Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚουτσομπολιάΤηλεοπτικός ρεπόρτερ από...

Τηλεοπτικός ρεπόρτερ από τους μεγαλύτερους κουτραδώρους

apokleistiko.gifπαραμυθατζής, εξακολουθεί και παραμένει σε Αθηναϊκό κανάλι. Τέτοιο διαμάντι ψεύτικο δύσκολα βρίσκεις στα τηλεοπτικά δρώμενα. Ο κύριος κιτς πέρασε τους δημοσιογράφους της Θεσ/νίκης πολύ χαϊβάνια, πιστεύοντας πως μπορεί να τους κοροϊδεύει, όπως συνηθίζει να κάνει στο κανάλι. Πριν από δύο χρόνια συστημένος τηλεφώνησε σε γνωστό δημοσιογράφο της Θεσ/νίκης και του ζήτησε να του κλείσει σουίτα σε ξενοδοχείο στο κέντρο της πόλης. Ο δημοσιογράφος αν και δεν τον ήξερε αρκετά, τον εξυπηρέτησε λόγω του ότι επικαλέστηκε ο κιτς ρεπόρτερ δύο καταξιωμένους δημοσιογράφους. Κλείστηκε η σουίτα σε ένα από τα καλύτερα κεντρικά ξενοδοχεία της πόλης, όπου είχε βασιλική περιποίηση, πέρα από την ειδική έκπτωση που έγινε, την οποία ούτε στο όνειρο δεν φανταζόταν, και αυτό χάρη στον θεσσαλονικιό δημοσιογράφο, ο οποίος χαίρει μεγάλης εκτίμησης απ΄ όλον τον επιχειρηματικό κόσμο της πόλης.

Ο κύριος παραμυθατζής ήλθε και απήλθε, αφού απόλαυσε όλα τα αγαθά του ξενοδοχείου, όπως πρωινό στο κρεβάτι, Spa όπου μούλιασε το κορμί του επί ώρες με απολαυστικό μασάζ από εξειδικευμένες του είδους, με αρωματικά βότανα, και αιθέρια έλαια. Τρομάρα του, τα αιθέρια έλαια τον μάραναν.

 Ο δημοσιογράφος τον γύρισε σε όλα τα καλά στέκια της πόλης, με τα ανάλογα τραπεζώματα, άκουσε από το στόμα του ρεπόρτερ πράματα και θάματα. Εξέθεσε ανεπανόρθωτα το ίδιο το κανάλι στο οποίο εργαζόταν, λέγοντας ιστορίες όπως:…. Ότι με τον διευθυντή του καναλιού είχε στενές σχέσεις , καθώς του κάνει έξτρα (;;;) εξυπηρετήσεις, μια και έχει αδυναμία στο γυναικείο φύλο, άσχετα εάν είναι παντρεμένος…..” Είπε επίσης ,ότι έχει υψηλές διασυνδέσεις με τους εφοπλιστές καναλάρχες, τους οποίους έθαβε, ότι δηλαδή είναι τσιγκούνηδες, αφού δίνουν ψίχουλα για ρεπορτάζ, και οι πάντες εκεί κοπροσκυλιάζουν με τα δήθεν χαβαλέ μίτινγκ που γίνονται , από το πρωί ως το βράδυ.

Ούτε ένα σταχτοδοχείο δεν μετακινούν πιο πέρα, κυρίως οι δημοσιογράφοι του εν λόγω καναλιού. Ακόμα είπε πολλές λεπτομέρειες οι οποίες δεν είναι δυνατόν να περιγραφούν τόσο εύκολα όπως έγινε από τον ίδιο, ο οποίος ξεπέρασε και τις επαγγελματίες κουτσομπόλες.

 Εν πάσει περιπτώσει ο κύριος τζαμπατζής ρεπόρτερ κοιμήθηκε σε πουπουλένια παπλώματα, έφαγε του σκασμού, έκανε την περατζάδα του σε στέκια που ποτέ δεν είδε, και απόλαυσε τον κόσμο της Θεσ/νίκης που τον φιλοξένησε και τον περιποιήθηκε βασιλικά. Έφυγε με όλες αυτές τις ανεπανάληπτες εμπειρίες χωρίς να πληρώσει μία!

Πριν φύγει από το ξενοδοχείο κάλεσε τον δημοσιογράφο για καφέ, καθώς ήθελε να του εμπιστευτεί κάτι. Αυτό το κάτι ήταν το παραμύθι που έσκασε, ότι η πιστωτική του κάρτα γέμισε χωρίς να το καταλάβει, και δεν μπορούσε να  τραβίξει χρήματα απο την τράπεζα για να ξοφλήσει τον λογαριασμό του ξενοδοχείου.

Ο δημοσιογράφος γεμάτος κατανόηση του απάντησε, πως “….εντάξει μην στεναχωριέσαι, κατεβαίνεις στην Αθήνα και από εκεί την ίδια μέρα τακτοποιείς τον λογαριασμό του ξενοδοχείου….”

