Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚουτσομπολιάΤο παιχνίδι της...

Το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι

tom-jerry.jpgπαίζουν μάλιστα με μεγάλη επιτυχία οι ατζέντηδες (γάτοι) των καλλιτεχνών της πίστας, με τους επιχειρηματίες νυχτερινών κέντρων . Μόνο που αυτό το παιχνίδι είναι και πολύ κερδοφόρο, καθώς παίζονται πολλά Ευρώ καθημερινά.

 Τα μεγάλα ονόματα των καλλιτεχνών, οι πρωτοκλασάτοι, φιρμάτοι δηλαδή ,για να τους βγει καλό το πρόγραμμα ζητούν καλλιτέχνες που θα τους πλαισιώνουν,δεύτερα – τρίτα και τέταρτα ονόματα, οι λεγόμενοι μικροί τραγουδιστές.

Οι πρωτοκλασάτοι, εξασφαλίσουν τα ακριβή ποσά για μεροκάματα  όπως  γουστάρουν με τους ατζέντηδες.

Ενώ στα μεροκάματα των μικρότερων τραγουδιστών οι συμφωνίες παίζονται σε τελείως άλλους ρυθμούς και εξηγούμαι:

Π.χ ο φιρμάτος θα ζητήσει 10.000 Ευρώ και θα τα πάρει, ο ατζέντης θα πάρει τα ποσοστό που συμφώνησαν, πριν κλείσουν την δουλειά (και το νταλαβέρι τελειώνει εκεί).

Στους μικρότερους καλλιτέχνες που θα κλείσει δίπλα στις φίρμες, ο ατζέντης θα συμφωνήσει π.χ 500 Ευρώ μεροκάματα και 2-3 “αντζέντικα”, ανάλογα πόσο φίρμα είναι ο καλλιτέχνης που θα τον πλαισιώνει.

Πηγαίνει στον επιχειρηματία και λέει ότι θα τον φέρει για δεύτερο ή τρίτο τραγουδιστή τον Βάνη και ζητά 600 Ευρώ μεροκάματο. Ο επιχειρηματίας συμφωνεί κα τα δίνει,ο δε τραγουδιστής παίρνει 500 Ευρώ , ενώ τα 100 Ευρώ  διαφωρά θα τα βάλει κατευθείαν στην τσέπη ο ατζέντης, + τα 2-3 ατζέντικα που συμφωνήθηκε απο το μεροκάματο.

 500 + 500 =1.000  Ευρώπουλα επί τόπου την ίδια ημέρα της συμφωνίας.

Η διαφορά των 100 Ευρώ (600 που έκλεισε, αλλά, 500 ξέρει ο τραγουδιστής), αυτά κάθε βράδυ θα τα εισπράττει ο ατζέντης από τον επιχειρηματία όσο εμφανίζεται ο καλλιτέχνης του.

Ένας ατζέντης έχει τουλάχιστον 10-20 μικρούς καλλιτέχνες, καταλαβαίνετε πόσα μεροκάματα παζαρεύονται και τι ποσά θα εισπραχθούν , χωρίς να ιδρώσουν απ΄ όλες τις πλευρές.

Τέτοιες μαθηματικές ασκήσεις μόνο οι πρυτάνεις ατζέντηδες μπορούν και τις λύνουν χωρίς λυσάρια και φροντιστήρια, τσεπώνοντας τρελλά λεφτά !!!!!!

Τώρα αν με όλα αυτά δεν καταλάβατε τίποτα σας κατανοώ, καθώς ακριβώς αυτό είναι το παιχνίδι της γάτα με το ποντίκι. Έτσι όλοι βολεύονται ο καθένας με την εξυπνάδα του.

Ενώ ο γάτος με το ποντίκια συνεχίζουν ασταμάτητα το παιχνίδι, άλλωστε η νύχτα είναι ιδανική για να κρατούνται σε φόρμα !!!!!!

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...

Μεγάλη Τετάρτη σήμερα, ημέρα αφιερωμένη στην μετάνοια, την προδοσία ενώ σηματοδοτεί και την αρχή του τέλους για τον Ιησού με τον Μυστικό Δείπνο.

Ο πρωί τελείται o Εσπερινός της Μεγάλης Πέμπτης και Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία. Είναι η τελευταία Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία του έτους. Το απόγευμα γίνεται η Ακολουθία του Ευχελαίου και η τελετή του Νιπτήρος, που είναι και ο Όρθρος της Μεγάλης Πέμπτης...

2023 Εκθέσεις Χώρας για Πρακτικές Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων: Ελλάδα.

Τομέας 2. Σεβασμός στις Πολιτικές Ελευθερίες ΕΝΑ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ Το σύνταγμα και ο νόμος προέβλεπαν την ελευθερία της έκφρασης, συμπεριλαμβανομένων των μελών του Τύπου και άλλων μέσων ενημέρωσης, και η κυβέρνηση γενικά...

Το Πάσχα Πασκαλιά Λαμπρή-Στο Άγιο Νικόλαο και την θαυματουργή εικόνα του Αγίου Νικολάου στην περιοχή στην θέση του κτήμα “Κοντογιάννη Πλατανιάς & Βογατσικού…

Το Πάσχα Πασκαλιά και η Λαμπρή-Στο Άγιο Νικόλαο εκ των κατοίκων της περιοχής συρρέουν στον θαυματουργό Άγιο Νικόλαο για να Ανάψουν την λαμπάδα στο Άγιο Νικόλαο και να κάνουν το τάμα στην πανάγια και στον Ιησού Χριστού να λέμε...