Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚουτσομπολιάΤόσα δειλινά ….,τόσα...

Τόσα δειλινά ….,τόσα αμαρτήματα.

 Έτσι ώστε να φτάσει στη κατηγορία των πολύ υψηλών μεροκάματων ο καλλιτέχνης της ιστορίας μας.

phenomeno.gif Όμως τα φαινόμενα απατούν πολλές φορές όπως και στην προκειμένη περίπτωση. Κάποιοι μην υπολογίζοντας τη σοφή παροιμία του λαού μας «όπου ακούς πολλά κεράσια, πάρε μικρό καλάθι» την πατούν άσχημα. Αυτό ακριβώς έπαθε και ο επιχειρηματίας νυκτερινού Κέντρου, όταν έδωσε μεροκάματο αέρα ,της τάξης των δεκαπέντε χιλιάδων ευρώ!!) σε γνωστό τραγουδιστή της πίστας, που δεν τα έφερνε ποτέ στα ταμείο ,αφού δεν μπόρεσε ούτε διακόσια άτομα να φέρει ύστερα από ένα μήνα παρουσίας του στο νυχτερινό κέντρο,

 οπότε ο επιχειρηματίας προκειμένου να μη συνεχίσει άλλο η μεγάλη χασούρα του, προειδοποίησε τον καλλιτέχνη λέγοντας του τα εξής:

«Δεν μπορώ να σου δίνω στο εξής τόσα λεφτά, παρά μόνο πέντε χιλιάδες ευρώ και αυτά πολλά σου είναι. Έσι όπως πάμε τα έξοδα δεν βγαίνουν για την διαφήμιση του κέντρου και την δική σου δισκογραφία, και εσύ να μην μπορείς να φέρεις ούτε μία παρέα».

 Ο καλλιτέχνης στο μεταξύ δεν έβγαζε άχνα, και ο επιχειρηματίας συνέχισε  τα παράπονα του «..Τελικά απ΄ τα μαγαζιά που πέρασες, όλα τα έβαλες μέσα όπως και το δικό μου κέντρο. Φυσικά φταίω κι εγώ γι αυτό, αφού κάποια λαμόγια με έπεισαν να σε πάρω στο μαγαζί μου, αραδιάζοντας μου ένα σωρό παραμύθια, που τα έχαψα όπως τα τρώει και ο απλός κόσμος από την υπερβολική παραζάλη των τηλεοπτικών και άλλων μέσων….

…. Παρόλο που γνώριζα ότι ήσουνα ήδη καμένος στο χώρο της διασκέδασης. Πάντως μία φωνή με είχε προειδοποιήσει για όλα αυτά, άλλα εγώ δεν την άκουσα, πάρα αρεσκόμουνα στα υπερβολικά παραμύθια. Και να που είχε δίκιο σε όλα..».

Μόνο τότε μίλησε ο καλλιτέχνης λέγοντας «..καλά αφεντικό ότι πεις θα γίνει..»

« Αφού συμφωνείς, τότε στρώσου στη δουλειά, μελέτησε το ρεπερτόριο για να φτιάξει το κλίμα στο μαγαζί μπας και πάρουμε όλοι αυτά που μας αναλογούν. Εγώ σου δίνω μια ακόμα ευκαιρία αλλά πρόσεξε μόνο να μη μου τα χαλάσεις, γιατί η φουσκωτή σου μαγκιά θα ξεφουσκώσει απότομα. Είναι λοιπόν η τελευταία ευκαιρία , για να δούμε τι θα κάνεις….» είπε τελειώνοντας την συζήτηση ο επιχειρηματίας με τον καλλιτέχνη .

Το γεγονός είναι σε εξέλιξη και πράγματι έχει ενδιαφέρον να δούμε κι εμείς την συνέχεια.

Κοντός ψαλμός αλληλούια όπως λέει και ο Βάνης κύριε επιχειρηματία και κύριε καλλιτέχνη μου.

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Ο Νίκος Βάνης σας εύχεται Χρονιά Πολλά και Κάλο Πάσχα και καλή Ανάσταση.

Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Αυτά έκαναν το Χριστός Ανέστη,και αβγά κόκκινα Κεριά, λαμπάδες, φως της Ανάστασης.. Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Οι πιστοί παλιότερα...

Μεγάλο Σάββατο Πορεία προς το θείο πάθος.

Τω Αγίω και Μεγάλω Σαββάτω, την θεόσωμον Ταφήν, και την εις Άδου Κάθοδον του Κυρίου και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού εορτάζομεν δι’ ών της φθοράς το ημέτερον γένος ανακληθέν, προς αιωνίαν ζωήν μεταβέβηκε». Tο απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής, αφότου εξέπνευσε...

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...