 “….Σ΄ ευχαριστώ, δεν υπάρχει θέμα, αστειεύεσα;;;; …να πάρε το διαβατήριο μου, ας το κρατήσει ο ξενοδόχος για εγγύηση, γιατί εγώ θέλω να ξέρεις, ότι είμαι πολύ ξηγημένος ρεπόρτερ…”

Έτσι κι έγινε, κρατήθηκε το διαβατήριο του και ο δημοσιογράφος τον πήγε ως το αεροδρόμιο με το αυτοκίνητο, λες και ήταν υπουργός. Ο τζαμπατζής πέταξε για πάντα, χωρίς ποτέ να πληρώσει τις υποχρεώσεις!!!

 Αφού πέρασαν δέκα ημέρες και ούτε ένα Ευρώ δεν έστειλε, για να εξοφλήσει τον λογαριασμό, ο ξενοδόχος ενοχλημένος ζήτησε τα ρέστα από τον δημοσιογράφο, καθώς ο ρεπόρτερ της φακής δεν σήκωνε ούτε το κινητό τηλέφωνο. Καθημερινά ενοχλούσε τον δημοσιογράφο για να πληρώσει ο ίδιος τον λογαριασμό, αφού ο ρεπόρτερ κρέμασε τους πάντες.

Επειδή το θέμα είχε κουράσει πολύ, και ο ίδιος δεν είχε δώσει ποτέ αφορμή για σχόλια κατά την δημοσιογραφική πορεία, σαν κύριος πήγε και ακούμπησε τα μετρητά, ακόμα και για τα αιθέρια έλαια του κυρίου κιτς ρεπόρτερ.. Έπειτα τον πήρε στο τηλέφωνο, όπου τον έκανε πέντε παράδες, προειδοποιώντας του, ότι θα φτάσει στα άκρα, καθώς κανείς δεν παίζει με το όνομα του, διότι είναι φερέγγυος στην πόλη.

Ο ρεπόρτερ ζήτησε συγγνώμη, και με πολύ πονηρό κόλπο είπε στον δημοσιογράφο να του στείλει το διαβατήριο, δίνοντας όρκο, ότι την ίδια ημέρα θα στείλει τα λεφτά. Το διαβατήριο εστάλη, όχι όμως και τα λεφτά. Μέχρι και σήμερα που πέρασαν δύο χρόνια ακόμα να ξοφληθεί ο λογαριασμός από τον ρεπόρτερ της φακής..

Ο δημοσιογράφος ενημέρωσε τους δύο συναδέλφους που σύστησαν το εν λόγω λαμόγιο ( για να μην πω ακόμα πιο βαριά κουβέντα) που τους φέσωσε ως “ εξηγημένος ρεπόρτερ. Ένας μόνο εκ των δύο όταν το έμαθε, πήρε το λαμόγιο και απαίτησε να φερθεί αντρίκια, απέναντι στον Θεσσαλονικιό δημοσιογράφο, αλλά και αυτόν τον έγραψε στα παλιά του τα παπούτσια.

Ο τζαμπατζής ρεπόρτερ συνεχίζει να εργάζεται στο κανάλι,όπου βγαίνει με στημένα ρεπορτάζ , το παίζει φιλότιμος, κάνοντας δώρα μπροστά στις κάμερες σε καλλιτέχνες, δείχνοντας έτσι πόσο χουβαρντάς είναι. Άσε που χόρτασε το μάτι του κοριτσόπουλα στα κέντρα διασκέδασης, κάνοντας δήθεν ερωτήσεις του τύπου “…πως περνάτε στο κέντρο….”. Για τα χρέη σε Ευρώ, και τις απατεωνιές  κάνει μουγκό ρεπορτάζ.

Το Ελληνικό Φαινόμενο θα συμβούλευε τον εν λόγω ρεπόρτερ να βρει χρόνο και χρήμα, για να μπαλώσει τις τρύπες, που άφησε στον κόσμο της Θεσ/νίκης.

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Ο Νίκος Βάνης σας εύχεται Χρονιά Πολλά και Κάλο Πάσχα και καλή Ανάσταση.

Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Αυτά έκαναν το Χριστός Ανέστη,και αβγά κόκκινα Κεριά, λαμπάδες, φως της Ανάστασης.. Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Οι πιστοί παλιότερα...

Μεγάλο Σάββατο Πορεία προς το θείο πάθος.

Τω Αγίω και Μεγάλω Σαββάτω, την θεόσωμον Ταφήν, και την εις Άδου Κάθοδον του Κυρίου και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού εορτάζομεν δι’ ών της φθοράς το ημέτερον γένος ανακληθέν, προς αιωνίαν ζωήν μεταβέβηκε». Tο απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής, αφότου εξέπνευσε...

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...