Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚουτσομπολιάΤο κλειδί του...

Το κλειδί του παραδείσου

Γνωστός παραμυθατζής και τακτικός θαμώνας των νυχτερινών κέντρων, έψαχνε να βρει τον έρωτα του. Ο γιος ενός επιχειρηματία αντιπροσωπείας αυτοκινήτων ξημερωβραδιαζόταν σε νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης, γιατί είναι καψουρεμένος με την τραγουδίστρια, την οποία βραδιά παρά βραδιά, έλουζε με δεκάδες δίσκους λουλούδια, μήπως και ψήσει έτσι την καλλιτέχνιδα, αφήνοντας μεγάλους λογαριασμούς.  

Η κοπελιά παρέμεινε ακλόνητη απέναντι στα αισθήματα του νεαρού γόη, χωρίς όμως και να μην κολακεύεται. Τότε ο νεαρός γόης σκέφθηκε ένα κόλπο , για να  ρίξει επιτέλους στο κρεβάτι την καλλιτέχνιδα.

Της τηλεφώνησε ένα βράδυ, αναγγέλλοντας της ότι, “απόψε  θα σου φέρω ένα πανάκριβο δώρο, ένα αυτοκίνητο”.

 Ωστόσο, δεν θα το έπαιρνε από τον επιχειρηματία πατέρα του, τον οποίον δεν ήθελε, να επιβαρύνει. Έτσι σκέφθηκε να ενοικιάσει ένα Smart αυτοκίνητο από εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων, το οποίο παρκάρισε με καμάρι μπροστά στην είσοδο του νυχτερινού κέντρου, όπου εργαζόταν η τραγουδίστρια.

Ο ίδιος κάθισε πρώτο τραπέζι πίστας, όπως κάθε φορά που επισκεπτόταν το μαγαζί. Τα δε κλειδά από το Smart τα έβαλε σε ένα ποτήρι με ποτό σε εμφανές σημείο του τραπεζιού.

 Μόλις βρήκε στην πίστα η καλλιτέχνιδα άρχισε να τις πετά δίσκους με λουλούδια, παράλληλα της έκανε νόημα να τον πλησιάσει. Η τραγουδίστρια χαιρέτησε τον νεαρό , και αυτός σήκωσε ο ποτήρι με το κλειδί του αυτοκινήτου.

Η τραγουδίστρια τα έχασε, δεν πίστευε στα μάτια της, ότι τελικά ο νεαρός πραγματικά της πήρε δώρο αυτοκίνητο. Τρελάθηκε από την χαρά της, έσκυψε προς το αυτί του νεαρού και του ψιθύρισε, “να με περιμένεις , θα φύγουμε μαζί”.

Το κόλπο έπιασε και το ζευγάρι κατέληξε σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο της πόλης, όπου από τους αναστεναγμούς ξεσήκωσαν τους ενοίκους του ορόφου.

Το μεσημέρι που ξύπνησαν ήταν μέσα στα σιρόπια, όπως και για πολλές ημέρες ακόμα, ώσπου αποκαλύφθηκε η απάτη με το δώρο αυτοκίνητο, όταν ένα βράδυ την καλλιτέχνιδα περίμεναν δύο άνδρες από την εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων, ζητώντας πίσω το Smart αυτοκίνητο, διότι είχε λήξει προ πολλού ο χρόνος  ενοικίαση.

Η τραγουδίστρια έμεινε κάγκελο, και ως αναμενόμενος ταύρος ήταν έτοιμη να ορμήξει στον γόη εάν τον είχε μπροστά της. Εξοργισμένη όπως ήταν, πήρε τηλέφωνο και αντί για γλυκόλογα ,απατεώνα τον ανέβαζε, απατεώνα τον κατέβαζε, τον στόλισε για τα καλά.

 Έτσι  άδοξα τελείωσε ένας  έρωτας για τον νεαρό, και ένας παράδεισος χωρίς κλειδί για την καλλιτέχνιδα.

Όσο για τον νεαρό γόη που το παίζει Ωνάσης με τρύπιες τσέπες, αφού στα νυχτερινά κέντρα όπου περνά τον περισσότερο χρόνο, για να βρει τον έρωτα της ζωής του, ποτέ δεν πληρώνει, οι επιταγές που κόβει είναι πέτσινες,δεν είναι ούτε η πρώτη, αλλά ούτε και η τελευταία φορά που παραμυθιάζει έτσι μια κοπέλα, κάθε φορά που θα του γυαλίσει, το έχει κάνει ουκ ολίγες φορές.

Αλλά και εσύ μανταμίτσα, με το που είδες κλειδί αυτοκινήτου έπεσες με τα μούτρα;; Τα ήθελες και τα έπαθες.

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Κάθε ημέρα μας υπενθυμίζουν την προδοσία της Μακεδονίας μας.

Του Παναγιώτη Αποστόλου Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου egerssi@otenet.gr www.egerssi.gr Η Συμφωνία των Πρεσπών είναι μια κατάπτυστη Συμφωνία, μια ενδοτική Συμφωνία για τα εθνικά συμφέροντα της Ελλάδος, μια Συμφωνία που στόχο έχει τη μείωση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων! Αυτή ήταν διαχρονικά η θέση μας και...

Μισός Αιώνας Βάρβαρης Τουρκικής Κατοχής στην Κύπρο οι στρατηγικές επιδιώξεις της Τουρκίας.

τού Φοίβου Κλόκκαρη, αντιστράτηγου ε.α.* Φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από την τουρκική εισβολή στη Κύπρο το 1974 και την κατοχή του βορείου τμήματος της. Η επεκτατική στρατηγική της Τουρκίας για την Κύπρο πηγάζει από τον εθνικό όρκο της τουρκικής εθνοσυνέλευσης...

Η Ιουλία Καλλιμάνη ΑΡΧΙΣΕ την περιοδεία γράφει sold out στης εμφανίσεις η καλλιτέχνιδα σε Όλη την ΕΛΛΑΔΑ και το ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Μετά της εμφανίσεις στο Tokyo Theater Athens,που έκανε sold out εμφανίσεις η καλλιτέχνιδα η Ιουλία Καλλιμάνη τώρα κανί γράφει sold out εμφανίσεις η καλλιτέχνιδα σε ολη την ΕΛΛΑΔΑ και του εξωτερικού.. Ιουλία Καλλιμάνη, στο TOKIO sold out εμφανίσεις η καλλιτέχνιδα...

Ο αφανής κοινωνικός πόλεμος που οι άνθρωποι αγνοούν.

Η γλώσσα δεν είναι απλό όργανο επικοινωνίας. Οι άνθρωποι έχουν την ψευδαίσθηση ότι η γλώσσα αντανακλά παθητικά την πραγματικότητα, ότι τα γεγονότα είναι "ουδέτερα" και είναι δυνατή η καταγραφή τους όπως πραγματικά υπάρχουν "εκεί έξω". Η γλώσσα κατασκευάζει την πραγματικότητα,...