Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ...

ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ;

Του Παναγιώτη Αποστόλου Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

egerssi@otenet.grwww.egerssi.gr

Για άλλη μια φορά αποκαλύπτεται περίτρανα, πως αυτή η κυβέρνηση είναι πολύ επικίνδυνη και εξόχως ζημιογόνα για τον ελληνικό λαό!

Αφού η προεκλογική υπόσχεση της ΝΔ για την πάταξη της βίας στα γήπεδα πήγε για άλλη μια φορά στις καλένδες! Με του Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Θεόδωρο Σκυλακάκη να δηλώνει τον Ιούνιο σε ραδιοφωνική συνέντευξη πως:

«Δεν μπορούμε να βάλουμε στο πρόγραμμα σταθερότητας όλες τις προεκλογικές μας υποσχέσεις»!

Αποδεικνύοντας την ανευθυνότητα και την ανικανότητα αυτής της κυβέρνησης! Όταν είχαν προηγηθεί η στυγνή δολοφονία του οπαδού του Άρη Θεσσαλονίκης, του 19χρονου Άλκη Καμπανού, ως αποτέλεσμα οπαδικής βίας, την Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2022 στη Θεσσαλονίκη!   

Όταν τη Δευτέρα 7 Αυγούστου 2023 στη Νέα Φιλαδέλφεια δολοφονήθηκε ο Ενωσίτης φίλαθλος Μιχάλης Κατσουρής από οπαδούς της ποδοσφαιρικής ομάδας Dynamo Zagreb, μέλη της νεοναζιστικής οργάνωσης Blue Bad Boys – λίγες ώρες πριν από την ποδοσφαιρική αναμέτρηση της Κροατικής Ομάδας με την ΑΕΚ –  κι ενώ είχε απαγορευτεί από την ΟΥΕΦΑ η μετακίνησή τους στην Αθήνα!

Ωστόσο και σε αυτήν την περίπτωση το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, το Υπουργείο Αθλητισμού, η ΕΥΠ και η ΕΛΑΣ κοιμόντουσαν ύπνο βαθύ και δεν ανησυχήσαν καθόλου, που αυτοί οι δολοφόνοι διέσχισαν επί ημέρες την ελληνική Επικράτεια! 

Έτσι τα γεγονότα αυτά, για άλλη μια φορά ξεχάστηκαν από τα μέλη αυτής της κυβέρνησης και αναπαυτήκαν στην ραστώνη της αδιαφορίας τους!

Φτάσαμε λοιπόν για άλλη μια φορά, η ελληνική κοινωνία να συγκλονίζεται από ένα ακόμη θλιβερό γεγονός οπαδικής βίας!

Τον βαρύ τραυματισμό ενός νέου αστυνομικού σε αγώνα βόλεϊ μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στο “Κλειστό Γυμναστήριο Μελίνα Μερκούρη”, την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023!

Όπου ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε συγκλονισμένος από το νέο τραγικό συμβάν οπαδικής βίας! Προσπαθώντας προφανώς να κρύψει την ανικανότητα και την ανευθυνότητα της κυβέρνησής του, όπως και των προηγούμενων κυβερνήσεων, αφού δεν είναι πολλά τα χρόνια (2007) που σε παρόμοιο αγώνα βόλεϊ Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού, ένας 22χρόνος οπαδός του Παναθηναϊκού, μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου στις 29 Μαρτίου στην Παιανία Αττικής, κατά τη διάρκεια ενός προκαθορισμένου ραντεβού συμπλοκής με αντίπαλους οπαδούς του Ολυμπιακού!

Μια άκρως επικίνδυνη κυβέρνηση…

Συγκλονισμένη (;;;;) λοιπόν η κυβέρνηση Κυριάκου Μητσοτάκη, τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023, αποφάσισε πως, όταν πονάει το κεφάλι θα πρέπει να το κόψουμε για να περάσει ο πόνος!

Έτσι ανακοίνωσε ότι, η διεξαγωγή όλων των αγώνων της Super League θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών για όλους τους αγώνες μέχρι τις 12 Φεβρουαρίου!

Δηλαδή για να καταλάβουμε! Ο Ολυμπιακός προξένησε τη διακοπή του πρόσφατου ποδοσφαιρικού αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο Γ. Καραϊσκάκης και γι΄ αυτό τιμωρήθηκε! Ο Ολυμπιακός προξένησε τη διακοπή – επίσης – του πρόσφατου ποδοσφαιρικού αγώνα στο Βόλο και ήταν σίγουρη η νέα του τιμωρία! Φίλαθλοι του Ολυμπιακού δημιούργησαν τα επεισόδια στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη και για τα οποία “συγκλονίστηκε” η ελληνική κυβέρνηση!

Όμως η φιλοσοφία “των αρίστων αυτής της κυβέρνησης” ήταν, αντί να τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός, να τιμωρηθούν και η ΑΕΚ, ο ΠΑΟ, ο ΠΑΟΚ και ο ΑΡΗΣ!

“Συγκλονίστηκε” η κυβέρνηση και τα “πολιτικά άρρωστα” μέλη της, αποφάσισαν να τιμωρήσουν το ποδόσφαιρο κι όχι το βόλεϊ!

Όταν οι ιδιοκτήτες των ποδοσφαιρικών ΠΑΕ έχουν κάνει τεράστια βήματα προόδου, προκειμένου να εξαλείψουν την οπαδική βία από τα γήπεδα των ομάδων τους!

