Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠαιδεία *Όμοιος ομοίω αεί...

 *Όμοιος ομοίω αεί πελάζει*.  Ελεύθερο  Πανεπιστήμιο. Νέα Μη κρατικά πανεπιστήμια στην Ελλάδα και ξένα πανεπιστήμια στη χώρα τους και στην Ελλάδα….

Είναι πολλά τα λεφτά Άρη…

Και η αγραμματοσύνη…

Υπάρχει Σύγχυση Διαφορά και Διαφθορά.

Άλλο  το Κολούμπια Πανεπιστήμιο της Αμερικής στην  Αμερική άλλο το Κολούμπια Πανεπιστήμιο της Αμερικής στην Ελλάδα ….

Το βασικό στοιχείο – στα μη κρατικά πανεπιστήμια -είναι  το να μη διδάξει ούτε ένα μέλος ΔΕΠ των ήδη υπαρχόντων στην Ελλάδα των υπαρχόντων ήδη Κρατικών Ελληνικών Δημόσιων Πανεπιστημίων. Αυτοί που είναι στα υπάρχοντα στην Ελλάδα κρατικά δημόσια Πανεπιστήμια πρέπει να αποκλειστούν από το νέο Ελεύθερο Πανεπιστήμιο.

Το έχουμε γράψει εδώ και δέκα χρόνια αυτό και είναι δημοσιευμένο σε συστηματική μεγάλη κυκλοφορίας εφημερίδα…

Αυτό  να μπει ως απαράβατος όρος στο νέο νομοσχέδιο.

Αν αρχίσουν και μπαίνουν και στα Μη κρατικά πανεπιστήμια –όχι όλοι- και όσοι διδάσκουν ήδη -λέμε τώρα – στα σημερινά κρατικά δημόσιοι πανεπιστήμια στην Ελλάδα θα είναι και το τέλος της παιδείας λένε άλλοι.

Αυτοί που κατέστρεψαν τα Ελληνικά Δημόσια Πανεπιστήμια για να βολεύουν τα παιδιά τους και να τα κάνουν νύχτα καθηγητές -όπως έγιναν και οι ίδιοι, ΌΧΙ ΌΛΟΙ,  -θα καταστρέψουν και τα Μη κρατικά πανεπιστήμια και τα ξένα και τα ιδιωτικά λένε άλλοι πολλοί πλέον

Βέβαια υπάρχουν ευθύνες πολλές και σε πολλούς λένε άλλοι πολλοί.

Περιμένουμε τις λεπτομέρειες του νομοσχεδίου για τα νέα Μη κρατικά πανεπιστήμια στην Ελλάδα.

 Δεν υπάρχει Συνταγματικό κώλυμα για την ίδρυση Μη κρατικών πανεπιστημίων στην Ελλάδα λένε άλλοι.

Να έρθουν σωστά οι Έλληνες καθηγητές και οι ξένοι καθηγητές που διδάσκουν στα ξένα πανεπιστήμια στην Αμερική Ευρώπη κλπ.

Όμως σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να μπει η λεγόμενη *συμμορία της ντόπιας Παιδείας* και στα ξένα πανεπιστήμια στην Ελλάδα ούτε να διδάξει ούτε να αρχίσει τις καταλήψεις το ναρκεμποριο κλπ.

Αυτό θα σημάνει και το τέλος των λεγόμενων “Μη κρατικών πανεπιστημίων” και στην Ελλάδα αλλά και τη δυσφήμιση τους στην χώρα τους.

Προσωπικά πιστεύουμε ότι σε μια πενταετία τα σοβαρά ξένα πανεπιστήμια θα φύγουν μόνα τους από την Ελλάδα- όταν δουν με ποιους έχουν να κάνουν- ειδικά με τους ήδη υπάρχοντες λεγόμενους καθηγητές  στα υπάρχοντα κρατικά δημόσια πανεπιστήμια και τις λεγόμενες *υπερκομματικές συμμορίες της παιδείας*.

Οι ανύπαρκτοι επιστημονικά,  όχι όλοι, λεγόμενοι καθηγητές των ήδη υπαρχόντων Κρατικών Δημόσιων Πανεπιστημίων στην Ελλάδα θα πολεμήσουν με «λύσσα» τα ξένα σοβαρά Πανεπιστήμια και τους ξένους σοβαρούς καθηγητές που θα κάνουν το “λάθος” να έρθουν στην Ελλάδα.

