Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚουτσομπολιάΤην ημέρα νοικοκύρης...

Την ημέρα νοικοκύρης και το βράδυ αμαρτωλός

sex.gif Μόνο που ο τίτλος γνωστού λαϊκού άσματος αναστρέφεται και γίνεται, “την ημέρα και το βράδυ αμαρτωλός” στην περίπτωση ενός θερμόαιμου Δημοτικού άρχοντα της Θεσσαλονίκης, ο οποίος καψουρεύτηκε την εντεταλμένη Δημοτική υπάλληλο του γραφείου του.

Το ειδύλλιο ξεκίνησε μόλις έλαβε την Αντιδημαρχία και έβαλε από την πρώτη στιγμή στο μάτι την ζουμερή και χυμώδης, παντρεμένη υπάλληλο του, προσπαθώντας παράλληλα με κάθε τρόπο να την κατακτήσει, αντί να καταπιαστεί με τα έργα και τα προβλήματα του Μητροπολιτικού Δήμου.

Κοντούλης όπως είναι προικισμένος,  δεν μπορούσε να βλέπει πιο βαθιά από το ντεκολτέ της υπαλλήλου του, σκαρφίστηκε ένα σχέδιο δράσης επικαλούμενος τάχαμ τον όγκο της δουλειάς. Έτσι λοιπόν, κάθε δέκα λεπτά καλούσε στο γραφείο του την χυμώδη υπάλληλο, για να ελέγξει δήθεν κάποιους φακέλους, τους οποίους έπειτα θα μελετούσαν  εις βάθος, την έβαζε να κάθεται δίπλα του, έτσι, ώστε, να έχει πανοραμική θέα τα μπαλκόνια της, συνάμα μελετούσαν και τα έγγραφα.

Μ΄ αυτόν τον τρόπο ο Δημοτικός άρχοντας είχε επιτέλους πρόσβαση σε πολλά άλλα γούστα και φαντασιώσεις. Το ίδιο και η υπάλληλος “τραβάτε με κι ας κλαίω”, γουστάριζε το αγριεμένο μάτι του αφεντικού της, γι΄ αυτό και φρόντιζε να φορά όλο και πιο σέξι μπλουζάκια.

Σύντομα μεταξύ τους απέκτησαν στενή επαφή με τα πρώτα χουφτώματα και το πρώτο παθιασμένο υπογλώσσιο φιλί. Από εκείνη την στιγμή που άναψαν επικίνδυνα, κλείδωσαν την πόρτα του γραφείου, μην τυχόν και τους διακόψει κανείς, στην διεκπεραίωση του Δημοτικού έργου. Επί μία ώρα τα έδωσαν όλα, έχυσαν όλα τα ζουμιά τους στην πρώτη στενή επαφή πάνω στο γραφείο.

Αυτή η σύσκεψη ιδιαίτερης σημασίας καθιερώθηκε σε καθημερινή βάση, όχι μόνο στο κλειδωμένο γραφείο εν ώρα εργασίας, αλλά και στο σπίτι του Αντιδημάρχου ως υπερωρία.

 Λίγο καιρό αργότερα ο καψουρεμένος Αντιδήμαρχος πρότεινε στην υπάλληλο – ερωμένη του να περάσουν ένα ξέγνοιαστο τριήμερο στον Βόλο, πράγμα που την ενθουσίασε.

Στο μεταξύ του συζύγου της αμαρτωλής,  μπήκαν ψύλλοι στα αυτιά, με αποτέλεσμα να προσλάβει ντέντεκτιβ για να παρακολουθεί όλες τις κινήσεις της επί 24ωρου βάσεως. Και όπως το περίμενε σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα έλαβε από τον ντέντεκτιβ ένα φάκελο με πλούσια και αδιάψευστα στοιχεία, όπως φωτογραφίες, τηλεφωνικές συνομιλίες κ.τ.λ.π.

Έτσι έμαθε για την εκδρομή της στο Βόλο και το δωμάτιο του υπερπολυτελούς ξενοδοχείου δίπλα στην θάλασσα με “καλά νερά”, όπου μπούκαρε σαν μαινόμενος ταύρος, την ώρα που το ζεύγος της Αγίας αμαρτωλής απολάμβανε τον έρωτα του. Έγινε το έλα να δεις, τους άκουσε όλο το ξενοδοχείο, όλη η πόλη, όλα τα κομματικά γραφεία, από τα μπενιλίκια που τους έριξε.

