Η σύνθεση του Δ΄ τμήματος του ΣτΕ έκρινε αντισυνταγματικό νόμο τον 3838/2010 για την εφαρμογή του, βάσει του οποίου ο αλλοδαποί – λαθρομετανάστες που διαμένουν στην χώρα μας, και έλαβαν την Ελληνική ιθαγένεια, ασκώντας το εκλογικό δικαίωμα στις Αυτοδιοικητικές εκλογές 7 και 14 Νοεμβρίου 2010.
Παραθέτω το εξής χαρακτηριστικό παράδειγμα:
Στην Θεσσαλονίκη αλλοδαπός που διέμενε χωρίς τα απαραίτητα χαρτιά επί 8 χρόνια στην Ελλάδα, ερχόμενος από την Αλβανία με την οικογένεια του, πήρε την Ελληνική ιθαγένεια, ακούστε – ακούστε!!!! Με τον νόμο που ψήφισε η κυρία Βάσω Παπανδρέου, με μια απόδειξη της ΔΕΗ, ότι διαμένει εδώ και 8 χρόνια στην οδό Αγίου Δημητρίου. Την Παρασκευή, πριν από τις επαναληπτικές εκλογές που γίνονταν την Κυριακή, πήρε την Ελληνική υπηκοότητα μαζί με τα μέλοι της οικογένειας του,ορκίστηκαν στην Νομαρχία όπου ήδη ήταν εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους και ψήφισαν με καμάρι .
Αυτό τι σημαίνει;; Νοθεία στο εκλογικό αποτέλεσμα, όπως παλαιότερα ψήφιζαν οι πεθαμένοι Έλληνες, τώρα γίνονται Έλληνες οι αλλοδαποί και ψηφίζουν.
Διαβάσαμε και ακούσαμε δια στόματος της κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού, ότι, ” η δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη και μην την πυροβολείτε..”
Ερωτώ λοιπόν τον κύριο Πρωθυπουργό και τον Υπουργό δικαιοσύνης κύριο Χ. Καστανίδη, μήπως οι αποφάσεις των δικαστηρίων εξαρτώνται από την εκάστοτε κυβέρνηση;;
Αυτό απλά σημαίνει , δικτατορία, ή μήπως η κριτική που έγινε από την κυβέρνηση, όταν θα λάβει την οριστική απόφαση η ολομέλεια του Ανωτάτου δικαστηρίου, να βγει υπέρ των κυβερνόντων, και των λαθρομεταναστών;;
Με λίγα λόγια κύριε Γ. Παπανδρέου, σημαίνει κατάργηση και καταστρατήγηση του Ελληνικού συντάγματος, μια και τον τελευταίο καιρό το σύνταγμα παραβιάζεται κατάφορα. Εφόσον καταργούμε το σύνταγμα μας, δεν μιλάμε τότε για μια χώρα δημοκρατική.
Το άρθρο 120 του συντάγματος αναφέρει ότι, “οι πολίτες θα πρέπει να υπερασπίσουν το σύνταγμα με κάθε τρόπο, αν χρειαστεί ακόμα και με τα όπλα”.
Όσον αφορά το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι, το έχουν μόνο οι Έλληνες πολίτες, και όχι οι αλλοδαποί. Χωρίς να γίνει αναθεώρηση του συντάγματος δεν μπορεί η κυβέρνηση να ψηφίζει νόμους από το παράθυρο.
Και όπως αναφέρει η απόφαση του ΣτΕ ,“ο συνταγματικός νομοθέτης ερμήνευσε την διαφύλαξη της Εθνικής ομογένειας του κράτους, μεταξύ των άλλων δε, την θέσπιση του δικαίου της ιθαγένειας, που οι ρυθμίσεις βασίζονται κατ΄ αρχήν σε σταθερό κίνητρο του δικαίου του αίματος”.
Σε άλλο σημείο το ΣτΕ υποστηρίζει ότι, “στους αλλοδαπούς που μετείχαν στις εκλογές, δόθηκε η Ελληνική ιθαγένεια, χωρίς εξατομίκευση, κρίση περί συνδρομής της ουσιαστικής προϋποθέσεως το δεσμού προς το Ελληνικό Έθνος, του αιτούντος , την πολιτογράφηση αλλοδαπού. Δηλαδή εκ μέρους της εθελουσίας αποδοχής των αξιών, και την απόκτηση της Ελληνική συνείδησης”.
Αυτό σημαίνει στην καθομιλουμένη ότι,γίνονται Έλληνες όσοι έχουν δεχθεί ότι είναι Έλληνες, αποδέχονται τις Ελληνικές αξίες, αποδέχονται πλήρως την Ελληνική γλώσσα, αλλά και το Ελληνικό σύνταγμα που προστατεύει τα ως άνω.
Όπως π.χ ο Άγγλος φιλέλληνας λόρδος Μπάϋρον, έγινε Έλληνας, πολέμησε στο πλευρό των Ελλήνων , και ξόδευσε όλη την περιουσία του για την επανάσταση του Ελληνικού Έθνους. Αυτό είναι ένα παράδειγμα αξιών που αναφέρει το σύνταγμα μας.
Η άσκηση του εκλογικού δικαιώματος στις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης όπως αναφέρει ο πρόεδρος του ΣτΕ κύριος Ρίζος, και ο εισηγητής κύριος Ε. Αντωνόπουλος, υπογραμμίζει ότι, “αποτελεί απαραίτητο λειτούργημα για την πραγμάτωση της λαϊκής κυριαρχίας. Αναφέρει καθαρά ότι νοούμενης της ασκούμενης από τον Ελληνικό λαό, και το εκλογικό σώμα, έχουν δικαίωμα ψήφου μόνο οι Έλληνες πολίτες”.
Με λίγα λόγια ότι και να κάνουν οι κυβερνήσεις για τα συμφέροντα τους, και τα συμφέροντα των άλλων, στο σύνταγμα μας είναι ξεκάθαρο.
Εκτός και αν, καταργηθεί η Δημοκρατία, και όπως λέει και ο κύριος Γ. Παπανδρέου, μήπως γίνει κάποια παγκόσμια διακυβέρνηση, η οποία θα βάλλει επάνω ένα ανδρείκελο, να διοικεί τον κόσμο, και από πίσω θα κρύβονται ο Rothschild,ο Soros, η λέσχη Bilderberg
Τότε όλοι συμφωνούμε, Δημοκρατία δεν υπάρχει!!!!!!! Καθώς , η παγκοσμιοποίηση είναι η παγκόσμια διαδικασία ομογενοποίησης τιμών, προϊόντων, απολαβών, τόκων, και κερδών ( Η ανάπτυξη της παγκοσμιοποίησης έγκειται σε τρεις παράγοντες: στον ρόλο της μετανάστευσης ανθρώπων (περιλαμβανομένης της παράνομης μετανάστευσης ), στο διεθνές εμπόριο, και στις γρήγορες μετακινήσεις κεφαλαίων και την ολοκλήρωση των χρηματοπιστωτικών αγορών.