Για να μη αποκαλυφθεί η αγραμματοσύνη των λεγόμενων μελών ΔΕΠ, όχι όλων, γιατί θα αποκαλυφθεί η αγραμματοσύνη τους αμέσως και για το λόγο αυτό δε θα επιτρέψουν ποτέ να λειτουργήσουν σοβαρά ξένα πανεπιστήμια στην Ελλάδα,  λένε άλλοι πολλοί πλέον.

Οι πιο πολλοί, όχι όλοι,  στην Ελλάδα έχουν γίνει καθηγητές με το λεγόμενο μέσον -χωρίς να έχουν τα απαιτούμενα προσόντα- λένε άλλοι πολλοί πλέον.

Τότε οι ξένοι σοβαροί καθηγητές θα φύγουν έντρομοι από την υπάρχουσες “υπερκομματικές συμμορίες” που θα απειλήσουν ανοιχτά είτε θα στήσουν δήθεν *τρομοκρατικές οργανώσεις* δηλ. αυτοί που πίνουν καφέ το πρωί στη Γκράβα Εξάρχεια Βύρωνα Καλλιθέα Πειραιά και το βράδυ στο Κολωνάκι που είναι και οι πράκτορες της μαφίας θα βάζουν  βόμβες κατά των δήθεν ιμπεριαλιστών κλπ.

Το μόνο ξένο Πανεπιστήμιο που μπορεί να ευδοκιμήσει στη σημερινή  Ελλάδα είναι το Τουρκικό, το Αλβανικό και το Σκοπιανό γιατί *όμοιος ομοίω αεί πελάζει*  λένε άλλοι πολλοί πλέον.

Βέβαια ο υπουργός Παιδείας προσπαθεί για κάτι καλύτερο αλλά οι “υπερκομματικές συμμορίες της παιδείας” δε θα τον αφήσουν λένε  πολλοί πλέον.

“Κ. Πιερρακάκης: Τα κριτήρια για τα Μη Κρατικά Πανεπιστήμια θα είναι τα αυστηρότερα που υπάρχουν στην Ε.Ε. | esos.gr” https://www.esos.gr/arthra/86163/k-pierrakakis-ta-kritiria-gia-ta-mi-krarika-panepistimia-tha-einai-ta-aystirotera-poy

Όταν δημοσιευτεί το νομοσχέδιο αν δημοσιευτεί και αν δεν αρχίσουν οι ιστορίες δηλ. η “μαφία της παιδείας” να βάζει βόμβες να ετοιμάζει καταλήψεις επιθέσεις διαδηλώσεις τρομοκρατικές δήθεν ενέργειες κλπ

Όλα στημένα παιχνίδια είναι από την “ντόπια μαφία” λένε άλλοι πολλοί πλέον.

Στοιχηματίζουμε ένα ευρώ ότι τελικά δε θα γίνει τίποτα και δε θα έρθει κανένα σοβαρό ξένο Πανεπιστήμιο  πλην της Τουρκίας κλπ.

Εδώ δε μπορούν να στείλουν τα 1350 άτομα του υπουργείου Παιδείας σε ένα σχολείο να διδάξουν έστω λίγες μέρες τη βδομάδα και δε τολμούν να καταργήσουν το μειωμένο διδακτικό ωράριο των συνδικαλιστών και αιρετών -θα μπορέσουν να φτιάξουν έστω ξένα πανεπιστήμια στην Ελλάδα – λένε άλλοι πλέον.

Κατά τη λαϊκή ρήση « Όμοιος στον όμοιο και κοπριά στα λάχανα- λένε άλλοι πολλοί πλέον.

Με τιμή

Αθήνα

29.12.2023

Δρ Κουτσούκος Αναστάσιος

Δημοσιογράφος

“Κατάκοιτος”

Θύμα των “υπερκομματικών συμμοριών της παιδείας”.

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Ο Νίκος Βάνης σας εύχεται Χρονιά Πολλά και Κάλο Πάσχα και καλή Ανάσταση.

Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Αυτά έκαναν το Χριστός Ανέστη,και αβγά κόκκινα Κεριά, λαμπάδες, φως της Ανάστασης.. Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Οι πιστοί παλιότερα...

Μεγάλο Σάββατο Πορεία προς το θείο πάθος.

Τω Αγίω και Μεγάλω Σαββάτω, την θεόσωμον Ταφήν, και την εις Άδου Κάθοδον του Κυρίου και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού εορτάζομεν δι’ ών της φθοράς το ημέτερον γένος ανακληθέν, προς αιωνίαν ζωήν μεταβέβηκε». Tο απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής, αφότου εξέπνευσε...

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...