Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠολιτικάΦεύγει ο διευθύνων...

Φεύγει ο διευθύνων σύμβουλος της Siemens Ελλάς Πίτερ Λέσερ

Άκρως εμπιστευτικές πληροφορίες της τηλεφημερίδας elliniko-fenomeno.gr και της εφημερίδας FenomenoNews (διανέμεται δωρεάν σ΄ όλη την Ελλάδα) αναφέρουν ότι, η γερμανίδα καγκελάριος Ανγκελα Μέρκελ παρενέβη προς τον πολυεθνικό όμιλο Siemens για να αλλάξει στην Ελλάδα τον Αμερικανότραφή διευθύνοντα σύμβουλο Πέτερ Λέσερ.

Ήδη βγήκαν τα μαχαίρια μεταξύ Γερμανών και Αμερικανών για το ποιος θα έχει το πρώτο έλεγχο στο προτεκτοράτο που λέγεται Ελλάδα.

Νέος διευθύνων σύμβουλος της Siemens Ελλάς θα είναι ο νυν γενικός διευθυντής της εταιρείας Τζόε Κέζερ, οποίος είναι προσηλωμένος  στο Γερμανοτσολιάδικο λόμπι.

Ο συγκεκριμένος γενικός διευθυντής έχει πολλούς φακέλους  σκανδάλων της Siemens στα οποία εμπλέκονται Έλληνες πολιτικοί. Τους έχει όλους δεμένους με μια αλυσίδα στο πόδι, έτσι ώστε κανείς δεν μπορεί να αντιδράσει κατά των Γερμανών.

Η  Siemens-Hellas, ενώ ήταν να πληρώσει 2.5 δις ευρώ , ωστόσο μετά από απόφαση της βουλής η συμφωνία έκλεισε στα 200.000.000 Ευρώ. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ούτε τα 200.000.000 Ευρώ δεν θα διεκδικήσει η κυβέρνηση Α. Σαμαρά – Ε. Βενιζέλου, για να μην στεναχωρήσει τους Γερμανούς.

Δεν είναι τυχαίο ότι, στην Ελλάδα  ως νέος πρέσβης  διορίζεται  από τον πρόεδρο των ΗΠΑ ο David D. Pearce  (Ντέιβιντ Πίρς), ο οποίος έχει πλούσιο βιογραφικό σε ότι αφορά  την άμυνα

Μεταξύ άλλων, ήταν αξιωματικός στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ  στο Κέντρο Επιχειρήσεων (1985-1987 ) ως υπεύθυνος του γραφείου της χώρας για την Ελλάδα . Κατά τη διάρκεια του Πολέμου του Κόλπου, στο Ιρακ ,  βοηθός αρχηγός της αποστολής στην αμερικανική πρεσβεία στην Καμπούλ , στο Αφγανιστάν, Πακιστάν  στη Δαμασκό, στην Ιερουσαλήμ,  και πρέσβης των Ηνωμένων Πολιτειών στην Αλγερία  2008-11.

Ο  Ντέιβιντ Πίρς , προ  ημερών κατέθεσε στην Αμερικανική γερουσία  την εξωτερική πολιτική που θα εφαρμόσει η Αμερική από εδώ και στο εξής έναντι της Ελλάδος.

Ο συγκεκριμένος διπλωμάτης είναι άριστος σε θέματα κρίσεων και πολέμων , είναι δε αυτός που έχει το πάνω χέρι στην Ελλάδα κόντρα στο Γερμανικό – Ναζιστικό καθεστώς με την κουμουνοτραφή Άγκελα Μέρκελ στο τιμόνι, που θα έχει άμεση σχέση με τις καλές Ρωσικές μπίζνες.

Να σημειωθεί ιδιαιτέρα, ότι ο νέος πρέσβης είναι άριστος ακόμα και  στο χειρισμό  των Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας, καθώς ως υπάλληλος ΥΠΕΞ  ΗΠΑ, εργάστηκε για σχεδόν μια δεκαετία  δημοσιογράφος και ξένος ανταποκριτής (1973 – 1979) για το Associated Press , Daily,  United Press International στις Βρυξέλλες, Λισαβόνα, στη Βηρυτό και στην Washington Post.

Πάντως Γερμανοί και Αμερικανοί ανησυχούν εάν βγει η Χρυσή Αυγή μπροστά στις επόμενες εκλογές μαζί με τον με τον ΣΥΡΙΖΑ και όχι η ΝΔ. Ενώ το ΠΑΣΟΚ γι΄ αυτούς θεωρείται καμένο χαρτί.

Έγκυρες πληροφορίες του δημοσιογράφου Νίκου Βάνη που προέρχονται από το Ελληνοαμερικανικό λόμπι αναφέρουν ότι, οι Αμερικανοί δεν θα αφήσουν τους Γερμανούς να πάρουν το πλούσιο οικόπεδο που λέγεται Ελλάδα.

Η τελευταία στροφή του Αντώνη Σαμαρά προς την Αμερικανική πλευρά είναι το τελευταίο χαρτί που παίζει ο πρωθυπουργός, μήπως και σώσει την κατάσταση μεταξύ των δύο δυνάμεων.

Ο τωρινός πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς δεν μπορεί να συγκριθεί με τον αείμνηστο Κωνσταντίνο Καραμανλή ο οποίος έπαιζε στα δάχτυλα την εξωτερική πολιτική.

Σε κάθε περίπτωση, ο χειμώνας για την Ελλάδα θα είναι βαρύς!!!!!

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Άλλη μία μεγάλη νίκη των παιδιών από την Κύπρο στο διαγωνισμό Ρομποτικής στο Χιούστον.

Φωτογραφία: «Ε.Κ.»/Ηλίας Νεοφυτίδης ΧΙΟΥΣΤΟΝ. ΤΕΞΑΣ. Στον φετινό παγκόσμιο διαγωνισμό Ρομποτικής που συμμετείχαν μαθητές από όλο τον Κόσμο, στο Χιούστον του Τέξας, 16-20 Απριλίου 2024, η κυπριακή ομάδα K.P. Computer Training bits από το Σχολείο Ξυλοφάγου της Λάρνακας, αποτελούμενη από τους μαθητές...

Το ακραίο Κέντρο ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΙΚΟΥ της Νέας Δημοκρατίας

Η Νέα Δημοκρατία στήνει σενάρια φόβου για να τρομάξει τους ψηφοφόρους της συντηρητικής περιοχής, του ακραίου Κέντρου και τους ανασφαλείς μικροαστούς  Ο ίδιος ο πρωθυπουργός, ο οποίος κάλεσε τους πολίτες να παραμερίσουν για λίγο τις διαφωνίες τους, να φασκιώσουν...

Ο χαμένος Αγώνας και η προδοσία της Κύπρου

*Του Δημήτρη Βόγγολη Υποστρατήγου ε.α μέλους και Δασκάλου του ΙΗΑ Πολλά από τα στοιχεία παρακάτω, παρμένα από το Υπουργείο Άμυνας του Ηνωμένου Βασιλείου, ανήκουν στην φίλη μου Φανούλα Αργυρού. Στο  μαρτυρικό νησί  στα  8.000 πχ έγινε ανακάλυψη και ανασκαφή του χαλκού, copper,...