Έτσι είναι η ισορροπία στην ζωή, ότι θα κάνεις στον άλλον με το ίδιο νόμισμα θα πληρωθείς. Μόνο ο γνωστός Θεσσαλονικιός μαέστρος νυχτερινού κέντρου δεν έχει συμβιβαστεί μ΄ αυτήν τη σοφή πραγματικότητα και ψάχνεται γιατί και πως.
Ο εν λόγω μαέστρος αυξάνει τα πλούτη του χάρη στους πρωτοεμφανιζόμενους τραγουδιστές – τραγουδίστριες που αρμέγει τα μισά μεροκάματα τους (και όχι μόνο). Δηλαδή από τα 30 Ευρώ, τα 15 είναι δικά του κάθε βράδυ. Έλα όμως που τα ίδια έπαθε και η ερωμένη του – τραγουδίστρια.
Σε έξαλλη κατάσταση ο μαέστρος διαλαλεί όπου σταθεί στην πόλη, ότι κάποιοι ατζέντηδες ( τουλάχιστον αυτό είναι το αντικείμενο της δουλειάς τους , δικαιούνται κάποια ποσοστά) μασούν το 50% του μεροκάματου της καλής του.
Τα ίδια όμως κάνει κι αυτός, που στο κάτω- κάτω δεν δικαιούται, ούτε ένα Ευρώ να αρπάζει από τους καλλιτέχνες, αυτό δεν πειράζει, ούτε δέχεται επικρίσεις;;
Ο μαέστρος αυτός πάντα τα χρήματα έχει ως πρώτο πλάνο στην ζωή και στην δουλειά του Είναι ικανός δε, ακόμα να βγάλει και από την μύγα ξύγκι.
Όμως έχω καημό να τον δω επιτέλους να αφοσιωθεί στη δουλειά του, και να στρώσει ένα πρόγραμμα της προκοπής . Αντ΄ αυτού τριγυρνά στα στέκια για να κουτσομπολεύει.
Άστα αυτά μαέστρο, καλύτερα για τον Βάνη.
Ο κάθε κατεργάρης στον μπάγκο του και μην ξεχνάς…
Ότι δίνεις παίρνεις!!!!!!