Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚαλλιτεχνικάΜεγάλο μπελά βρήκε

Μεγάλο μπελά βρήκε

sirtaki.bmpη φιρμάτη τραγουδίστρια του Ελληνικού πενταγράμμου από τον μαέστρο  της στο κέντρο της Θεσ/νίκης όπου εμφανίζεται. Ο μαέστρος θέλοντας να βελτιώσει κάποια πράγματα, ηχογράφησε όλο το πρόγραμμα του κέντρου, όπως πολύ σωστά έκανε. Η φιρμάτη κυρία της πίστας εκείνη την ημέρα δεν είχε την ανάλογη απόδοση στην φωνή, αφού είχε κλείσει από το μπούκωμα που παθαίνει συνεχώς. Επιπλέον το μικρόφωνο της είχε κάποιο τεχνικό πρόβλημα, καθώς δούλευε μόνο 50%. Με όλα αυτά τα ευτράπελα η ηχογράφηση έμοιαζε τερατώδης, κατάλληλη για σπηλιά, και σε καμιά περίπτωση για πολιτιστικό κέντρο.

Το ηχογραφημένο CD ο μαέστρος το μοίρασε στους μουσικούς  του, όμως για κακή του τύχη το CD αυτό πήγε  και σε ξένα χέρια, εκτός μαγαζιού, χωρίς  να το γνωρίζει. Σ΄αυτό έγινε έντονη κριτική στην τραγουδίστρια,  και δημιουργήθηκαν  πολλά αρνητικά σχόλια του τύπου:

“…Τζάμπα πληρώνεται αυτή η φίρμα με τόσα Ευρώπουλα….”,

 κάποιοι άλλοι είπαν “….Είναι δυνατόν η φιρμάτη να βγάζει τέτοιο τερατώδη ήχο, και να μην ξοδέψει δύο φράγμα παραπάνω για ένα αξιοπρεπές εργαλείο…;;;” και πολλά άλλα.

Η φιρμάτη όταν  έμαθε για το CD αυτό, έγινε ο χαμός. Τα έβαλε με τον μαέστρο απειλώντας τον “…..ότι αυτά που κάνεις, με εκθέτεις,όπου παίζετε και ακούγεται  το CD αυτό ,με τον δικηγόρο μου θα κάνω ασφαλιστικά μέτρα. Τέτοιο ρεζίλη δεν περίμενα να γίνω !!!!….”, χτυπιόταν και οριόνταν. Σε δικό της πρόσωπο δε, έλεγε απελπισμένη “…δεν ξέρω τι να κάνω, πώς να το σταματήσω αυτό….”.

Η αλήθεια είναι ότι δυστυχώς στο κέντρο όπου εμφανίζεται η κίνηση είναι μέτρια και γι΄ αυτό δεν φταίει το ηχογραφημένο CD, το οποίο συνεχίζει να κυκλοφορεί και να παίζετε ελεύθερα σε πολλά μέρη.

Το Ελληνικό Φαινόμενο θα συμβούλευε την καλλιτέχνιδα πρώτα να ελέγχει το πρόβλημα που ξεκινά από την ίδια, αφού ακόμα και μετά το ρεζιλίκι του CD, δεν άλλαξε μικρόφωνο.

 Δεύτερον, μετά από τόσα χρόνια εμπειρία πάνω στην πίστα θα έπρεπε να γνωρίζει πολύ καλά  ποιά τραγούδια να διαλέγει  για το ρεπερτόριο της, έτσι ώστε να διασκεδάζει και να χορεύει ο κόσμος, και να αποφεύγει τα τραγούδια του καναπέ σε κέντρο διασκέδασης. Σ΄ αυτό πρέπει να δώσει μεγάλη προσοχή, αντί να καταναλώνεται με θέματα νομικής φύσεως που δεν στέκονται. Άσε που δεν κάνει καλό και στην καριέρα της.

Όσο δε για τον μαέστρο ,είναι ασυγχώρητος με τα λάθη που συνεχίζει όπως τον παλιό καιρό, σαν να μην άλλαξε γι΄ αυτόν τίποτα.

Γιαυτό ίσια το κορμί σας και τα μυαλά στα κάγκελα, γιατί το επόμενο βήμα είναι το λουκέτο, το οποίο πλησιάζει επικίνδυνα.

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Πρακτικές Εφαρμογές της Πυρηνικής Φυσικής με πολύ απλά λόγια.

* Γράφει ο Στέφανος Ευαγγέλου Μπινιάρης Τη Μελέτη μου αυτήν την  παρουσίασα διαδικτυακά στις 14.03.2024 στις 20.00 η ώρα από τον ΙΧΑ  Το παρόν γραπτό κείμενο διαφέρει κατά τι από την Ομιλία, αφού εδώ δεν υπάρχει ένας αυστηρός περιορισμός έκτασης του κειμένου. Με...

Ορισμός της 19ης Μαΐου ως ημέρα μνήμης της γενοκτονίας Ελλήνων του Πόντου.

Εκδηλώσεις για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για το έτος 2024           Με το Ν. 2193/1994 (Α΄32) καθιερώθηκε η 19η Μαΐου ως Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας του Ελληνισμού του Πόντου και με το Π.Δ....

Κάθε ημέρα μας υπενθυμίζουν την προδοσία της Μακεδονίας μας.

Του Παναγιώτη Αποστόλου Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου egerssi@otenet.gr www.egerssi.gr Η Συμφωνία των Πρεσπών είναι μια κατάπτυστη Συμφωνία, μια ενδοτική Συμφωνία για τα εθνικά συμφέροντα της Ελλάδος, μια Συμφωνία που στόχο έχει τη μείωση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων! Αυτή ήταν διαχρονικά η θέση μας και...

Μισός Αιώνας Βάρβαρης Τουρκικής Κατοχής στην Κύπρο οι στρατηγικές επιδιώξεις της Τουρκίας.

τού Φοίβου Κλόκκαρη, αντιστράτηγου ε.α.* Φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από την τουρκική εισβολή στη Κύπρο το 1974 και την κατοχή του βορείου τμήματος της. Η επεκτατική στρατηγική της Τουρκίας για την Κύπρο πηγάζει από τον εθνικό όρκο της τουρκικής εθνοσυνέλευσης...