Ο κατά τα άλλα Δημοτικός άρχοντας φοβήθηκε τόσο, που παρ΄ ολίγο να πηδήσει από το παράθυρο γυμνός όπως ήταν, για να γλυτώσει, ενώ η υπάλληλος – ερωμένη κρύφθηκε κάτω από τα σεντόνια. Έγινε πολύ χοντρό σούσουρο με το ζεύγος της Αγίας αμαρτωλής να γίνεται ρόμπα ξεκούμπωτη.

Ο απατημένος σύζυγος με όλα τα στοιχεία που συγκέντρωσε τράβηξε γραμμή για το δικηγορικό γραφείο για ένα σύντομο διαζύγιο άνευ αποδοχών (διατροφή κ.τ.λ.π).

Ωστόσο, ενώ στην πόλη της Θεσσαλονίκης έγινε πρώτο θέμα, το Δημοτικό ζεύγος κάνει πως δεν τρέχει τίποτα. Σε οποιαδήποτε αναπτυγμένη χώρα του κόσμου με ένα τέτοιο σκάνδαλο, ο εν λόγω Αντιδήμαρχος θα είχε καθαιρεθεί από τα καθήκοντα του, η δε υπάλληλος θα είχε απομακρυνθεί από την εργασία της, να μην σας πω και απολυθεί , όχι όμως στην χώρα των θαυμάτων, όπου όλα επιτρέπονται στην εξουσία.

Πάντως για σεξουαλική παρενόχληση εν ώρα εργασίας δεν έκανε κανείς τους  αναφορά, πόσο μάλλον καταγγελία.

Κάπως έτσι νουθετούνται και τα προβλήματα της πόλης, από τον Δήμο, όπου πράγματι σήκωσαν μανίκια και φουστάνια και έπεσαν μπρούμυτα στην δουλειά. Έτσι δικαιολογούνται και οι υπεραυξημένες υπερωρίες που πληρώνουν οι δημότες για τον ιδρώτα που ρίχνουν, τους αξίζει κάθε σεντς.

Ε΄.. ρε, άρχοντα της φακής, χωρίς ήθος, χωρίς τσίπα, ούτε και σεβασμό, χωρίς αξιοπρέπεια, και εις ανώτερα.

Το Ελληνικό φαινόμενο για λόγο αξιοπρέπειας στους πολίτες, δεν δημοσιεύει τα αμαρτωλά στοιχεία που βαραίνουν το Δημοτικό ζεύγος.

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Κάθε ημέρα μας υπενθυμίζουν την προδοσία της Μακεδονίας μας.

Του Παναγιώτη Αποστόλου Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου egerssi@otenet.gr www.egerssi.gr Η Συμφωνία των Πρεσπών είναι μια κατάπτυστη Συμφωνία, μια ενδοτική Συμφωνία για τα εθνικά συμφέροντα της Ελλάδος, μια Συμφωνία που στόχο έχει τη μείωση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων! Αυτή ήταν διαχρονικά η θέση μας και...

Μισός Αιώνας Βάρβαρης Τουρκικής Κατοχής στην Κύπρο οι στρατηγικές επιδιώξεις της Τουρκίας.

τού Φοίβου Κλόκκαρη, αντιστράτηγου ε.α.* Φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από την τουρκική εισβολή στη Κύπρο το 1974 και την κατοχή του βορείου τμήματος της. Η επεκτατική στρατηγική της Τουρκίας για την Κύπρο πηγάζει από τον εθνικό όρκο της τουρκικής εθνοσυνέλευσης...

Η Ιουλία Καλλιμάνη ΑΡΧΙΣΕ την περιοδεία γράφει sold out στης εμφανίσεις η καλλιτέχνιδα σε Όλη την ΕΛΛΑΔΑ και το ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Μετά της εμφανίσεις στο Tokyo Theater Athens,που έκανε sold out εμφανίσεις η καλλιτέχνιδα η Ιουλία Καλλιμάνη τώρα κανί γράφει sold out εμφανίσεις η καλλιτέχνιδα σε ολη την ΕΛΛΑΔΑ και του εξωτερικού.. Ιουλία Καλλιμάνη, στο TOKIO sold out εμφανίσεις η καλλιτέχνιδα...

Ο αφανής κοινωνικός πόλεμος που οι άνθρωποι αγνοούν.

Η γλώσσα δεν είναι απλό όργανο επικοινωνίας. Οι άνθρωποι έχουν την ψευδαίσθηση ότι η γλώσσα αντανακλά παθητικά την πραγματικότητα, ότι τα γεγονότα είναι "ουδέτερα" και είναι δυνατή η καταγραφή τους όπως πραγματικά υπάρχουν "εκεί έξω". Η γλώσσα κατασκευάζει την πραγματικότητα,...