Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΤο ΑΚΚΕΛ κηρύσσει...

Το ΑΚΚΕΛ κηρύσσει μποϊκοτάζ στις εφημερίδες AGRENDA και Ύπαιθρος Χώρα..

5/1/2024 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η κατάσταση έχει ξεφύγει στον Τύπο σε σχέση με τα παιχνίδια λογοκρισίας λόγω των εξαγορών από την κυβέρνηση Μητσοτάκη με αντάλλαγμα την αποσιώπηση ακόμη και της ύπαρξης των κομμάτων και ανθρώπων που δεν υποκύπτουν στα κυκλώματα του Μητσοτακέικου. Ειδικά στην περίπτωση του ΑΚΚΕΛ με αντάλλαγμα τη λογοκρισία σε κάθε ανακοίνωση και δελτίο τύπου μας από τα 730 που έχει δημοσιοποιήσει από το 2019, όταν ανέβηκε στην εξουσία η ΝΔ.  Υπάρχουν όμως μερικές περιπτώσεις για τις οποίες σίγουρα πρέπει να κάνεις κάτι και σε αυτή την περίπτωση ο πρόεδρος του ΑΚΚΕΛ, Βάκης Τσιομπανίδης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Έδωσε ο Μητσοτάκης 100.000 € στην AGRENDA (agronews) και 70.000€ στην φυλλάδα Ύπαιθρος Χώρα. Γιατί;

Μήπως η απάντηση βρίσκεται στο να μην εμφανίζεται σε καμία ανάρτηση, ουδεμία αναφορά στο ΑΚΚΕΛ ;

Φυσικά υπάρχει θέμα και με τον agrotypos που μας εμφανίζει για πολύ σοβαρά θέματα που λογικά δεν θα μπορούσαν να κρυφτούν, ενώ ο Πανάγος της AGRENDA μετράει χιλιάρικα από το Πετσόδεντρο και η Ύπαιθρος Χώρα είναι ξεκάθαρα συμφερόντων “Πειραιώς”. Εγώ προσωπικά αποφεύγω ακόμη και να μπω σε τέτοια ξεφτιλισμένα sites και φυσικά δεν υπάρχει περίπτωση να αγοράσω εφημερίδα ή έντυπο υλικό.

Από τα αγροτικά sites θα σας προτείνω ανεπιφύλακτα το AGROCAPITAL καθώς και το Τεχνολόγος Γεωπόνος. Τα υπόλοιπα είναι καθεστωτικά εργαλεία και ευθέως σάς καλώ να αποφύγετε ακόμη και την είσοδο σε αυτά τα sites, κανένα like και φυσικά μην αγοράζετε τις εφημερίδες τους.

Ακριβώς όπως αυτοί κήρυξαν embargo στο ΑΚΚΕΛ, το ΑΚΚΕΛ καλεί τους φίλους, ψηφοφόρους, στελέχη σε ολόκληρη την Ελλάδα, αγρότες, κτηνοτρόφους, μελισσοκόμους και ψαράδες να απέχουν από την οποία στήριξη μέσων που έλαβαν χρήματα να αποκλείουν το ΑΚΚΕΛ. Θα τα πούμε πιο αναλυτικά σε όλα τα social media. Έως τότε αποφεύγουμε την είσοδο σε αυτά τα sites εαν μπούμε επ’ ουδενί δεν κάνουμε likes σε τίποτα και φυσικά δεν αγοράζουμε AGRENDA και Ύπαιθρος Χώρα και λοιπά καθεστωτικά φυλλάδια».

Αγροτικό και Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας – ΑΚΚΕΛ

Agriculture and Livestock Party of Greece – AKKEL

Σάκκoς 60, 68200 Ορεστιάδα, 6943077470, 6984581480

Sakkos 60, 68200 Orestiada, Greece, +30 6943077470, 6984581480

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Ο Νίκος Βάνης σας εύχεται Χρονιά Πολλά και Κάλο Πάσχα και καλή Ανάσταση.

Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Αυτά έκαναν το Χριστός Ανέστη,και αβγά κόκκινα Κεριά, λαμπάδες, φως της Ανάστασης.. Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Οι πιστοί παλιότερα...

Μεγάλο Σάββατο Πορεία προς το θείο πάθος.

Τω Αγίω και Μεγάλω Σαββάτω, την θεόσωμον Ταφήν, και την εις Άδου Κάθοδον του Κυρίου και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού εορτάζομεν δι’ ών της φθοράς το ημέτερον γένος ανακληθέν, προς αιωνίαν ζωήν μεταβέβηκε». Tο απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής, αφότου εξέπνευσε...

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...