Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚαταγγελίεςΨευτόμαγκας με σιδερικό

Ψευτόμαγκας με σιδερικό

tom-jerry.jpgκυκλοφορούσε χωρίς φόβο και πάθος δείχνοντας έτσι το μπόι του ο φιλοξενούμενος στην πόλη της Θεσ/νίκης. Κάποιο βράδυ παίρνει στο τηλέφωνο έναν δημοσιογράφο και του λέει: “……σήμερα να περάσεις από το κέντρο σε θέλει ο συνέταιρος μου, να μιλήσετε για κάτι….”. Ο δημοσιογράφος πράγματι πήγε το ίδιο βράδυ, όμως δεν πρόλαβε καλά – καλά να μπει στο κέντρο, καθώς στην είσοδο τον περίμεναν  ο παραγγελιοδόχος πάρτα αλλιώς και ο συνέταιρος, ντόπιος επιχειρηματίας.

Πριν καλά – καλά ρωτήσει ο δημοσιογράφος τι τον ήθελαν αυτοί άρχισαν να ζητούν με έντονο τόνο εξηγήσεις για κάποιο άρθρο που αφορούσε κέντρο διασκέδασης με βεβαιωμένα γεγονότα χωρίς να αναφέρεται σε όνομα. Επειδή οι δύο πάρτα αλλιώς επιχειρηματίες είχαν την μύγα άρχισαν να μυγιάζονται, πίστευαν ακράδαντα ότι πρόκειται για το δικό τους κέντρο, μια και οι περιγραφές ήταν ακριβείς.

Ο ψευτόμαγκας που ήταν και ο πιο φωνακλάς της παρέας ουρλιάζοντας ρώτησε, “….Για ποιόν γράφεις ρε….;;;;” “…Από γνωστό Fun Club καλλιτέχνης  μας έστειλε μήνυμα, ότι για μας γράφεις…”. “…Άκου να σου πω…,δεν θα ξαναγράψεις για μας τίποτα !!!!” “…Ακούς τι σου λέω ρε…. ;;;; “

Ο δημοσιογράφος απαντά: “…Α΄ γι΄ αυτό με θέλατε;;;… Άκου λοιπόν τώρα εσύ τι θα σου πω. Το πνεύμα και η γραφή δεν γκετοποιούνται, όπως ήλθες εσύ εδώ να μας αλλάξεις όλους τα φώτα, για να μην σου βγάλουμε τα άπλυτα στην φόρα. Ούτε μπορείς να μας κλείνεις τα μάτια, ούτε βέβαια να μας κουμαντάρεις σαν αφέντης του γκέτο….”

Τελείως έξαλλος πια και με μεγάλη τρεμούλα, μην μπορώντας πως αλλιώς να αντιδράσει, άρχισε το γνωστό αντικείμενο της επιβίωσης, δηλαδή τις απειλές. “….Κάτσε να σε μισοαδειάσω τον γεμιστήρα επάνω σου…. (συνάμα βάζει το χέρι στο πλάι μήπως κα πιάσουν οι φοβέρες του)..”. Να σου και ο σωματοφύλακας, ο ντιβανοφουσκωτός για να υπερασπίσει τον ψευτόμαγκα σιδερά, προσπαθώντας να σπρώξει τον δημοσιογράφο,( ο οποίος έχει δει και χειρότερα) απευθυνόμενος προς αυτούς τους λέει:

 “….Για καθίστε στην μπάντα ….τα νταβατζιλίκια σας, δεν περνούν σε μένα, εγώ σας ξέρω απ΄ έξω και ανακατωτά. Αυτά να τα κάνετε στα κολλητάρια σας, στους σαλιάρηδες. Σε μένα δεν περνούν αυτά …..”   Τους άφησε, προχώρησε πιο μέσα και έκατσε σ΄ ένα τραπέζι, έκλεισε και το μαγνητοφωνάκι του, το οποίο κατέγραψε όλα τα παραπάνω, σκεπτόμενος ότι δεν είναι δυνατόν την νύχτα της Θεσ/νίκης, να την διευθύνουν τέτοια επικίνδυνα πρόσωπα.

Έπειτα συνέχισε το ρεπορτάζ κατευθυνόμενος προς άλλα ,πιο ήρεμα,πιο πολιτίσμενα κέντρα.

 Η πολιτεία καλά θα κάνει να μαζέψει κάτι τέτοιους ψευτόμαγκες με σιδερικά, που δεν διστάζουν να απειλούν και δημοσιογράφους εν ώρα καθήκοντος !!!!

Είναι επικίνδυνοι γα τους θαμώνες του κέντρου που διασκεδάζουν ανυποψίαστοι, και δεν ξέρουν πότε και τι μπορεί να τους βρει !!!!

Το Ελληνικό Φαινόμενο καταδικάζει τέτοια φαινόμενα που δυστυχώς στην πόλη μας άρχισαν να παίρνουν διαστάσεις , χωρίς κανείς να τα ελέγχει !!!!!

ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΥΣ !!!!!!

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Ο Νίκος Βάνης σας εύχεται Χρονιά Πολλά και Κάλο Πάσχα και καλή Ανάσταση.

Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Αυτά έκαναν το Χριστός Ανέστη,και αβγά κόκκινα Κεριά, λαμπάδες, φως της Ανάστασης.. Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Οι πιστοί παλιότερα...

Μεγάλο Σάββατο Πορεία προς το θείο πάθος.

Τω Αγίω και Μεγάλω Σαββάτω, την θεόσωμον Ταφήν, και την εις Άδου Κάθοδον του Κυρίου και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού εορτάζομεν δι’ ών της φθοράς το ημέτερον γένος ανακληθέν, προς αιωνίαν ζωήν μεταβέβηκε». Tο απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής, αφότου εξέπνευσε...

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...