Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικάΤμήματος Δίωξης Ναρκωτικών...

Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ιωαννίνων Αντιμέτωποι με τις σφαίρες Αλβανών κακοποιών που μετέφεραν ναρκωτικά

Αντιμέτωποι με τις σφαίρες Αλβανών κακοποιών που μετέφεραν ναρκωτικά ήρθαν το απόγευμα αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ιωαννίνων οι οποίοι περιπολούσαν κοντά στη Βήσσανη Πωγωνίου σε ορεινή δύσβατη περιοχή.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του epiruspost, το οποίο μετέδωσε αρχικά την είδηση, οι αστυνομικοί στην προσπάθειά τους να ελέγξουν την ομάδα των Αλβανών, δέχθηκαν βροχή πυροβολισμών, με αποτέλεσμα να απαντήσουν στα πυρά.

Οι ναρκέμποροι είχαν περάσει τα σύνορα και είχαν εισέλθει σε ελληνικό έδαφος, μεταφέροντας τα ναρκωτικά. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές μετέφεραν ποσότητα χασίς και έπεσαν σε ενέδρα των ανδρών της Δίωξης.

Από την ανταλλαγή πυροβολισμών, ένας Αλβανός έπεσε νεκρός ενώ ένας αστυνομικός έχει τραυματιστεί ελαφρά κάτω από τη μασχάλη. Όπως έγινε γνωστό είναι καλά και έχει ήδη δεχθεί τις πρώτες βοήθειες. Αξιωματικοί πάντως αναφέρουν πως η ζωή του συναδέλφου τους σώθηκε από θαύμα.

Οι κακοποιοί σύμφωνα με πληροφορίες ήταν οπλισμένοι με καλάσνικοφ. Το περιστατικό συνέβη περίπου στις 18.00. Στο χωριό έφτασαν μέσα σε λίγη ώρα ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ. Οι κάτοικοι έβλεπαν πάνοπλους αστυνομικούς να κινούνται προς κάθε κατεύθυνση, χωρίς στην αρχή να γνωρίζουν τι έχει συμβεί.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό στην ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό των δραστών καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση. Παράλληλα έχουν κινητοποιηθεί πολλές αστυνομικές μονάδες της περιοχής, ενώ  στην επιχείρηση συνδράμουν και τα τμήματα συνοριακής φύλαξης.

Στον χώρο της συμπλοκής έχουν βρεθεί 6 σάκοι με ναρκωτικά βάρους 100 κιλών αλλά και δύο καλάσνικοφ.

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...

Μεγάλη Τετάρτη σήμερα, ημέρα αφιερωμένη στην μετάνοια, την προδοσία ενώ σηματοδοτεί και την αρχή του τέλους για τον Ιησού με τον Μυστικό Δείπνο.

Ο πρωί τελείται o Εσπερινός της Μεγάλης Πέμπτης και Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία. Είναι η τελευταία Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία του έτους. Το απόγευμα γίνεται η Ακολουθία του Ευχελαίου και η τελετή του Νιπτήρος, που είναι και ο Όρθρος της Μεγάλης Πέμπτης...

2023 Εκθέσεις Χώρας για Πρακτικές Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων: Ελλάδα.

Τομέας 2. Σεβασμός στις Πολιτικές Ελευθερίες ΕΝΑ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ Το σύνταγμα και ο νόμος προέβλεπαν την ελευθερία της έκφρασης, συμπεριλαμβανομένων των μελών του Τύπου και άλλων μέσων ενημέρωσης, και η κυβέρνηση γενικά...