Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΥΠΟΜΝΗΜΑ Προς...

ΥΠΟΜΝΗΜΑ Προς Κ. Υπουργό Παιδείας κ. Υπουργό κυρία Κεραμέως κ. Γκίκα. κ. Υφυπουργό Κ. Ζαχαράκη και πειθαρχικό Β/θμιας Κ. Στρατου Βασιλική κ. Κορομπελη Ιωάννα κλπ… ΕΕΠΠΣ, Καθηγητές Πανεπιστημίων, Πρυτάνεις Υπουργείο Παιδείας ΚΥΣΔΕ, KΥΣΠΕ… Βουλευτές, ΟΛΜΕ, ΜΜΕ

ΥΠΟΜΝΗΜΑ

Προς
Κ. Υπουργό Παιδείας κ. Υπουργό κυρία Κεραμέως κ. Γκίκα.
κ. Υφυπουργό Κ. Ζαχαράκη και πειθαρχικό Β/θμιας
Κ. Στρατου Βασιλική κ. Κορομπελη Ιωάννα κλπ…
ΕΕΠΠΣ, Καθηγητές Πανεπιστημίων, Πρυτάνεις
Υπουργείο Παιδείας
ΚΥΣΔΕ, KΥΣΠΕ…
Βουλευτές, ΟΛΜΕ, ΜΜΕ

Θέμα . ιός, 5G πανδημία πανβλακεία και UFo

Μήπως κάτι δεν κολλάει στην ιστορία του ιού?
Πόσοι πύργοι 5G μπήκαν τελευταία εκεί που είχαν ιό?
Τώρα είδαν και UFO του 2015!
Αφού υπάρχει ο ιός τι ανοιχτά σχολεία και δικαστήρια?
Η ισπανίδα ανάλογη του Τσιοδρα έκλαιγε και αυτή… το έχει η θέση φαίνεται..
Θα πέσει κλαυσίγελος…
Στην Αγγλία τώρα χτυπάει και παιδιά… τουλάχιστον συνεννοηθείτε να λέτε τα ίδια…
Αύριο, Τετάρτη στις 6 το απόγευμα, η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως σε κοινή Συνέντευξη Τύπου με τον Ν. Χαρδαλιά και Σ. Τσιόδρα θα εξειδικεύσει τις διαδικασίες και το χρονοδιάγραμμα σταδιακής επαναλειτουργίας των σχολείων της χώρας, με σχετικές επίσημες ανακοινώσεις.
Σήμερα στις 6 το απόγευμα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο διάγγελμα θα δώσει το περίγραμμα της σταδιακής επαναλειτουργίας των σχολείων.
Α. Η υπουργός Παιδείας έχει ζητήσει από τον πρόεδρο του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής Γ. Αντωνίου να καταθέσει εισήγηση:
α. ως προς το ποια επιπλέον ύλη μπορεί να διδαχθεί στο Γυμνάσιο και Λύκειο σε χρόνο δύο -τριών εβδομάδων.
β . ποια ύλη του τρέχοντος διδακτικού έτους μπορεί να διδαχθεί το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτέμβρη, εφόσον τα μαθήματα ξεκινήσουν μία εβδομάδα νωρίτερα.
Β.Η Νίκη Κεραμέως από χθες που έλαβε το “πράσινο” φως από την Επιστημονική Επιτροπή του υπουργείου Υγείας επεξεργάζεται το χρονοδιάγραμμα επαναλειτουργίας των σχολείων της χώρας.
Πιθανές ημερομηνίες: το ιεπ για όλα..,.

Καρφώνεστε….
Εκλογές να τελειώσει η ιστορία
Αντισταθείτε στην πανβλακεία

Δρ ΚΟΥΤΣΟΎΚΟΣ Αναστάσιος
Δημοσιογράφος

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Μεγάλο Σάββατο Πορεία προς το θείο πάθος.

Τω Αγίω και Μεγάλω Σαββάτω, την θεόσωμον Ταφήν, και την εις Άδου Κάθοδον του Κυρίου και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού εορτάζομεν δι’ ών της φθοράς το ημέτερον γένος ανακληθέν, προς αιωνίαν ζωήν μεταβέβηκε». Tο απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής, αφότου εξέπνευσε...

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...

Μεγάλη Τετάρτη σήμερα, ημέρα αφιερωμένη στην μετάνοια, την προδοσία ενώ σηματοδοτεί και την αρχή του τέλους για τον Ιησού με τον Μυστικό Δείπνο.

Ο πρωί τελείται o Εσπερινός της Μεγάλης Πέμπτης και Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία. Είναι η τελευταία Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία του έτους. Το απόγευμα γίνεται η Ακολουθία του Ευχελαίου και η τελετή του Νιπτήρος, που είναι και ο Όρθρος της Μεγάλης Πέμπτης...