Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Το άσμα περνά κρίση και στα νυχτερινά κέντρα

piratia.jpgΌπως άλλωστε συμβαίνει και με την λογοκρισία, καταργώντας κάθε δημοκρατική επιλογή τραγουδιών από τους καλλιτέχνες της πίστας. Ο ισχυρός φιρμάτος θέλει να επιβάλλει τον εαυτό του στους ανίσχυρους (μη φιρμάτους), αντί να επικρατεί αρμονική συνεργασία, όπως θα ήταν το ιδανικό, και εξηγούμαι:

 

Σε νυχτερινό κέντρο της Θεσ/νίκης ο επικεφαλής του σχήματος απαγόρευσε με άγριο τρόπο στον (Guest Star) που κάνει μόνο μια εμφάνιση κάθε βράδυ στο κέντρο να ερμηνεύει τραγούδια σε ρυθμό ζεϊμπέκικο. Μετά απ΄αυτές τις δηλώσεις έγινε χαμός στο κέντρο όπου εμφανίζονται οι δύο καλλιτέχνες.

Κόντεψαν να πιαστούν στα χέρια όταν του απάντησε θυμωμένος λέγοντας του “ …για πρόσεξε καλά, εγώ είμαι τρελός, και θα δεις και την άλλη όψη μου….”

Την κατάσταση έσωσε από βέβαιο σαματά ο μαέστρος, αλλά και το αφεντικό του κέντρου, και ηρέμησαν τα πνεύματα. Όμως άγνωστο για πόσο καιρό, καθώς οι ζεϊμπεκιές συνεχίζουν να ακούγονται από τον Guest Star ανεβάζοντας το κέφι στα ύψη, όταν αρχίζει και τα χορεύει ο ίδιος πάνω στην πίστα, με τον κόσμο να γουστάρει και να τον αποθεώνει στα λουλούδια.

Ο δε πρωτοκλασάτος δεν μπορεί να πάρει ούτε ένα δισκάκι λουλούδια, τρώει τα νύχια στο καμαρίνι του απ΄ όπου παρακολουθεί όλα τα γεγονότα.

Το πράγμα όπως πάει, δείχνει πως το ίδιο βιολί θα συνεχιστεί με τους δύο καλλιτέχνες και στο καλοκαιρινό κέντρο όπου σύντομα θα μετακομίσουν.

Το ίδιο σενάριο περί κρίσεως του άσματος συνέβη και σε άλλα κέντρα της πόλης, με γνωστό φιρμάτο που ήλθε στην πόλη για εμφανίσεις από την Αθήνα.

 Δεν αφήνει να αγιάσουν τους 2ους και 3ους καλλιτέχνες στην σειρά του σχήματος, να ερμηνεύσουν τραγούδια του Ελληνικού πενταγράμμου, εάν προηγουμένως δεν τα εγκρίνει ο ίδιος, ο οποίος παρ΄ όλο που έχει όραμα, απαγορεύει τα λαϊκά τραγούδια από τους συναδέλφους του.

Θέλει να παίρνει όλη την κρέμα μόνο αυτός, και κανένας άλλος. Αυτό είναι μάλλον και το όραμα του !!!!

 Οι κριτές των ασμάτων κατά τα άλλα ζουν με δημοκρατικούς ρυθμούς, αλλά στην πραγματικότητα είναι μονάρχες.

 “Τα λουλούδια στην κυρία …” Παρακαλώ !!!!!!!!

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Eντυπωσιακή… ΑΠΟΤΥΧΙΑ: Απόδημοι, επιστολική ψήφος.

Ανανεωμένο) Τελικό: 202.556 οι εγγραφές γιά επιστολική ψήφο. Οι περισσότεροι (153.322) είναι κάτοικοι Ελλάδας. 49.234 οι εκτός Ελλάδας που εγγράφηκαν συνολικά, από 128 χώρες. Ποσοστό 84.6% είναι στην δυτ. Ευρώπη, νεομετανάστες βασικά. Οι 49.234 αντιστοιχούν: Ευρώπη: 41.680 (84,6%)... Β. και Ν. Αμερική:...

Ο Πούτιν ορκίστηκε για την 5η θητεία του και δήλωσε ανοιχτός για διάλογο με τη Δύση.

Το να κυβερνώ τη Ρωσία, μια χώρα 140 εκατομμυρίων ανθρώπων, αποτελεί «ένα ιερό καθήκον», δήλωσε o Πούτιν, κατά τη διάρκεια της τελετής ορκωμοσίας του, αφότου ορκίστηκε για μια πέμπτη θητεία στην ηγεσία της χώρας του, επικεφαλής της οποίας είναι...

ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ – ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 2031.

Το Δικηγορικό Γραφείο Χρήστος Πέτκος και Συνεργάτες πέτυχε την αναστολή εκτέλεσης διαταγής πληρωμής εναντίον δανειολήπτη. Το Δικαστήριο πιθανολόγησε, ότι η Ανακοπή που άσκησε ζευγάρι Δανειοληπτών είναι  βέβαιο ότι θα ευδοκιμήσει, διότι η απαίτηση της Τράπεζας έχει εν μέρει παραγραφεί. Οι...

Ο Νίκος Βάνης σας εύχεται Χρονιά Πολλά και Κάλο Πάσχα και καλή Ανάσταση.

Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Αυτά έκαναν το Χριστός Ανέστη,και αβγά κόκκινα Κεριά, λαμπάδες, φως της Ανάστασης.. Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Οι πιστοί παλιότερα...