Πέμπτη, 1 Ιανουαρίου, 2026
ΑρχικήΚέντρα διασκέδασηςΌταν γράφουμε για...

Όταν γράφουμε για την διασκέδαση, πότε μήλα, πότε φύλλα αυτό ισχύει

Κακό ποδαρικό βρήκε τα νυχτερινά κέντρα  και κλαμπάκια της Θεσσαλονίκης ,καθώς αρκετά κέντρα διασκέδασης της πόλης δεν άνοιξαν την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου, προφανώς για λόγους έλλειψης ρεζερβέ ,ή γιατί δεν είχαν άδεια λειτουργίας , όπως  ένα Club  στην περιοχή Σφαγείων

Εν τούτοις, καλό ποδαρικό έκανε ο καινούργιος μήνας στα καλλιτεχνικά σχήματα με τον Πάνο Κιάμο, Νίκο Μακρόπουλο και Γιώργο Γιαννιά,  που δούλεψαν την Παρασκευή με καλή κίνηση από κόσμο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο  καλΛιτέχνης  Αντώνης Ρέμος, παρ΄ ότι γέμισε την πόλη με διαφημιστικά πάνελ για να ενημερώσει το κοινό του πως έρχεται στην πόλη μόνο για 2 εμφανίσεις 1και 2Νοεβρίου, ωστόσο στην πρεμιέρα το κέντρο ήταν κλειστό , προφανώς γιατί  είχε μόνο 30 ρεζερβέ. Ο δε τηλεφωνητής του κέντρου , ενημέρωνε και συνάμα μπέρδευε το κοινό πως ο καλλιτέχνης θα διασκεδάζει σε άλλο νυχτερινό κέντρο. Είναι λυπηρό καλλιτεχνικά ονόματα αυτού του μεγέθους να μην μπορούν να μαζέψουν ούτε 300 άτομα.

 

Το νυχτερινό κέντρο “Μούσες εν χορώ” , προς πανεπιστημιούπολη πλευρά, με τοπικό σχήμα είχε περισσότερο κόσμο.

Πάντως, όταν γράφω ρεπορτάζ για τα νυχτερινά κέντρα , με  ελάχιστους επιχειρηματίες να κάνουν μονίμως παράπονα, ένα θα πρέπει να γνωρίζουν, πως οι ακριβοπληρωμένοι τους συνεργάτες , δεν τους λένε την αλήθεια.

Οι ελεγκτικοί μηχανισμοί του κράτους πραγματοποιούν συνεχώς  φορολογικούς ελέγχους σε όλα τα κέντρα Υπάρχουν όμως και ορισμένοι ρουφιάνοι – καλοθελητές (;;), που τηλεφωνούν στο ΣΔΟΕ για να καρφώσουν συναδέλφους τους, άσχετα εάν κάποιοι απ΄ αυτούς έχουν μπάρμπα στη κορώνη.

 

Στα τόσα χρόνια που επισκέπτομαι τα νυχτερινά κέντρα, βλέπω, ακούω  τα όσα συμβαίνουν στην νυχτερινή διασκέδαση  , όμως δεν είδα κανένα , μα κανένα  ένα επιτόπου δειγματολογικό  έλεγχο  στα ποτά και τα αναψυκτικά ,(ναι  και στα αναψυκτικά, υπάρχει λόγος) που σερβίρονται στους θαμώνες , όπως στην φώτο   το ποτό   με σαλιγκάρι  μεζέ κολλημένο  στο ποτήρι  που έτυχε να με σερβίρουν.

Είναι απαράδεκτη και εγκληματική αυτή η αδιαφορία του κράτους για την προστασία της δημόσιας υγείας των πολιτών.

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

(επιστολική) Ψήφος Απόδημων. Η νέα μεγάλη ΑΠΑΤΗ

Το ''καθεστώς Μητσοτάκη'', ετοιμάζει σχέδιο νόμου πιστεύοντας -ακόμα- ότι οι απόδημοι 'Ελληνες είναι ''χρήσιμοι ηλίθιοι''. Με το ''σχέδιο'', το 1/5 του 'Εθνους (20%), δηλ. οι εκτός συνόρων ενεργοί ΕΛΛΗΝΕΣ πολίτες, με επιστολική ψήφο, θα εκλέγουν το… 1 % της...