Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠολιτικάΤο Λιμενικό Σώμα...

Το Λιμενικό Σώμα της Θεσσαλονίκης που προστατεύει τα σύνορα μας βρίσκεται υπό διωγμό

lymenikoi-thessaloniki.JPG

Η τηλεφημερίδα elliniko-fenomeno.gr σε παλαιότερο ρεπορτάζ της αναφερόταν  στις παρά μεγάλες  επιτυχείς  του Λιμενικού Σώματος της Θεσσαλονίκης  ,να γίνονται  μεταθέσεις με κομματικά κριτήρια.

Σήμερα βλέπουμε το έργο να επαναλαμβάνεται, με την  διαταγή από τον Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Βαρβιτσιώτη, να μετατεθούν από την Θεσσαλονίκη 46 κομάντος του Λιμενικού Σώματος που πρόσκεινται στην ΝΔ και  κατάγονται από την Θεσσαλονίκη και την Βόρεια Ελλάδα.

 

Ενώ κάποιοι άλλοι που πρόσκεινται σε ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ παραμένουν στις θέσεις τους, παρ΄ ότι έχουν πολλά χρόνια στη Θεσσαλονίκη.

Το Λιμενικό Σώμα στην συμπρωτεύουσα επιτελεί άριστο έργο, που έχει σχέση με την καταστολή της εγκληματικότητας, της τρομοκρατίας την εξάρθρωση κυκλωμάτων εμπόρων ναρκωτικών, όπλων  και ανθρώπων .

 

Μάλλον κύριε Υπουργέ, αυτό δεν σας αρέσει, θέλετε  προφανώς να διαλύσετε το σώμα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το πάνω χέρι στην Βόρεια Ελλάδα για τις μεταθέσεις του Λιμενικού Σώματος έχει ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος.

Ωστόσο ,με τις πράξεις αυτές διαφαίνεται  καθαρά πως η κυβέρνηση έχει χωρίσει την Ελλάδα σε δύο καντόνια, ο Ευάγγελος Βενιζέλος να κουμαντάρει  από την Θεσσαλία και πάνω  και από την Θεσσαλία και κάτω ,το κουμάντο να αναλαμβάνει  ο  Αντώνης  Σαμαράς.

Αρκετοί από τους Λιμενικούς στην Θεσσαλονίκη με υπηρεσία  35 χρόνια στο σώμα  ,μόλις έλαβαν την γραπτή εντολή μετάθεσης  τους  προς την άλλη πλευρά τις Ελλάδος, με πολύ βαριά καρδιά κατέθεσαν  αμέσως  αίτηση  για συνταξιοδότηση, ενώ θα ήθελαν να συνεχίζουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην πατρίδα.

Όμως,η  εκάστοτε κυβέρνηση  ξέρει ότι μόνο με  μια δυσμενή μετάθεση , μακριά από την οικογένεια  , μπορεί να απαλλαγεί  από πρόσωπα μη προσχωμένα στο κόμμα τους.

Και αυτό γίνεται για χρόνια ,έτσι διαλύεται σιγά ,σιγά και το  άρτια εκπαιδευόμενο Λιμενικό Σώμα  της Β. Ελλάδος  με  τα μαχόμενα άτομα  να  συνταξιοδοτούνται. Ενώ αντιθέτως,  στην Αθήνα  οι Λιμενικοί παραμένουν στις θέσεις τους,  χωρίς καμιά μετάθεση .

Σχετικά με  την δίωξη των Λιμενικών  για τα τελευταία γεγονότα στο Φαρμακονήσι, οι Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις (ΜΚΟ) στην Ελλάδα  τρίβουν τα χέρια τους  και κάνουν χρυσές δουλειές με τους Τούρκους (και όχι μόνο) δουλεμπόρους , εξού και  η δυσφήμιση του Λιμενικού Σώματος από τις ΜΚΟ καλά κρατεί.

Σε κάθε περίπτωση ,η  ασφάλεια  της πατρίδας και του Ελληνικού λαού  ,δεν μπορεί να παίζεται με κομματική  σημαδεμένη  τράπουλα  του μαύρου και του κόκκινου ,σαν τους  dealer (γκρουπιέρηδες ) στα καζίνα, οποίοι  μόλις αντιληφθούν  την δύναμη του παίχτη πατάνε  το κρυφό κουμπί και τον από-συντονίζουν  τελείως ..

Η  Ελλάδα δεν είναι  κανενός  κομματικό παιχνίδι ,είναι η μόνη χώρα που οι θεοί την ευλόγησαν  με πεφωτισμένο και περήφανο λαό  και πλούσια γη  και όχι με φτωχά μυαλά  και ανθρώπους που  δεν ξέρουν , δεν νιώθουν τι σημαίνει Πατρίδα -Θρησκεία –Οικογένεια.!

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Το Κυπριακό ΔΕΝ ”λύθηκε” Ιούλιο 1974… Η Ομογένεια ΗΠΑ, να πράξει.

ΗΠΑ, 2024... Είναι εντυπωσιακή η απραξία-αφωνία του Ελληνισμού ΗΠΑ γιά τα 50 χρόνια από την εισβολή-κατοχή στην Κύπρο, Ιούλιο 1974. Γιά 50 χρόνια παράνομη κατοχή, από την Τουρκία, ποσοστού εδάφους 37% της Κύπρου. Η αφωνία, η απραξία ειδικά των ''ομογενειακών μας Οργανώσεων''...

Eντυπωσιακή… ΑΠΟΤΥΧΙΑ: Απόδημοι, επιστολική ψήφος.

Ανανεωμένο) Τελικό: 202.556 οι εγγραφές γιά επιστολική ψήφο. Οι περισσότεροι (153.322) είναι κάτοικοι Ελλάδας. 49.234 οι εκτός Ελλάδας που εγγράφηκαν συνολικά, από 128 χώρες. Ποσοστό 84.6% είναι στην δυτ. Ευρώπη, νεομετανάστες βασικά. Οι 49.234 αντιστοιχούν: Ευρώπη: 41.680 (84,6%)... Β. και Ν. Αμερική:...

Ο Πούτιν ορκίστηκε για την 5η θητεία του και δήλωσε ανοιχτός για διάλογο με τη Δύση.

Το να κυβερνώ τη Ρωσία, μια χώρα 140 εκατομμυρίων ανθρώπων, αποτελεί «ένα ιερό καθήκον», δήλωσε o Πούτιν, κατά τη διάρκεια της τελετής ορκωμοσίας του, αφότου ορκίστηκε για μια πέμπτη θητεία στην ηγεσία της χώρας του, επικεφαλής της οποίας είναι...

ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ – ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 2031.

Το Δικηγορικό Γραφείο Χρήστος Πέτκος και Συνεργάτες πέτυχε την αναστολή εκτέλεσης διαταγής πληρωμής εναντίον δανειολήπτη. Το Δικαστήριο πιθανολόγησε, ότι η Ανακοπή που άσκησε ζευγάρι Δανειοληπτών είναι  βέβαιο ότι θα ευδοκιμήσει, διότι η απαίτηση της Τράπεζας έχει εν μέρει παραγραφεί. Οι...