Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚίνημα εθελοντώνΟ Δήμος Κορδελιού...

Ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου προχώρησε και σε νέα παραγγελία πατάτας 50 τόνων.

ΣΕ ΤΡΙΤΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΠΑΤΑΤΑΣ ΠΡΟΧΩΡΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΕΥΟΣΜΟΥ  ΣΥΝΟΛΙΚΑ 150 ΤΟΝΟΥΣ ΠΑΤΑΤΑΣ

Επειδή ξεπέρασε κάθε προσδοκία η ανταπόκριση των δημοτών για την αγορά πατάτας Νευροκοπίου, ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου προχώρησε και σε νέα παραγγελία – την τρίτη μέσα σε διάστημα τριών ημερών – 50 τόνων πατάτας.

Από την πρώτη ημέρα των παραγγελιών (Δευτέρα 12 Μαρτίου) μέχρι και σήμερα (Τετάρτη 14 Μαρτίου) έχουν εξαντληθεί 100 τόνοι πατάτας, με αποτέλεσμα η Διοίκηση να κλείσει νέα παραγγελία.

ΟΙ ΝΕΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΕΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΜΑΡΤΙΟΥ μέσω διαδικτύου στην ιστοσελίδα του Δήμου www.kordelio-evosmos.gr.

Οι πατάτες θα διατεθούν στη χαμηλότερη τιμή των 0, 25 λεπτών σε συσκευασίες των 20 κιλών, δηλαδή 5€ ο σάκος των 20 κιλών.

Ανώτατο όριο παραγγελίας είναι τα 60 κιλά – δηλαδή 3 σάκοι.

Η διάθεση των νέων ποσοτήτων πατάτας Νευροκοπίου, απευθείας από τους παραγωγούς, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21 Μαρτίου από τις 2 μμ – 6 μμ

Για τη Δημοτική Κοινότητα Ελευθερίου Κορδελιού

Στην οδό Μ. Αλεξάνδρου (δρόμος της Λαϊκής Αγοράς της Τρίτης)

Για τη Δημοτική Κοινότητα Ευόσμου

Στην οδό Ελευθερίας (πίσω από το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Ευόσμου).

Υπενθυμίζεται πως η πρώτη διανομή θα γίνει το Σάββατο 17 και την Κυριακή 18 Μαρτίου 2012 από τις 10.00 πμ έως τις 2.00μμ στα εξής σημεία:

Για τη Δημοτική Κοινότητα Ελευθερίου Κορδελιού

Στην οδό Παπάγου μπροστά στο 1ο Λύκειο Ελευθερίου Κορδελιού.

Για τη Δημοτική Κοινότητα Ευόσμου

Επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου με προσέλευση από την οδό Εθνικής Αντίστασης. 

Επειδή ξεπέρασε κάθε προσδοκία η ανταπόκριση των δημοτών Κορδελιού Ευόσμου για την αγορά  Νευροκοπίου πατάτας που είχαν εξαντληθεί μέσα σε 6 ώρες, ο Δήμος προχώρησε και σε νέα παραγγελία  50 τόνων .

ΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΕΩΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 15 Μαρτίου,μέσω διαδικτύου στην ιστοσελίδα του Δήμου www.kordelio-evosmos.gr.

Διάθεση απευθείας από τους παραγωγούς, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 και την Κυριακή 18 Μαρτίου, στην χαμηλότερη τιμή των 0, 25 λεπτών σε συσκευασίες των 20 κιλών λεπτών, δηλαδή 5€ ο σάκος των 20 κιλών.

Η πρώτη διανομή θα γίνει…

το Σάββατο 17 και την Κυριακή 18 Μαρτίου 2012 από τις 10.00πμ έως τις 2.00μμ στα εξής σημεία:

Για τη Δημοτική Κοινότητα Κορδελιού :Στην οδό Παπάγου μπροστά στο 1ο Λύκειο Ελευθερίου Κορδελιού.

Για τη Δημοτική Κοινότητα Ευόσμου: Επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου με προσέλευση από την οδό Εθνικής Αντίστασης.

Οι παραγγελίες γίνονται μόνον μέσω διαδικτύου στην ιστοσελίδα του Δήμου www.kordelio-evosmos.gr. από χτες Δευτέρα έως την Πέμπτη 15 Μαρτίου.

Ανώτατο όριο παραγγελίας είναι τα 60 κιλά – δηλαδή 3 σάκοι.

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΝΙΚΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην ακριτική Φλώρινα, από πατέρα ντόπιο ομιλούντα και το τοπικό ιδίωμα και μητέρα βλάχα από το ηρωικό Μοναστήρι, ομιλούσα επίσης τη βλαχική διάλεκτο. Οι γονείς μας ήταν αυτοί που μας εμφύσησαν την αγάπη για την...

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ

ράφει η Νίνα Γκατζούλη Πολλοί μελετητές πιστεύουν ότι η λογοτεχνική ανάπτυξη οποιασδήποτε γλώσσας συνδέεται στενά και σχετίζεται με σημαντικά ιστορικά γεγονότα και επιρροές που έχει υποστεί ένα έθνος. Ο Tony Crowley, στο Proper English, παραθέτει τη θέση του Saussure για τη γλώσσα...

Πρακτικές Εφαρμογές της Πυρηνικής Φυσικής με πολύ απλά λόγια.

* Γράφει ο Στέφανος Ευαγγέλου Μπινιάρης Τη Μελέτη μου αυτήν την  παρουσίασα διαδικτυακά στις 14.03.2024 στις 20.00 η ώρα από τον ΙΧΑ  Το παρόν γραπτό κείμενο διαφέρει κατά τι από την Ομιλία, αφού εδώ δεν υπάρχει ένας αυστηρός περιορισμός έκτασης του κειμένου. Με...

Ορισμός της 19ης Μαΐου ως ημέρα μνήμης της γενοκτονίας Ελλήνων του Πόντου.

Εκδηλώσεις για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για το έτος 2024           Με το Ν. 2193/1994 (Α΄32) καθιερώθηκε η 19η Μαΐου ως Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας του Ελληνισμού του Πόντου και με το Π.Δ....