Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Φεύγει το pop – έρχεται το λαϊκό

sirtaki3.bmpΟ λόγος γίνεται για το νυχτερινό κέντρο “Politia Clubbing” στο αεροδρόμιο Μακεδονία της θεσσαλονίκης, όπου τελειώνει τις εμφανίσεις του ο Σάκης Ρουβάς της pop σκηνής, για να πάρει την σκυτάλη ο άκρως λαϊκός  καλλιτέχνης της πίστας  Νίκος Μακρόπουλος από την Παρασκευή 14 Αυγούστου.

Οι  επιχειρηματίες του κέντρου ωστόσο δεν έχουν ακόμα αποφασίσει για το υπόλοιπο σχήμα που θα πλαισιώνει τον Νίκο Μακρόπουλο.

Όμως είναι βέβαιο πως αναμένουν πολύ κόσμο γι΄ αυτό  αλλάζουν και πάλι το σαλόνι του  νυχτερινού κέντρου, όπου ήδη ξοδεύτηκε πολύ χρήμα τότε για να διακοσμηθεί με ένα τεράστιο μπαρ, το οποίο σήμερα θα ξηλωθεί  για να μπουν τραπέζια με καθίσματα στην θέση του, έτσι ώστε να υπάρχουν αρκετά ρεζερβέ διαθέσιμα.

Τώρα, το αν θα γεμίσει  ασφυχτικά το κέντρο, αυτό θα εξαρτηθεί από την  τιμή της φιάλης και μόνο.

Καθώς με τον Σάκη Ρουβά η τιμή της  φιάλης είχε πετάξει στα 180 Ευρώ, γεγονός εξωπραγματικό  για την πόλη της Θεσσαλονίκης.

Αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που δούλευε στο φουλ η κάβα των αναψυκτικών και μόνο .
Για να δούμε τις εξελίξεις !!!!!!

Πολιτεία

Τηλέφωνο 2310 489956-486953

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Ο Νίκος Βάνης σας εύχεται Χρονιά Πολλά και Κάλο Πάσχα και καλή Ανάσταση.

Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Αυτά έκαναν το Χριστός Ανέστη,και αβγά κόκκινα Κεριά, λαμπάδες, φως της Ανάστασης.. Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Οι πιστοί παλιότερα...

Μεγάλο Σάββατο Πορεία προς το θείο πάθος.

Τω Αγίω και Μεγάλω Σαββάτω, την θεόσωμον Ταφήν, και την εις Άδου Κάθοδον του Κυρίου και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού εορτάζομεν δι’ ών της φθοράς το ημέτερον γένος ανακληθέν, προς αιωνίαν ζωήν μεταβέβηκε». Tο απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής, αφότου εξέπνευσε...

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...