Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚαλλιτεχνικά«Τραγουδάμε για τη...

«Τραγουδάμε για τη ζωή »

Με τους “Free Soul” ένα από τα πιο δυναμικά rock’n’roll συγκροτήματα της ελληνικής ανεξάρτητης μουσικής σκηνής (παίζουν χορευτικό rock’n’roll με τραγούδια που έχουν κάνει μεγάλες επιτυχίες στις δεκαετίες ’50 και ’60 από καλλιτέχνες όπως ο Elvis Presley, Jerry Lee Lewis, Fats Domino, Little Richart, Jene Vincet, Edie Cochran, Body Holly κ.α., όπως επίσης και δικά τους τραγούδια.), να ακολουθούν στη σειρά των εμφανίσεων, συνεχίζονται την Παρασκευή, 21 Αυγούστου 2009 και ώρα 10:00 μ.μ., στο πλωτό bar «Κλειώ», οι συναυλίες που διοργανώνει, με πρωτοβουλία  και της Εντεταλμένης Νομαρχιακής Συμβούλου σε θέματα νεολαίας της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης.

Οι εν πλω συναυλίες πραγματοποιούνται σε συνεργασία με το «Κλειώ», στη μνήμη του Μάκη- που «έφυγε» νωρίς και με σκοπό την ενίσχυση του Συλλόγου Γονέων, Παιδιών Πασχόντων από Κακοήθη Νοσήματα Β. Ελλάδος «Η Λάμψη».

Η μουσική τους ξεσηκώνει και δημιουργεί διάθεση για χορό και πάρτυ. Το πρόγραμμά τους βασίζεται σε χορευτικό rock’n’roll με τραγούδια που έχουν κάνει μεγάλες επιτυχίες στις δεκαετίες ’50 και ’60 από καλλιτέχνες όπως ο Elvis Presley, Jerry Lee Lewis, Fats Domino, Little Richart, Jene Vincet, Edie Cochran, Body Holly κ.α., όπως επίσης και με δικά τους τραγούδια.

Για έξι καλοκαιρινές βραδιές, το κοινό της Θεσσαλονίκης θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει μια βόλτα στα νερά του Θερμαϊκού, υπό τους ήχους reggae, swing, blues, rock ‘n roll, latin και ριζίτικων τραγουδιών.

Πρόκειται για 6 μοναδικές εν πλω συναυλίες, κάτω από τα αστέρια και τον αυγουστιάτικο ουρανό, τα έσοδα των οποίων θα διατεθούν για σημαντικό φιλανθρωπικό σκοπό.

Οι ώρες των παραστάσεων είναι 22:00-24:00, η τιμή του εισιτηρίου 10€ και τα εισιτήρια θα προπωλούνται εντός του καραβιού «Κλειώ».

Αναλυτικά το πρόγραμμα των υπόλοιπων συναυλιών έχει ως εξής:

Κυριακή, 23/8: Ψαραντώνης & Νίκη Ξυλούρη (ριζίτικα)

Δευτέρα, 24/8: Aroma Caribe (latin)

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο Νεολαίας της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης και στον αριθμό 2313-319676.

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...

Μεγάλη Τετάρτη σήμερα, ημέρα αφιερωμένη στην μετάνοια, την προδοσία ενώ σηματοδοτεί και την αρχή του τέλους για τον Ιησού με τον Μυστικό Δείπνο.

Ο πρωί τελείται o Εσπερινός της Μεγάλης Πέμπτης και Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία. Είναι η τελευταία Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία του έτους. Το απόγευμα γίνεται η Ακολουθία του Ευχελαίου και η τελετή του Νιπτήρος, που είναι και ο Όρθρος της Μεγάλης Πέμπτης...

2023 Εκθέσεις Χώρας για Πρακτικές Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων: Ελλάδα.

Τομέας 2. Σεβασμός στις Πολιτικές Ελευθερίες ΕΝΑ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ Το σύνταγμα και ο νόμος προέβλεπαν την ελευθερία της έκφρασης, συμπεριλαμβανομένων των μελών του Τύπου και άλλων μέσων ενημέρωσης, και η κυβέρνηση γενικά...