Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚουτσομπολιάΧαμένος μέσα στην...

Χαμένος μέσα στην τύχη της φουρτούνας

ganti.gifΕίχε όλα τα καλά του επαγγέλματος , και όμως δεν ήξερα να τα απολαμβάνει, ψάχνοντας σε λάθος μονοπάτια την τύχη του. Ο λόγος για τον καλλιτέχνης “Κ” που ήλθε πριν από λίγο καιρό στην Θεσσαλονίκη για λίγες εμφανίσεις, για “αρπαχτές “, όπως λέμε πιο επιστημονικά.

Διάλεξε ό ίδιος τους συνεργάτες του, και τους καλλιτέχνες που θα τον πλαισιώνουν. Αφού ξεκίνησε τις εμφανίσεις, παράλληλα άρχισε και τις γνωστές λαμογιές, δημιουργώντας αντιπαραθέσεις με τους συναδέλφους του, αποφασίζοντας και διατάσσοντας, του τύπου “ αυτός ο καλλιτέχνης τραγουδά περισσότερη ώρα από εμένα, στην άλλη τραγουδίστρια ψαλίδισε λίγο το πρόγραμμα” και ούτω καθ΄ εξής, δείχνοντας έτσι πόση ανασφάλεια τον κατείχε.

Έτσι διαπληκτίστηκε και με τον Κρητικό λυράρη, ο οποίος έκανε πολύ σωστά την δουλειά του. Μάλιστα από το πρωί ως το βράδυ ο Κρητικός μουσικός και τραγουδιστής αλώνιζε την γύρω περιοχή της Θεσσαλονίκης έτσι, ώστε να φέρει παρέες στο νυχτερινό κέντρο.

Αντιθέτως ο γκρινιάρης, που τρωγόταν με τα ρούχα του, ξημεροβραδιαζόταν στο καζίνο, και αφού σκότωνε και το τελευταίο πεντοχίλιαρο του  μεροκάματο της βραδιάς, τότε πήγαινε για ύπνο.

Με αποτέλεσμα να μην έχει δεκάρα τσακιστή, να πληρώσει τους καφέδες και το δωμάτιο του ξενοδοχείου, όπου ο απλήρωτος λογαριασμός είχε φτάσει τα 1.000 Ευρώ.

Ουσιαστικά παίζει με ρέστα ακόμα και μέσω Ίντερνετ τυχερά παιχνίδια, καθώς 180.000 Ευρώ που είχε για τα γεράματα του, τα έχασε μέσα σε μια νύχτα στο χρηματιστήριο, όπου τα είχε ως σίγουρη επένδυση.

Δεν υπάρχει μέρα που να μην τον πιάσει ψυχοπλάκωμα, καταλήγοντας να παίρνει  και τα σχετικά φάρμακα.

Με τις λαμογιές του ακούμπησε και τον επιχειρηματία του νυχτερινού κέντρου ο οποίος του εξηγήθηκε άψογα, ωστόσο ο εν λόγω καλλιτέχνης μην εκτιμώντας τίποτα τον μπέρδεψε με τις πονηριές του.

 Άλλωστε τα ίδια ακριβώς έκανε και στον επιχειρηματία των Αθηνών ο οποίος τον πήρε από το νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης όπου άνοιγε το πρόγραμμα με την ποντιακή λύρα, τον κατέβασε στην Αθήνα και με τις σωστές κινήσεις τον έκανε πρώτη φίρμα στην Αθηναϊκή νύχτα. Έτσι γέμισε και ο τραπεζικός λογαριασμός τον οποίο σιγά – σιγά σκορπά στο βωμό της τύχης.

Μ΄ αυτά και άλλα πολλά ενώ βαδίζει προς την απότομη κατηφόρα, εντούτοις ο ίδιος πιστεύει και λαλεί ότι είναι πιο σπουδαίος, μεγαλύτερη φίρμα και από τον Γιάννη Πλούταρχο, λέγοντας, “..εγώ είμαι πάνω από τον Πλούταρχο..”. Πέρασε και δεν ακούμπησε. Παραμυθιάζει ακόμα και τον ίδιο του τον εαυτό.

Τώρα που πήγε και σε νέα δισκογραφική εταιρεία (η οποία ναι μεν υφίσταται, ετοιμάζει δισκογραφικές δουλειές, ωστόσο ακόμα δεν ανακοινώθηκε το όνομα της), όπου ετοιμάζει δίσκο.

Τον βλέπω να μην σταυρώνει ούτε μια δουλειά, άσχετα εάν θα ξεκινήσει εμφανίσεις για το Πάσχα στην Αθήνα. Προβλέπω ο επιχειρηματίας με την λάθος επιλογή του να πιάσει πάτο, νομίζοντας πως ο εν λόγω καλλιτέχνης έχει σουξέ, ενώ για πολλούς στον χώροι είναι ήδη καμένος.Δεν έχει μέλλον με την συμπεριφορά που τον διακατέχει.

Το επάγγελμα του τραγουδιστή θέλει κότσια, αντοχή, και σωστές δημόσιες σχέσεις από τον ίδιο, κάτι που ο εν λόγω φανταγμένος δεν το έχει κάνει ποτέ.

Για ένα νυχτερινό κέντρο δεν είναι το παν το σουξέ του καλλιτέχνη, αλλά ένα ολοκληρωμένο πακέτο. Αυτό έπρεπε να υπολογίσει και ο επιχειρηματίας που θα χάσει άδικα τα λεφτά του, καθώς ο συγκεκριμένος τραγουδιστής, όχι μόνο τον κόσμο, αλλά τον ίδιο του τον εαυτό, δεν μπορεί να φέρει βόλτα, είναι χαμένος μέσα στην φουρτούνα των τυχερών παιχνιδιών.

Εν πάσει περιπτώσει εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε.

 Ε΄, ρε.. κατακαημένε Νο2 Πλούταρχε !!!!!!!!

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...

Μεγάλη Τετάρτη σήμερα, ημέρα αφιερωμένη στην μετάνοια, την προδοσία ενώ σηματοδοτεί και την αρχή του τέλους για τον Ιησού με τον Μυστικό Δείπνο.

Ο πρωί τελείται o Εσπερινός της Μεγάλης Πέμπτης και Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία. Είναι η τελευταία Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία του έτους. Το απόγευμα γίνεται η Ακολουθία του Ευχελαίου και η τελετή του Νιπτήρος, που είναι και ο Όρθρος της Μεγάλης Πέμπτης...

2023 Εκθέσεις Χώρας για Πρακτικές Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων: Ελλάδα.

Τομέας 2. Σεβασμός στις Πολιτικές Ελευθερίες ΕΝΑ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ Το σύνταγμα και ο νόμος προέβλεπαν την ελευθερία της έκφρασης, συμπεριλαμβανομένων των μελών του Τύπου και άλλων μέσων ενημέρωσης, και η κυβέρνηση γενικά...

Το Πάσχα Πασκαλιά Λαμπρή-Στο Άγιο Νικόλαο και την θαυματουργή εικόνα του Αγίου Νικολάου στην περιοχή στην θέση του κτήμα “Κοντογιάννη Πλατανιάς & Βογατσικού…

Το Πάσχα Πασκαλιά και η Λαμπρή-Στο Άγιο Νικόλαο εκ των κατοίκων της περιοχής συρρέουν στον θαυματουργό Άγιο Νικόλαο για να Ανάψουν την λαμπάδα στο Άγιο Νικόλαο και να κάνουν το τάμα στην πανάγια και στον Ιησού Χριστού να λέμε...