Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚαλλιτεχνικάΟι εμφανίσεις του...

Οι εμφανίσεις του Πάνου Κιάμου στην ομογένεια της Αμερικής

KIAMOS1-NYKIAMOS2-NY

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Θερμή υποδοχή από τους Έλληνες ομογενείς της Νέας Υόρκης έτυχε ο Πάνος Κιάμος κατά το ξεκίνημα της περιοδείας του στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής με πρώτο σταθμό το Melrose Ball Room , όπου ξεσήκωσε ένα κατάμεστο μαγαζί όπως μπορούμε να διαπιστώσουμε και από τις φωτογραφίες που σας παραθέτουμε. Ο πετυχημένος Έλληνας καλλιτέχνης μαζί με όλο του το μουσικό επιτελείο εμφανίστηκε στον συγκεκριμένο χώρο διασκέδασης στην Νέα Υόρκη την περασμένη Παρασκευή και Σάββατο και αναμένονται επιπλέον δύο εμφανίσεις για το ερχόμενο διήμερο (31 Οκτώμβρη & 1 Νοέμβρη).

Έπειτα η άκρως αναμενόμενη για τους ομογενείς περιοδεία του Πάνου Κιάμου θα συνεχιστεί στην Βοστόνη την Κυριακή 2 Νοεμβρίου και σε ακόμα πέντε πόλεις σε Αμερική και Καναδά μέχρι τα μέσα του επόμενου μήνα.
Αναμφισβήτητα μια μεγάλη ευκαιρία για τους Έλληνες των Ηνωμένων Πολιτειών να διασκεδάσουν με έναν ιδιαίτερα αγαπητό, εντός και εκτός Ελληνικών συνόρων λαϊκό καλλιτέχνη.
Οι ημερομηνίες και οι πόλεις των εμφανίσεων της περιοδείας του Πάνου Κιάμου σε Αμερική και Καναδά είναι:

– Παρασκευή 31 Οκτωβρίου, Melrose Ball Room, Νέα Υόρκη, ΗΠΑ
– Σάββατο 1 Νοεμβρίου, Melrose Ball Room, Νέα Υόρκη, ΗΠΑ
– Κυριακή 2 Νοεμβρίου, Club Royale Boston, Βοστώνη, ΗΠΑ
– Παρασκευή 7 Νοεμβρίου, Paramount Convention Center, Τορόντο, Καναδάς
– Σάββατο 8 Νοεμβρίου, Aquas Calliente Casino Resort, Palm Springs, Καλιφόρνια, ΗΠΑ
– Παρασκευή 14 Νοεμβρίου, Embassy Plaza, Μόντρεαλ, Καναδάς
– Σάββατο 15 Νοεμβρίου, Club H.O.M.E-House of Music, Σικάγο, ΗΠΑ και
– Κυριακή 16 Νοεμβρίου, Martins West, Βαλτιμόρη, ΗΠΑ

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...

Μεγάλη Τετάρτη σήμερα, ημέρα αφιερωμένη στην μετάνοια, την προδοσία ενώ σηματοδοτεί και την αρχή του τέλους για τον Ιησού με τον Μυστικό Δείπνο.

Ο πρωί τελείται o Εσπερινός της Μεγάλης Πέμπτης και Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία. Είναι η τελευταία Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία του έτους. Το απόγευμα γίνεται η Ακολουθία του Ευχελαίου και η τελετή του Νιπτήρος, που είναι και ο Όρθρος της Μεγάλης Πέμπτης...

2023 Εκθέσεις Χώρας για Πρακτικές Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων: Ελλάδα.

Τομέας 2. Σεβασμός στις Πολιτικές Ελευθερίες ΕΝΑ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ Το σύνταγμα και ο νόμος προέβλεπαν την ελευθερία της έκφρασης, συμπεριλαμβανομένων των μελών του Τύπου και άλλων μέσων ενημέρωσης, και η κυβέρνηση γενικά...