Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΥπάρχει απόφαση με...

Υπάρχει απόφαση με τον μεγαλοεφοπλιστή συνάντηση Μαρινάκη Τσίπρα και το ρήγμα που έχει έρθει με τον Μητσοτάκη

Υπάρχει απόφαση με τον μεγαλοεφοπλιστή συνάντηση Μαρινάκη Τσίπρα και το ρήγμα που έχει έρθει με τον Μητσοτάκη.

Τυχαία” συνάντηση Μαρινάκη ΚΑΙ ΤΟΥ Τσίπρα με αφορμή τα Θεοφάνια.

Ας πούμε λοιπόν το ρεπορτάζ όπως μας το μετέφερε άνθρωπος – κλειδί.

Ο ένας ήξερε ότι θα παραβρεθεί ο άλλος αφού υπήρχε η σχετική συνεννόηση πριν μερικές μέρες με απεσταλμένους! Υπάρχει απόφαση από τον μεγαλοεφοπλιστή το ρήγμα που έχει επέλθει με τον Μητσοτάκη να είναι οριστικό.

Μπορεί τα δημοσιεύματα σε βάρος του πρωθυπουργού από τα ΜΜΕ που ελέγχει να μην είναι ορατά για την Αντιπολιτευτικό τους αλλά αυτό έχει να κάνει μόνο με το αναγνωστικό κοινό που τα υποστηρίζει.

Στη καθιερωμένη τελετή παρευρέθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας ο οποίος συναντήθηκε “τυχαία” στην είσοδο με τον ιδιοκτήτη της Alter Ego Βαγγέλη Μαρινάκη, όπου και αντάλλαξαν ευχές όχι μόνο για την ημέρα αλλά και για το νέο έτος.

Από τη μεριά του ο εκδότης και πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ευχήθηκε, με νόημα, σε όλον τον κόσμο υγεία και φώτιση για να παίρνουν τις σωστές αποφάσεις, επισημαίνοντας με νόημα ότι φέτος είναι και έτος εκλογών.

Οι σχέσεις του εκδότη της εφημερίδας Καραμήτσου και του μιντιάρχη είναι κάτι παραπάνω από άριστες και συνεπώς αυτό δείχνει την πρόθεση του Βαγγέλη Μαρινάκη να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί το μήνυμα που έδωσε.

Οι δηλώσεις αυτές επίσης έπαιξαν και στο δελτίο ειδήσεων του MEGA. Να σημειώσουμε όπως έγινε γνωστό με no-paper από το Μαξίμου δόθηκε εντολή στην ΕΡΤ να μην προβληθεί κανένα κοινό πλάνο που να δείχνει μαζί με τον Τσίπρα.

Είναι προφανές ότι η υποστήριξη των ΜΜΕ που ελέγχει ο Βαγγέλης Μαρινάκης άμεσα και έμμεσα θα έχουν πλέον υποστηρικτική διάθεση σε κάθε τι που κάνει εκλογική ζημιά στην κυβέρνηση.

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...

Μεγάλη Τετάρτη σήμερα, ημέρα αφιερωμένη στην μετάνοια, την προδοσία ενώ σηματοδοτεί και την αρχή του τέλους για τον Ιησού με τον Μυστικό Δείπνο.

Ο πρωί τελείται o Εσπερινός της Μεγάλης Πέμπτης και Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία. Είναι η τελευταία Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία του έτους. Το απόγευμα γίνεται η Ακολουθία του Ευχελαίου και η τελετή του Νιπτήρος, που είναι και ο Όρθρος της Μεγάλης Πέμπτης...

2023 Εκθέσεις Χώρας για Πρακτικές Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων: Ελλάδα.

Τομέας 2. Σεβασμός στις Πολιτικές Ελευθερίες ΕΝΑ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ Το σύνταγμα και ο νόμος προέβλεπαν την ελευθερία της έκφρασης, συμπεριλαμβανομένων των μελών του Τύπου και άλλων μέσων ενημέρωσης, και η κυβέρνηση γενικά...