Γι΄ αυτό είναι τυχαίο άλλωστε, το δημοσίευμα της καθημερινής εφημερίδας “Δημοκρατία”, πού στο πρωτοσέλιδό της αναφέρει: 

«Άδεια γήπεδα: Αδικούνται παράφορα όλοι οι νομοταγείς πολίτες! 

“ΣΤΗΜΕΝΟΣ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ”!

Ο Μητσοτάκης τιμωρεί αδιακρίτως, όλες τις ομάδες για τις κατά συρροή παραβατικές συμπεριφορές οπαδών του Ολυμπιακού, αλλά και τις ντροπιαστικές ανακοινώσεις ΠΑΕ – Ερασιτέχνη, που προκάλεσαν την κρίση του τελευταίου 10ημέρου!

Θα “πληρώσουν το μάρμαρο” όλες οι ομάδες, επειδή φοβάται να τα βάλει με τον Μαρινάκη, ο οποίος δεν είναι μόνο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, αλλά ισχυρός μιντιάρχης και εφοπλιστής!»!

Τα θέλαμε ωστόσο να ρωτήσουμε τους “άριστους αυτής της κυβέρνησης”, πώς ακριβώς θα αποζημιωθούν οι φίλαθλοι των ποδοσφαιρικών ομάδων και οι οποίοι έχουν προπληρώσει τα εισιτήρια διαρκείας όλης της ποδοσφαιρικής χρονιάς;

Γιατί να πιστέψουμε, πώς εντός του προσεχούς διμήνου, η κυβέρνηση να εφαρμόσει το σύστημα ηλεκτρονικής εισόδου των φιλάθλων με ταυτόχρονο έλεγχο ταυτοπροσωπίας;

Παραιτηθείτε τώρα, “άριστοι της κυβέρνησης”…

Έτσι κάθε ημέρα που περνάει, αυτή η κυβέρνηση γίνεται και πιο αντιλαϊκή, πιο καθεστωτική!

Γιατί σύμφωνα με αυτήν την τραγική απόφαση που έλαβε για τους ποδοσφαιρικούς αγώνες, θα έπρεπε:

·        Αφού υπάρχει βία στα σχολεία, να κλείσει τα σχολεία και να καταργήσει την εκπαίδευση μέχρι νεωτέρας…

·        Αφού υπάρχει ενδοοικογενειακή βία, να κλείνονται τα μέλη της οικογένειας στην φυλακή…

·        Αφού έχουμε στους δρόμους δυστυχήματα, να καταργήσουμε ολοσχερώς την κίνηση των οχημάτων…

·        Αφού έχουμε ληστείες τραπεζών, θα πρέπει να κλείσουμε τις τράπεζες…

·        Αφού οι νεοναζί Κροάτες εισήλθαν στην Ελλάδα ανενόχλητοι φτάνοντας μέχρι την Αθήνα, να κλείσομε τα σύνορα… κλπ. κλπ.

ΥΣ.: Θα περιμένουμε να δούμε πώς θα αντιδράσουν οι κ.κ. Μελισανίδης, Αλαφούζος, Σαββίδης και Καρυπίδης!

Θα ζητήσουν την παραίτηση αυτής της ολέθριας κυβέρνησης; 

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!! 

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Με φόρα έρχεται ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ο Κυριάκος Βελόπουλος με την Ελληνική Λύση. 

Έντονα με το διψήφιο νούμερο στις κάλπες, με την τέταρτη θέση στο συνολικό αποτέλεσμα και με την τρίτη θέση, μη σου πω τη δεύτερη, στην Βόρεια Ελλάδα. ΣΤΗΝ Βόρεια Ελλάδα ο Κυριάκος Βελόπουλος με την Ελληνική Λύση , όπου ΤΟ ποσοστό θα είναι 27 της...

Το Κυπριακό ΔΕΝ ”λύθηκε” Ιούλιο 1974… Η Ομογένεια ΗΠΑ, να πράξει.

ΗΠΑ, 2024... Είναι εντυπωσιακή η απραξία-αφωνία του Ελληνισμού ΗΠΑ γιά τα 50 χρόνια από την εισβολή-κατοχή στην Κύπρο, Ιούλιο 1974. Γιά 50 χρόνια παράνομη κατοχή, από την Τουρκία, ποσοστού εδάφους 37% της Κύπρου. Η αφωνία, η απραξία ειδικά των ''ομογενειακών μας Οργανώσεων''...

Η AstraZeneca το νομικό έγγραφο που υποβλήθηκε στο Ανώτατο Δικαστήριο της Βρετανίας, μετά από ομαδική αγωγή, στην εταιρεία.

Η ανακοίνωση έρχεται σε συνέχεια των αποφάσεων (τον περασμένο Μάρτιο) να αποσύρει εθελοντικά την άδεια κυκλοφορίας εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενώ μόλις χθες ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων εξέδωσε ανακοίνωση ενημερώνοντας ότι το εμβόλιο δεν φέρει πλέον άδεια χρήσης. Σημειώνεται ΟΤΙ πως...

Eντυπωσιακή… ΑΠΟΤΥΧΙΑ: Απόδημοι, επιστολική ψήφος.

Ανανεωμένο) Τελικό: 202.556 οι εγγραφές γιά επιστολική ψήφο. Οι περισσότεροι (153.322) είναι κάτοικοι Ελλάδας. 49.234 οι εκτός Ελλάδας που εγγράφηκαν συνολικά, από 128 χώρες. Ποσοστό 84.6% είναι στην δυτ. Ευρώπη, νεομετανάστες βασικά. Οι 49.234 αντιστοιχούν: Ευρώπη: 41.680 (84,6%)... Β. και Ν. Αμερική:...