Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΔικαστικάΤο αποχαιρετιστήριο τσιμπούσι...

Το αποχαιρετιστήριο τσιμπούσι για τον Ισίδωρο Ντογιάκο και άλλους 5 αντιεισαγγελείς του Αρείου Πάγου

Ολοι οι δρόμοι οδηγούν σε ταβέρνα της Πεντέλης που θα γίνει «αστακός» από την ΕΛΑΣ! Το αποχαιρετιστήριο τσιμπούσι για τον Ισίδωρο Ντογιάκο και άλλους 5 αντιεισαγγελείς του Αρείου Πάγου. Οι ηχηρές απουσίες και παρουσίες.

Εκεί θα είμαστε δια αντιπροσώπου και θα πάρουμε παρουσίες αλλά και απουσίες ! Μαθαίνουμε ότι οι προσκλήσεις είναι για λίγους και εκλεκτούς. Φέτος, το καθιερωμένο τσιμπούσι, για τον Εισαγγελέα Αρείου Πάγου και άλλους πέντε Αντεισαγγελείς ΑΠ, που αφυπηρετούν στις 30 Ιουνίου, λόγω συνταξιοδότησης.

Την ερχόμενη Τρίτη 27 Ιουνίου, το βράδυ οι Εισαγγελείς που υπηρετούν στον Αρειο Πάγο (όλοι;) θα δεξιωθούν τον Ανώτατο Εισαγγελέα Ισίδωρο Ντογιάκο και ακόμη πέντε Ανώτατους Εισαγγελείς.

Το γλέντι είθισται, να γίνεται σε γνωστή κοσμική ταβέρνα της Πεντέλης και από ότι φαίνεται η παράδοση θα συνεχιστεί και φέτος!

Για το εάν θα δώσει το παρόν, στη γιορτή, όλη η Εισαγγελία Αρείου Πάγου, δεν παίρνουμε και όρκο. Είμαστε σίγουροι πάντως ότι θα λείπουν αρκετοί.

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Ο Νίκος Βάνης σας εύχεται Χρονιά Πολλά και Κάλο Πάσχα και καλή Ανάσταση.

Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Αυτά έκαναν το Χριστός Ανέστη,και αβγά κόκκινα Κεριά, λαμπάδες, φως της Ανάστασης.. Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Οι πιστοί παλιότερα...

Μεγάλο Σάββατο Πορεία προς το θείο πάθος.

Τω Αγίω και Μεγάλω Σαββάτω, την θεόσωμον Ταφήν, και την εις Άδου Κάθοδον του Κυρίου και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού εορτάζομεν δι’ ών της φθοράς το ημέτερον γένος ανακληθέν, προς αιωνίαν ζωήν μεταβέβηκε». Tο απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής, αφότου εξέπνευσε...

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...