Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚουτσομπολιάΌλοι είχαν το...

Όλοι είχαν το ίδιο όνειρο

zeus.jpgΈνα έντονο όραμα στο ύπνο τους, είδαν οι τρεις επιχειρηματίες νυχτερινών κέντρων στην περιοχή αεροδρομίου Μακεδονία. Είδαν τον θεό των μπουζουκιών να τους συμβουλεύει λέγοντας τους:

 “τα νυχτερινά σας κέντρα πρέπει να ,τα ανοίξετε από τις 19 με 20 Αυγούστου συγχρόνως..

Έτσι τα κέντρα σας θα πλημμυρίσουν από κόσμο, θα κάνετε τρελό τζίρο, και αφού γεμίσουν οι τσέπες σας με ζεστό χρήμα, επιτέλους θα ξεχρεώσετε αυτά που χρωστάτε εδώ κι εκεί”

Ένας εκ των τριών επιχειρηματιών πήγε παραπέρα την συζήτηση και  ρώτησε:

 “θεέ μου, πες μου πόσο να χρεώσω την φιάλη για να φανεί ελκυστική στον κόσμο;;”

“Ποιον από τους τρεις καλλιτέχνες θα έχεις, τον Γιάννη Πλούταρχο, τον Νίκο Βέρτη, ή τον Αντώνη Ρέμο, για να σου πω εκτός από την σωστή τιμή της φιάλης, και τι κόσμο θα ελκύσεις” του απάντησε ο θεός των μπουζουκιών.

Και ο επιχειρηματίας συνέχισε τις ερωτήσεις: “ Εάν σου πω το όνομα του καλλιτέχνη που θα έχω, θα μου πεις και τι θα κάνω αν δεν πάει καλά το μαγαζί;;”.

“Τέκνο μου, πρώτα θα μετρήσω τις αμαρτίες και των τριών σας, άλλα και των καλλιτεχνών, και αφού ζυγίσω τα πράγματα , θα σου πω τι ακριβώς θα γίνει, στην επόμενη συνεδρίαση μας, στο όνειρο σου” του απάντησε ο θεός των μπουζουκιών.

Και ύστερα ξύπνησε απότομα, μούσκεμα στον ιδρώτα, και άρχισε να συλλογίζεται; “πω, πω, πω τι έπαθα, να με ανακρίνει ο θεός των μπουζουκιών”

 και αναρωτήθηκε;; “λες να είδαν και οι άλλοι δύο το ίδιο όνειρο;; Αν είναι έτσι, τότε είναι σημαδιακό.

Ναι, αλλά, δεν μου άρεσε που ο θεός των μπουζουκιών μίλησε για τις αμαρτίες. Λες να γνωρίζει όλες  τις κρυφές πτυχές της ζωής μας;; Αλλιώς δεν εξηγείται. Αλλά τι λέω, θεός είναι και σίγουρα ξέρει τις αμαρτίες ολονών”.

Όμως, στο όνειρο αυτό τι ερμηνεία να δώσω, μ΄ αυτό το θεόσταλτο σημάδι;; Να το πάρω ως καλό, ή….., άστο, γιατί θα τρελαθώ στο τέλος. Όνειρο ήταν και θα περάσει.

Μ΄ αυτές τις σκέψεις γύρισε από την άλλη μεριά του κρεβατιού και έπεσε σε βαθύ ύπνο με συνοδεία μουσικής το ροχαλητό του.

Για να δούμε το όραμα των τριών επιχειρηματιών θα βγει αληθινό;;

Έπιτα, Θα χρειαστεί να απολογηθούν στο θεό των μπουζουκιών;;;  

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...

Μεγάλη Τετάρτη σήμερα, ημέρα αφιερωμένη στην μετάνοια, την προδοσία ενώ σηματοδοτεί και την αρχή του τέλους για τον Ιησού με τον Μυστικό Δείπνο.

Ο πρωί τελείται o Εσπερινός της Μεγάλης Πέμπτης και Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία. Είναι η τελευταία Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία του έτους. Το απόγευμα γίνεται η Ακολουθία του Ευχελαίου και η τελετή του Νιπτήρος, που είναι και ο Όρθρος της Μεγάλης Πέμπτης...

2023 Εκθέσεις Χώρας για Πρακτικές Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων: Ελλάδα.

Τομέας 2. Σεβασμός στις Πολιτικές Ελευθερίες ΕΝΑ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ Το σύνταγμα και ο νόμος προέβλεπαν την ελευθερία της έκφρασης, συμπεριλαμβανομένων των μελών του Τύπου και άλλων μέσων ενημέρωσης, και η κυβέρνηση γενικά...

Το Πάσχα Πασκαλιά Λαμπρή-Στο Άγιο Νικόλαο και την θαυματουργή εικόνα του Αγίου Νικολάου στην περιοχή στην θέση του κτήμα “Κοντογιάννη Πλατανιάς & Βογατσικού…

Το Πάσχα Πασκαλιά και η Λαμπρή-Στο Άγιο Νικόλαο εκ των κατοίκων της περιοχής συρρέουν στον θαυματουργό Άγιο Νικόλαο για να Ανάψουν την λαμπάδα στο Άγιο Νικόλαο και να κάνουν το τάμα στην πανάγια και στον Ιησού Χριστού να λέμε...