Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚέντρα διασκέδασηςΌλο και λιγότερα...

Όλο και λιγότερα είναι τα καλοκαιρινά σχήματα και προγράμματα στην λεωφόρο των Μπουζουκιών της Θεσσαλονίκης

Την εβδομάδα που μας πέρασε, από τα τρία νυχτερινά κέντρα που λειτουργούν στην περιοχή αεροδρόμιο Μακεδονίας,  τα δύο με τοπικά σχήματα  από κίνηση την  Παρασκευή και Σάββατο  γέμισαν  μόνο το μισό μαγαζί.

Ακόμα και το σχήμα με τον  Σταμάτη Γονίδη δεν είχε την ανάλογη απήχηση για το κοινό,  αυτό δείχνει ότι τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για  όλους.

Έτσι λοιπόν, με τις τελευταίες του εμφανίσεις  αύριο ( Παρασκευή) και το Σάββατο , ο καλλιτέχνης  αποχαιρετά το κοινό της πόλης

Επίσης,  τελείωσαν  τις εμφανίσεις τους το σχήμα με τον Γιώργο  Γιασεμή, την Βασιλική Νταντά, και τον Σάκη Βέρρο  στα “Μαμούνια Live”.

Από την  Πέμπτη  5 Ιουλίου, στο εν λόγω νυχτερινό κέντρο ξεκινά το σχήμα που εμφανιζόταν στο VOX των Αθηνών.

Μένει να δούμε πως θα πάει και αυτό το  νέο πρόγραμμα .

Όπως φαίνεται,την σκυτάλη από τα μπουζούκια  παίρνουν πλέον τα μπαράκια και τα Beach Bar. με  τις Live εμφανίσεις  καλλιτεχνών.

Για παράδειγμα, το Ελληνάδικο (μπαρ -Club) “Μαρκίζ”, στο κέντρο τις πόλης,  την Πέμπτη 5 Ιουλίου  θα εμφανιστεί ο Λευτέρης Πανταζής,

Έτσι και  την προηγούμενη Παρασκευή και το Σάββατο η νεολαία προτίμησε τα κοντινά μπαράκια και τα Beach Bar, λόγω και του καύσωνα.

Οπότε, από εδώ και πέρα ο κόσμος δύσκολα θα  επιλέγει  τις πίστες στην  περιοχή αεροδρομίου, λόγω έλλειψης χρημάτων και μεταφορικών.

Γι΄ αυτό και η νυχτερινή διασκέδαση μέρα, με την μέρα αλλάζει άρδην .

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...

Μεγάλη Τετάρτη σήμερα, ημέρα αφιερωμένη στην μετάνοια, την προδοσία ενώ σηματοδοτεί και την αρχή του τέλους για τον Ιησού με τον Μυστικό Δείπνο.

Ο πρωί τελείται o Εσπερινός της Μεγάλης Πέμπτης και Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία. Είναι η τελευταία Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία του έτους. Το απόγευμα γίνεται η Ακολουθία του Ευχελαίου και η τελετή του Νιπτήρος, που είναι και ο Όρθρος της Μεγάλης Πέμπτης...

2023 Εκθέσεις Χώρας για Πρακτικές Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων: Ελλάδα.

Τομέας 2. Σεβασμός στις Πολιτικές Ελευθερίες ΕΝΑ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ Το σύνταγμα και ο νόμος προέβλεπαν την ελευθερία της έκφρασης, συμπεριλαμβανομένων των μελών του Τύπου και άλλων μέσων ενημέρωσης, και η κυβέρνηση γενικά...