Κυρία καλλιτέχνιδα, το επάγγελμα που εξασκείς και σε δύσκολους καιρούς θα σας συνιστούσαμε να “μην λέτε ποτέ, ποτέ”, για να μην εκτεθείται.

Ο δε επιχειρηματίας, έμπορος χαλιών, καλύτερα να αφήσει τους λαγούς με τα πετραχήλια και να πάει να μάθει, να  κουρεύει  τα χαλιά.

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ

ράφει η Νίνα Γκατζούλη Πολλοί μελετητές πιστεύουν ότι η λογοτεχνική ανάπτυξη οποιασδήποτε γλώσσας συνδέεται στενά και σχετίζεται με σημαντικά ιστορικά γεγονότα και επιρροές που έχει υποστεί ένα έθνος. Ο Tony Crowley, στο Proper English, παραθέτει τη θέση του Saussure για τη γλώσσα...

Πρακτικές Εφαρμογές της Πυρηνικής Φυσικής με πολύ απλά λόγια.

* Γράφει ο Στέφανος Ευαγγέλου Μπινιάρης Τη Μελέτη μου αυτήν την  παρουσίασα διαδικτυακά στις 14.03.2024 στις 20.00 η ώρα από τον ΙΧΑ  Το παρόν γραπτό κείμενο διαφέρει κατά τι από την Ομιλία, αφού εδώ δεν υπάρχει ένας αυστηρός περιορισμός έκτασης του κειμένου. Με...

Ορισμός της 19ης Μαΐου ως ημέρα μνήμης της γενοκτονίας Ελλήνων του Πόντου.

Εκδηλώσεις για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για το έτος 2024           Με το Ν. 2193/1994 (Α΄32) καθιερώθηκε η 19η Μαΐου ως Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας του Ελληνισμού του Πόντου και με το Π.Δ....

Κάθε ημέρα μας υπενθυμίζουν την προδοσία της Μακεδονίας μας.

Του Παναγιώτη Αποστόλου Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου egerssi@otenet.gr www.egerssi.gr Η Συμφωνία των Πρεσπών είναι μια κατάπτυστη Συμφωνία, μια ενδοτική Συμφωνία για τα εθνικά συμφέροντα της Ελλάδος, μια Συμφωνία που στόχο έχει τη μείωση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων! Αυτή ήταν διαχρονικά η θέση μας και...