Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠολιτικάΤην τελευταία στιγμή...

Την τελευταία στιγμή ετοιμάζονται τα στρατόπεδα για την υποδοχή λαθρομεταναστών

 Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη σχεδιάζει χωρίς τον ξενοδόχο και με απόλυτη προχειρότητα, δηλαδή τις τοπικές κοινωνίες, να φιλοξενήσει σε άδεια στρατόπεδα, ακόμα και σε κατασκηνώσεις της περιφέρειας τους λαθρομετανάστες, αλλιώς θα προχωρήσει στη χωροθέτηση με νόμο πριν από τις εκλογές, σύμφωνα με το τελεσίγραφο του υπούργου κ.Χρυσοχοΐδης

Στο νομό Καστοριάς και ειδικά στο Καλλικρατικό Δήμο Ορεστίδος στον οποίον υπάγεται το ιστορική  κοινότητα Βογατσικού, υπάρχουν πληροφορίες ότι στις παιδικές κατασκηνώσεις του χωριού, το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη σκέπτεται να εγκαταστήσει Πακιστανούς, ύστερα από την σκούπα που γίνεται από πλευράς της Αστυνομίας στην Αθήνα.

Σε κάθε στρατόπεδο οι 1000 λαθρομετανάστες θα προέρχονται μόνο από μία χώρα, δηλαδή κάθε στρατόπεδο θα φιλοξενεί λαθρομετανάστες διαφορετικών χωρών, ενώ τα κονδύλια των 250 εκ. ευρώ, θα καλύπτονται από την Ευρωπαϊκή ‘Ένωση.

Όσο αφορά για αυτά που δήλωσε ο  κύριος Χρυσοχοΐδης, βάζοντας το δίλλημα ότι “σε ένα χρόνο εάν δεν κάνουμε τίποτα με το θέμα της λαθρομετανάστευσης, θα μας διώξουν από την συνθήκη Σέγκεν”, αυτός είναι καθαρός εκβιασμός, που χρησιμοποιούν οι Έλληνες πολιτικοί , για να εκβιάσουν τους πολίτες της χώρας, μοιάζει δε με το ίδιο δίλλημα που χρησιμοποιούν κατά κόρον τελευταία ότι “θα φύγουμε από το Ευρώ”.

Η συνθήκη Σέγκεν δεν προβλέπει την αποχώρηση ενός μέλος της, για να συμβεί κάτι τέτοιο, θα πρέπει πρώτα να υπάρξει πλειοψηφία, επομένως  ο εκβιασμός αυτός δεν ισχύει.

Τώρα όσον αφορά τους κατοίκους του Βογατσικού και του όμορου Δήμου είναι ανάστατοι, και δεν θα επιτρέψουν να γίνει άλλο ένα στρατόπεδο, όπως παλαιότερα είχε γίνει με τους Αλβανούς λαθρομετανάστες οι οποίοι φιλοξενήθηκαν στην κατασκοίνωση, και είχαν ρημάξει τον τόπο.

Ωστόσο, κανένα αναπτυξιακό έργο δεν είχε γίνει ποτέ στην περιοχή, κυρίως όμως κανένα όφελος δεν είδαν οι κάτοικοι παρά τα όσα Ευρωπαϊκά κονδύλια διατέθηκαν για το σκοπό αυτό. Την ίδια ώρα, λίγα μόλις χιλιόμετρα  από το Βογατσικό, άλλο ένα στρατόπεδο ετοιμάζεται να δεχθεί λαθρομετανάστες στην Νεάπολη Κοζάνης.

Αυτός ο εκβιασμός δεν θα περάσει.

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Το ακραίο Κέντρο ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΙΚΟΥ της Νέας Δημοκρατίας

Η Νέα Δημοκρατία στήνει σενάρια φόβου για να τρομάξει τους ψηφοφόρους της συντηρητικής περιοχής, του ακραίου Κέντρου και τους ανασφαλείς μικροαστούς  Ο ίδιος ο πρωθυπουργός, ο οποίος κάλεσε τους πολίτες να παραμερίσουν για λίγο τις διαφωνίες τους, να φασκιώσουν...

Ο χαμένος Αγώνας και η προδοσία της Κύπρου

*Του Δημήτρη Βόγγολη Υποστρατήγου ε.α μέλους και Δασκάλου του ΙΗΑ Πολλά από τα στοιχεία παρακάτω, παρμένα από το Υπουργείο Άμυνας του Ηνωμένου Βασιλείου, ανήκουν στην φίλη μου Φανούλα Αργυρού. Στο  μαρτυρικό νησί  στα  8.000 πχ έγινε ανακάλυψη και ανασκαφή του χαλκού, copper,...

Μητσοτάκης, ΗΠΑ… ‘Ασχημες εξελίξεις

''Ξαφνιάστηκαν'' στην Ελλάδα γιά την μη αποστολή πρόσκλησης από τον πρόεδρο ΗΠΑ, στον πρωθυπουργό, γιά να παραυρεθεί στην ετεροχρονισμένη εκδήλωση γιά 25 Μαρτίου, στον Λευκό Οίκο, στις 4 Απριλίου '24. Την ''σίγουρη'' επίσκεψη είχε προαναγγείλει ο πρέσβης των ΗΠΑ στην...