Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Της νύχτας τα καμώματα στην πόλη της Θεσσαλονίκης

Στην άλλοτε φημισμένη πόλη της διασκεδάσεις, την Θεσσαλονίκη, πλέον όλο και λιγότερα νυχτερινά κέντρα λειτουργούν  σήμερα .

Έτσι λοιπόν , στην μουσική σκηνή “Stage ¨,μετά το τέλος των εμφανίσεων της Πέγκυ Ζήνας, η καλλιτέχνιδα επιστρέφει στην Αθηναϊκή νύχτα , για εμφανίσεις το Πάσχα μαζί με τον Γιάννη Πλούταρχο,στο νυχτερινό κέντρο “ΘΕΑ”, για μια συνεργασία όπως τα παλιά χρόνια .

Όσο για  τον  Γιάννη Πλούταρχο, ετοιμάζει να εκπλήξει  το πιστό  κοινό του,  που τον ακολουθεί όπου και αν εμφανίζεται, παρουσιάζοντας και  τα νέα  18 τραγούδια του από την τελευταία δισκογραφία που κυκλοφορεί σε λίγες ημέρας.

Όμως, στην Θεσσαλονίκη μας έρχεται η Νατάσσα Θεοδωρίδου με τον Ηλία Βρεττό, την 1η Μαρτίου ξεκινάνε εμφανίσεις στο νυχτερινό κέντρο “Άστρα Live”, με ένα πρόγραμμα καθαρό λαϊκό.

Στο δε νυχτερινό κέντρο “Μαμούνια Live” ,κάθε Πέμπτη για τέσσερις εβδομάδες θα εμφανίζεται ο Βαλάντης, ενώ τις Παρασκευές και τα Σάββατα το μαγαζί θα λειτουργεί με τοπικό καλλιτεχνικό σχήμα .

Λίγο πιο κάτω, ο Σάκης Ρουβάς με τον Νίνο συνεχίζουν κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Όπως και ο Μάκης Δημάκης, που πήρε παράταση για άλλον έναν μήνα και συνεχίζει τις εμφανίσεις στην άλλη πλευρά της πόλης.

Τα υπόλοιπα τρία νυχτερινά κέντρα με τοπικά σχήματα είναι πότε μήλα, πότε φύλλα.
Ωστόσο , πολλοί καλλιτέχνες συνεχίζουν τις ζωντανές εμφανίσεις σε διάφορα μπαράκια τα οποία δεν διαθέτουν την ανάλογη άδεια για ζωντανή μουσική και όμως , μ΄ αυτό το θέμα δεν ασχολείται κανείς.

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Με φόρα έρχεται ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ο Κυριάκος Βελόπουλος με την Ελληνική Λύση. 

Έντονα με το διψήφιο νούμερο στις κάλπες, με την τέταρτη θέση στο συνολικό αποτέλεσμα και με την τρίτη θέση, μη σου πω τη δεύτερη, στην Βόρεια Ελλάδα. ΣΤΗΝ Βόρεια Ελλάδα ο Κυριάκος Βελόπουλος με την Ελληνική Λύση , όπου ΤΟ ποσοστό θα είναι 27 της...

Το Κυπριακό ΔΕΝ ”λύθηκε” Ιούλιο 1974… Η Ομογένεια ΗΠΑ, να πράξει.

ΗΠΑ, 2024... Είναι εντυπωσιακή η απραξία-αφωνία του Ελληνισμού ΗΠΑ γιά τα 50 χρόνια από την εισβολή-κατοχή στην Κύπρο, Ιούλιο 1974. Γιά 50 χρόνια παράνομη κατοχή, από την Τουρκία, ποσοστού εδάφους 37% της Κύπρου. Η αφωνία, η απραξία ειδικά των ''ομογενειακών μας Οργανώσεων''...

Η AstraZeneca το νομικό έγγραφο που υποβλήθηκε στο Ανώτατο Δικαστήριο της Βρετανίας, μετά από ομαδική αγωγή, στην εταιρεία.

Η ανακοίνωση έρχεται σε συνέχεια των αποφάσεων (τον περασμένο Μάρτιο) να αποσύρει εθελοντικά την άδεια κυκλοφορίας εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενώ μόλις χθες ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων εξέδωσε ανακοίνωση ενημερώνοντας ότι το εμβόλιο δεν φέρει πλέον άδεια χρήσης. Σημειώνεται ΟΤΙ πως...

Eντυπωσιακή… ΑΠΟΤΥΧΙΑ: Απόδημοι, επιστολική ψήφος.

Ανανεωμένο) Τελικό: 202.556 οι εγγραφές γιά επιστολική ψήφο. Οι περισσότεροι (153.322) είναι κάτοικοι Ελλάδας. 49.234 οι εκτός Ελλάδας που εγγράφηκαν συνολικά, από 128 χώρες. Ποσοστό 84.6% είναι στην δυτ. Ευρώπη, νεομετανάστες βασικά. Οι 49.234 αντιστοιχούν: Ευρώπη: 41.680 (84,6%)... Β. και Ν. Αμερική:...