Ποια είναι η τύχη του Εθνικού Ταμείου Κοινωνικής Συνοχής (Ε.ΤΚ.Σ ), γνωστό και ως ταμείο για την αντιμετώπιση της φτώχιας, φορέας του Δημοσίου, που ιδρύθηκε στις αρχές του 2008 νόμο υπ’αριθμός 3631, εποπτεία του Υπουργείου Οικονομικών;;
Ένα ταμείο, ένας θεσμός, που εδώ και χρόνια λειτουργεί με επιτυχία σε άλλα κράτη της Ευρώπης, ενώ στην χώρα των θαυμάτων την Ελλάδα, αν και άργησε να ιδρυθεί, δεν πρόλαβε να αγιάσει, καθώς η τωρινή κυβέρνηση, προτίμησε να το καταργήσει με νόμο που ψήφισε στην βουλή, και να αφήσει αβοήθητους χιλιάδες συνανθρώπους μας.
Από της ίδρυσεως του, το Ε.ΤΚ.Σ θα έπρεπε, να επιχορηγηθεί από τον τακτικό κρατικό προϋπολογισμό με 100.000.000 Ευρώ, λεφτά που δεν μπήκαν ποτέ. Ενώ η χώρα µας εµφανίζει το µεγαλύτερο ποσοστό φτωχών νοικοκυριών της Ε.Ε,εντούτοις στο ταμείο της φτώχιας όλο, κι όλο, κατατέθηκαν (σε ειδικό λογαριασμό )πάσης φύσεως δωρεές, κληρονομιές κ.τ.λ.π, Ελλήνων πολιτών ,1.600.000 Ευρώ, τα οποία όμως μέχρι και σήμερα, τόσο η προηγούμενη, όσο και από η τωρινή κυβέρνηση δεν έδωσαν ούτε ένα Ευρώ σε πολίτες, οικογένειες που έχουν ανάγκη επιβίωσης.
Απεναντίας, τα λεφτά αυτά έκαναν φτερά και πέταξαν σε κάποιες τσέπες λαμογιών. Αν μη τι άλλο πρόκειται για μέγα σκάνδαλο, εξαπατώντας τους δωρητές του ταμείου αυτού.
Παρά ταύτα, τα μέλη του επταμελούς Διοικητικού Συμβουλίου του Ε.ΤΚ.Σ, ν.π.δ.δ, συνέχισαν να λαμβάνουν παχυλούς μισθούς , χωρίς καμιά αντικειμενική εργασία, πόσο μάλλον στο να παράγουν και κάποιο σοβαρό έργο, εφόσον από την ίδρυση έως κα το κλείσιμο ήταν ανενεργό.
Έτσι λοιπόν το κατά τα άλλα Σοσιαλιστικό κόμμα, όχι μόνο κατεδάφισε το κράτος πρόνοιας, προφανώς εξυπηρετώντας τα συμφέρονται της νέας τάξης πραγμάτων, αλλά κατήργησε και το φιλανθρωπικό συναίσθημα των Ελλήνων προς τον συνάνθρωπο, και τη πατρίδα του.
Αν αυτό λέγεται Σοσιαλισμός, τότε μάλλον δεν ξέρουν τι τους γίνεται.
Τι έχει να μας απαντήσει ο Πρωθυπουργός, και ο Υπουργός Οικονομικών για τα χρήματα του 1.600.000 ευρώ, που πέταξαν;;
Πως και ποιοι τα έφαγαν;;
Πάντως μαζί δεν τα φάγαμε!
Κάποιος εισαγγελέας θα παρέμβει για να ρίξει φως και σ΄ αυτό το σκάνδαλο;;
Αυτή είναι και η πραγματική ανάπτυξη στην Ελλάδα, τα σκανδάλα, η διαφθορά, και του φαγοποτιού των δις Ευρώ.