Ο Γ.Παπανδρέου τα έδωσε όλα για να θεωρεί σήμερα ο πασάς Ερτογκάν, την Θρακή τουρκικό έδαφος, δηλώντας πρόσφατα ότι ,”Όταν λέμε Θράκη εννοούμε και Θεσσαλονίκη και Κομοτηνή»
Το παρακάτω ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Νίκου Βάνη, με τίτλο “Τι ζητά η αλεπού στο παζάρι;;” δημοσιεύτηκε την 1η Ιουλίου 2010 και δίνει μια εικόνα για τα σημερινά γεγονότα που σιγά σιγά μπαίνουν σε μια σειρά .
Σε πρόσφατο ταξίδι που είχε ο μεγαλοεπιχειρηματίας αλεπού της Τουρκίας Rachman Knots στην Κομοτηνή, συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου με σκοπό τις επενδυτικές ευκαιρίες στην Θράκη.
Εδώ που τα λέμε ούτε λίγο, ούτε πολύ ο πρωθυπουργός αλεπού της Ελλάδος τα έδωσε όλα.
Έτσι λοιπόν, στην βιομηχανική περιοχή της Κομοτηνής που βρίσκεται το μεγαλύτερο πάρκο των βιομηχανιών, ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου πρότεινε στον Τούρκο μεγαλοεπιχειρηματία, τακτικό μέλος της Λέσχης Bilderberg της νέας τάξης πραγμάτων, που οδήγησαν την Ελλάδα στο χείλος του γκρεμού, να δοθεί το 60% του βιομηχανικού πάρκου σε Τούρκους επιχειρηματίες και μόνο το υπόλοιπο 40% να μείνει σε Ελληνικά χέρια.
Με όρο ( θρησκευτικό θα έλεγα) ότι, θα απασχολούνται 60% Έλληνες Μουσουλμάνοι της Θράκης και το υπόλοιπο 40% Έλληνες Ορθόδοξοι.
Αυτό άλλωστε συμφωνήθηκε κάτω από το τραπέζι και στην πρόσφατη επίσκεψη του Τούρκου πρωθυπουργού Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Αθήνα.
Έτσι λοιπόν σιγά – σιγά, μετά την κρίση στο πρόσφατο παρελθόν που είχε η Τουρκία με το ΔΝΤ, απ΄όπου έφυγε άρον – άρον και με την υποστήριξη της κυβέρνηση Καραμανλή, όπου δόθηκαν 30 δισ, για να αγοραστεί η Τουρκική τράπεζα, για να σωθεί μ΄ αυτόν τον τρόπο η Τουρκική Οικονομία.
Βέβαια , όλα αυτά, πάντοτε, κάτω από τις εντολές της λέσχης Bilderberg, του G. Soros, και του Henry Kissinger, αξιωματούχων της Παγκόσμιας κυβέρνησης ( που οραματίζονται ) την διάλυση και γεωστρατιγική ανακατάταξη των Βαλκανίων σε καντόνια και ομοσπονδίες.
Οι δε εντολοδόχοι πολιτικοί μας, έκαναν και πάλι το θαύμα τους , παραχωρώντας αθόρυβα (φαντάζομαι με το αζημίωτο) την ιστορική μας Θράκη σε Τουρκικά κεφάλαια.
Το σίγουρο είναι, ότι ο λαός θα τους κρίνει!!