Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικάΤο Άγιο Όρος...

Το Άγιο Όρος ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ΚΑΙ Ο Μητσοτάκης βάζει διοικητή τον Λευτέρη Οικονόμου για να εκδίωξη τον γέροντα Μεθόδιο και 114 μονάχους….

Το Άγιο Όρος ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ΚΑΙ Ο Μητσοτάκης βάζει διοικητή τον Λευτέρη Οικονόμου για να εκδίωξη τον γέροντα Μεθόδιο και 114 μονάχους….

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ κύριε Μητσοτάκη 

Κάνουν παράρτημα της CIA και με «υπογραφή» το Άγιο Όρος!

Ο Μητσοτάκης βάζει διοικητή τον υφυπουργό «παντός καιρού» Λευτέρη Οικονόμου μετά την αιφνιδιαστική «παραίτηση» (που απαίτησε η Αμερικάνικη πρεσβεία) για λόγους υγείας του μεγαλοεφοπλιστή Μαρτίνου.

Οι πληροφορίες μας ότι τους τελευταίους μήνες Αμερικανοί πράκτορες παριστάνοντας όποια ιδιότητα μπορείτε να φανταστείτε (μέχρι και του γιατρού) είχαν μετατρέψει το Άγιο Όρος σε παράρτημα της CIA έρχεται πλέον να επιβαιβεωθεί με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο.

Ο νυν υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Λευτέρης Οικονόμου θα είναι ο νέος Διοικητής του Αγίου Όρους στη θέση του παραιτηθέντος και μεγαλοεφοπλιστή Θανάση Μαρτίνου, γνωστού για τις σχέσεις του τόσο με τον ΣΥΡΙΖΑ (ενοικίαση βίλας στο Σούνιο στον πρώην πρωθυπουργό), όσο και με την Νέα Δημοκρατία (η κόρη του εν ενεργεία βουλευτής του κόμματος στο υπόλοιπο Αττικής)!

Όπως αποκάλυψε το elliniko fenomeno gr ο γνωστός μεγαλοεφοπλιστής υπέβαλε προ ημερών την παραίτηση του, για λόγους υγείας όπως επικαλείται, αν και η πραγματικότητα είναι πως υπήρξαν πολύ ισχυρές πιέσεις στην ελληνική κυβέρνηση από τον Αμερικανικό παράγοντα, που θεωρούσε τον μεγαλοεφοπλιστή ως άνθρωπο που έκανε και συνεχίζει να κάνει δουλειές με τους Ρώσους, μεταφέροντας ρωσικά και άλλα προϊόντα από και προς τα ρωσικά λιμάνια!

Οι Αμερικανοί «κατηγορούσαν» τον Θανάση Μαρτίνο τόσο για τις σχέσεις με τον ρωσικό παράγοντα η οποία είχε οικοδομηθεί εδώ και χρόνια, αλλά και γιατί άφησε το Άγιον Όρος ανεξέλεγκτο να διακινούνται Ρώσοι κατάσκοποι και λοιπά κακοποιά στοιχεία που ως δήθεν μοναχοί, με πλαστά διαβατήρια κινούνταν ελεύθεροι στην μοναστική Πολιτεία! 

Αλλά και άλλες πολλές αγοραπωλησίες προϊόντων και καραβιών, που αφήνουν πολύ περισσότερα κέρδη από αυτά των ήδη αυξημένων ναύλων!

Ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Λευτέρης Οικονόμου, όπως σήμερα αποκαλύπτει το edolio5 αποτελεί την επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη για το Άγιο όρος.

Και φέρεται να διαθέτει την σύμφωνη γνώμη και την συγκατάθεση του Αμερικανικού παράγοντα, η οποία έχει μεγάλη βαρύτητα, ιδίως στις μέρες μας για την θέση αυτή.

Παράλληλα ο Λευτέρης Οικονόμου, φέρεται να έχει πολύ καλές σχέσεις με τον ηγούμενο Εφραίμ της Μονής Βατοπαιδίου, γεγονός που έχει μια σημασία λόγω των σχέσεων του Μοναχού τόσο με τον ρωσικό παράγοντα, όσον και με τον πόντιο τον Ιβάν Σαββίδη, το δεξί χέρι του οποίου Αρτούρ Νταβιτιάν οι αμερικανικές (και ευρωπαϊκές) αρχές απαίτησαν την απομάκρυνση του από το ΔΣ και τη γενική διεύθυνση επενδύσεων του Λιμένα Θεσσαλονίκης (ΟΛΠ)

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΜΕΘΟΔΙΟΣ ΤΗΣ Ι.Μ. ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΟ ELLINIKO FENOMENO | 25-2-2013

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...

Μεγάλη Τετάρτη σήμερα, ημέρα αφιερωμένη στην μετάνοια, την προδοσία ενώ σηματοδοτεί και την αρχή του τέλους για τον Ιησού με τον Μυστικό Δείπνο.

Ο πρωί τελείται o Εσπερινός της Μεγάλης Πέμπτης και Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία. Είναι η τελευταία Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία του έτους. Το απόγευμα γίνεται η Ακολουθία του Ευχελαίου και η τελετή του Νιπτήρος, που είναι και ο Όρθρος της Μεγάλης Πέμπτης...

2023 Εκθέσεις Χώρας για Πρακτικές Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων: Ελλάδα.

Τομέας 2. Σεβασμός στις Πολιτικές Ελευθερίες ΕΝΑ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ Το σύνταγμα και ο νόμος προέβλεπαν την ελευθερία της έκφρασης, συμπεριλαμβανομένων των μελών του Τύπου και άλλων μέσων ενημέρωσης, και η κυβέρνηση γενικά...