Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠολιτικάΌ Γεραπετρίτης δηλώνει...

Ό Γεραπετρίτης δηλώνει κουρασμένος και αφήνει υπόνοιες του τύπου «θα παραιτηθώ»!

Ό Γεραπετρίτης δηλώνει κουρασμένος και αφήνει υπόνοιες του τύπου «θα παραιτηθώ»!

Εμφύλιος στο Μαξίμου ο Γεραπετρίτης Θα τα βροντήξω και θα φύγω” φώναζε ο Δημητριάδης Θα σε βαλω στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης

ο Δημητριάδης και ο έλεγχος των… υποκλοπών της Ε.Υ.Π.!

Η αναβάθμιση Σκέρτσου σε υπουργό Επικρατείας, σε συνδυασμό με την έλευση Τριαντόπουλου και την παντοδυναμία επί παντός επί στητού του Γρηγόρη Δημητριάδη και αποχώρηση του Λιβάνιου, διαμορφώνουν μια εκρηκτική κατάσταση που όταν ανάψει το φιτίλι δεν θα ξέρουν που θα κρυφτούν.

Ήδη ο Γεραπετρίτης σε συζητήσεις του με υπουργούς και κυβερνητικούς παράγοντες εκφράζει μια δυσφορία για τις εξελίξεις, δηλώνει κουρασμένος και αφήνει υπόνοιες του τύπου «θα παραιτηθώ»! “Δεν θα είμαι ούτε καν υποψήφιος βουλευτής”

Όπως πρώτο απεκάλυψε το edolio5 και αργότερα το ρεπορτάζ αναπαρήχθη από δεκάδες SITE ο πρωθυπουργός πρότεινε στον Γεραπετρίτη να αναλάβει το υπουργείο προστασίας του πολίτη.

Ο Έμπειρος δικηγόρος όμως γνωρίζει καλά ότι το υπουργείο αυτό χωρίς την αρμοδιότητα για την Ε.Υ.Π. δεν έχει κανένα νόημα σε σύγκριση… με τα κυβικά του και έθεσε ως προϋπόθεση αν πάει στο υπουργείο να πάρει και αυτήν την αρμοδιότητα, γεγονός που θεωρείτε ήδη αποκλεισμένο.

Το χειρότερο δε όλων είναι ότι την αρμοδιότητα για την Ε.Υ.Π. την έχει ο Δημητριάδης με τον οποίο ο Γεραπετρίτης δεν λέει ούτε καλημέρα. Όπως φαίνεται και σε αυτήν την ευαίσθητη περίοδο ο Δημητριάδης δεν έχει καμία διάθεση να αφήσει τις… επισυνδέσεις σε άλλα αυτιά.

Γεγονός είναι πως πλέον στο Μαξίμου έχει μετά τις τελευταίες εξελίξεις σχηματισθεί ένα ισχυρό δίπολο μεταξύ του ανθρώπου για όλες τις δουλειές και διευθυντή του γραφείου του πρωθυπουργού Γρηγόρη Δημητριάδη και του ανερχόμενου Άκη Σκέρτσου, στελέχους που προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ.

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...

Μεγάλη Τετάρτη σήμερα, ημέρα αφιερωμένη στην μετάνοια, την προδοσία ενώ σηματοδοτεί και την αρχή του τέλους για τον Ιησού με τον Μυστικό Δείπνο.

Ο πρωί τελείται o Εσπερινός της Μεγάλης Πέμπτης και Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία. Είναι η τελευταία Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία του έτους. Το απόγευμα γίνεται η Ακολουθία του Ευχελαίου και η τελετή του Νιπτήρος, που είναι και ο Όρθρος της Μεγάλης Πέμπτης...

2023 Εκθέσεις Χώρας για Πρακτικές Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων: Ελλάδα.

Τομέας 2. Σεβασμός στις Πολιτικές Ελευθερίες ΕΝΑ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ Το σύνταγμα και ο νόμος προέβλεπαν την ελευθερία της έκφρασης, συμπεριλαμβανομένων των μελών του Τύπου και άλλων μέσων ενημέρωσης, και η κυβέρνηση γενικά...