Σάββατο, 1 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΒιογραφικάΆγγελα Μέρκελ και...

Άγγελα Μέρκελ και το Γ΄Ράιχ

angela-merkel_17.jpgΗ καγκελάριος της Γερμανίας Άγγελα Μέρκελ σιδηρά κυρία της Ευρώπης, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ανατολική Γερμανία, ο πατέρας της Χόρστ Κάσνερ ήταν λουθηρανός πάστορας, ο οποίος υπηρέτησε τον Αδόλφο Χίτλερ, στην υπηρεσία της Βέρμαχτ, μια και ήταν θαυμαστής του.

Μόλις έπεσε ο Χίτλερ και την Ανατολική Γερμανία, κατέλαβαν οι Ρώσοι ο πατέρας της άλλαξε στρατόπεδο, πήγε με τους Ρώσους, και ανέλαβε εξέχουσα θέση στην εκκλησία της Ανατολικής Γερμανίας.

Έγινε μέλος του κομουνιστικού κόμματος, όπως και η κόρη του Άγγελα Μέρκελ η οποία άρχισε σιγά – σιγά να ανεβαίνει στην ιεραρχία.

Διετέλεσε μέλος της μυστικής υπηρεσίας της Στάζι, εκεί απέκτησε στενή σχέση με την οικογένεια και τον πρόεδρο της Α. Γερμανίας Έριχ Χόνεκερ, με τον οποίον συναντιόταν τακτικά.

Ο πατέρας, αλλά και η Άγγελα Μέρκελ έτρεφαν μίσος για τους Έλληνες, διότι αντιστάθηκαν σθεναρά στον Χίτλερ, με αποτέλεσμα  η Γερμανία έχασε τον πόλεμο.

Η ίδια σε μια συνέντευξη της σε τηλεοπτικό κανάλι είπε, “εκτιμούσα πολύ τον Έλληνα συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη, αλλά όταν έκανε μια συναυλία στο Δυτικό Βερολίνο, έπαψα να τον εκτιμώ, και ούτε θέλω να ακούω πλέον τίποτα γι΄ αυτόν”.

Πάντοτε στα σχέδια του μυαλού της ήταν η Ελλάδα, πως θα μπορέσει να την κατακτήσει.

Μόλις έπεσε το τείχος του Βερολίνου άλλαξε στρατόπεδο, πήγε με το κόμμα των Χριστιανοδημοκρατών, μια και είχε μάθει να αλλάξει τις παρατάξεις όπως τα πουκάμισα, το ίδιο άλλωστε ισχύει και για τον πατέρα της.

Μόλις εξελέγη πρόεδρος των Χριστιανοδημοκρατών κέρδισε  τις εκλογές, ενώ εκείνο το χρονικό διάστημα το Ελληνικό κράτος είχε προστριβές με την Siemens.

Η Άγγελα Μέρκελ δήλωσε στους συνεργάτες της, “με την Ελλάδα θα πρέπει να κάνουμε κάτι, δεν πρέπει να την αφήσουμε έτσι, θα βγουν όλα τα άπλυτα στην φόρα για την Siemens με  τα λαδώματα των πολιτικών”.

 Έτσι,  ξεκίνησε το όραμα της η  Άγγελα Μέρκελ, να κατακτήσει την Ελλάδα, και να πραγματοποιήσει το όραμα του Αδόλφου Χίτλερ ο οποίος δεν τα κατάφερε.

Αυτή είναι η καγκελάριος της Γερμανίας.

Εμείς σαν Έλληνες τι κάνουμε;;

 Θα αντισταθούμε, ή θα αφήσουμε τους Έλληνες πολιτικούς να τα παραδώσουν όλα στους Γερμανούς;;

Ενώ οι πρόγονοι μας είπαν το μεγάλο “ΟΧΙ”.

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Το ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ του Ανδρέα Παπανδρέου κ’ η χάραξη ανεξάρτητης εξωτερικής πολιτικής..

Το 1994 αποτέλεσε ένα έτος ορόσημο για τον Ανδρέα Παπανδρέου και την διαμόρφωση ανεξάρτητης εξωτερικής πολιτικής της Ελλάδος, σε ένα εθνικό θέμα το οποίο όχι απλά βρέθηκε σε κομβικό σημείο, όχι απλά έφερε σε θέση αδυναμίας και μη συνεννόησης...

Τρικυμία ἐν κρανίῳ” ἡ συνέντευξη τοῦ Ράμα στὴν Ἀθήνα.(Δελτίο Τύπου- Δηλώσεις Μητροπολίτου ΑΝΔΡΕΟΥ)

ΙΕΡΑ  ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΔΡYΪΝΟΥΠΟΛΕΩΣ ,  ΠΩΓΩΝΙΑΝΗΣ                         &  ΚΟΝΙΤΣΗΣ  Ἐν Δελβινακίῳ τῇ 23ῃ Μαΐου 2024                    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ         Ὁ Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δρυϊνουπόλεως, Πωγωνιανῆς καί Κονίτσης  κύριος ΑΝΔΡΕΑΣ, ἔκανε τίς ἀκόλουθες δηλώσεις: «Ὁ ἀλβανός πρωθυπουργός Ἔντι Ράμα, ὅπως εἶναι γνωστό, ἦλθε στήν Ἑλλάδα, χωρίς νά προσκληθῆ ἀπό κανένα ἐπίσημο. Ὁ...

ΑΑΔΕ πάνω από 270 καταγγελίες πολιτών και η 450 υπάλληλοι εφοριών έχουν παραπεμφθεί στο Πειθαρχικό.

Ψηλά στην λίστα της ΑΑΔΕ βρίσκονται ήδη 270 καταγγελίες, που έχουν τεθεί σε απόλυτη προτεραιότητα για έλεγχο και συγκεκριμένα έχουν υποβληθεί μέσω της πλατφόρμας κατά το διάστημα 30/10/2023 – 27/5/2024. Απ’ αυτές το 11% αφορούν καταγγελίες για την ΑΑΔΕ...