Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚέντρα διασκέδασηςΤελευταίο διήμερο για...

Τελευταίο διήμερο για τον Σταμάτη Γονίδη στην Θεσσαλονίκη

Christodoulopoulos-GonidisXrisoxoidis_auΤο τελευταίο διήμερο των εμφανίσεων διανύει, ο λαϊκός καλλιτέχνης Σταμάτης Γονίδης  στην Θεσσαλονίκη.

Το σχήμα  τα πήγε πάρα πολύ καλά, μαζί με τον Δημήτρη  Χρυσοχοΐδη ,Χριστίνα Κολέτσα και Τριμιτόνιο στο “Politia Clubbing” στην περιοχή αεροδρομίου Μακεδονία.

Ο κόσμος έμεινε ευχαριστημένος από το πρόγραμμα των καλλιτεχνών, όχι όμως και από το σέρβις για το οποίο υπήρξαν πολλά παράπονα.

Όπως π.χ, την  εβδομάδα πριν από την Ανάσταση, μια παρέα που απαρτιζόταν  από τέσσερα κοριτσόπουλα, ενώ είχαν κλείσει φοιτητικό τραπέζι, το οποίο τσεκαρίστηκε τρεις φορές τηλεφωνικώς, Όταν έφτασαν στην υποδοχή του νυχτερινού κέντρου, τους πληροφόρησαν ότι θα πρέπει να πληρώσουν την φιάλη κανονικά, στην τιμή  των 170 Ευρώ.

Η παρέα μη μπορώντας να κάνει αλλιώς, διότι το νυχτερινό κέντρο βρίσκεται στην περιοχή αεροδρομίου Μακεδονία όπου πήγαν με ταξί, αναγκάστηκε, να παραμείνει. Τους οδήγησαν λοιπόν σε ένα τραπέζι του εξώστη, προς τις τουαλέτες.

Η δυσαρέσκεια των κοριτσιών ήταν μεγάλη, ήθελαν να φύγουν, όμως είχαν παραγγείλει πλέον το μπουκάλι, και με χίλια ζόρια έμειναν. Οι τέσσερις κοπέλες κάθισαν στο τραπέζι 8 ατόμων, περιμένοντας και άλλες φίλες τους.

Όταν  ήλθαν οι δύο φίλες,στην είσοδο τις  υποχρέωσαν να πληρώσουν εισιτήριο από 20 Ευρώ η κάθε μία ,( δηλαδή οι δυο 40 Ευρώ), παρ΄ όλο που οι κοπέλες επέμειναν ότι η παρέα τους είναι σε τραπέζι.

Όταν τελικά κατευθυνθήκαν προς το τραπέζι , ήλθε ο σερβιτόρος και τους πληροφόρησε, ότι υποχρεωτικά θα πρέπει να πληρώσουν και άλλο μισό μπουκάλι, στην ουσία δηλαδή πλήρωσαν 80 Ευρώ για την μισή φιάλη ,συν 40 Ευρώ για την  είσοδο,  συν 170 Ευρώ την αρχική φιάλη , που είχε παραγγείλει η παρέα, συν το ταχί 70 Ευρώ για να απολαύσει ένα  πρόγραμμα χωρίς θέα, δίπλα από τις τουαλέτες!!

Ακόμα το φυσάνε και δεν κρύωσε!

Βέβαια οι καλλιτέχνες δεν φέρουν καμιά ευθύνη για το σέρβις του νυχτερινού κέντρου, αλλά  όταν κλείνουν συμφωνία με επιχειρηματίες για εμφανίσεις,θα πρέπει  να υπολογίζουν και το θέμα του σέρβις, ώστε  να μην συμβαίνουν τέτοια προβλήματα όπως το παραπάνω γεγονός (για το οποίο διαθέτω πλήρη στοιχεία ), αμαυρώνοντας έτσι  και την δική τους εικόνα.

Από την άλλη , οι επιχειρηματίες θέλουν να οικονομήσουν, χωρίς να τους ενδιαφέρει εάν ο κόσμος περνά καλά, ή όχι.

 Όμως, τους πληροφορώ, πως μ΄ αυτές τους τις απαράδεκτες κινήσεις καταστρέφουν την φήμη και την εικόνα της επιχείρησης τους.

Εάν δεν τους ενδιαφέρει είναι θέμα δικό τους.

Εμείς θα συνεχίσουμε να τα γράφουμε και να τα λέμε όλα .

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Ο Νίκος Βάνης σας εύχεται Χρονιά Πολλά και Κάλο Πάσχα και καλή Ανάσταση.

Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Αυτά έκαναν το Χριστός Ανέστη,και αβγά κόκκινα Κεριά, λαμπάδες, φως της Ανάστασης.. Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Οι πιστοί παλιότερα...

Μεγάλο Σάββατο Πορεία προς το θείο πάθος.

Τω Αγίω και Μεγάλω Σαββάτω, την θεόσωμον Ταφήν, και την εις Άδου Κάθοδον του Κυρίου και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού εορτάζομεν δι’ ών της φθοράς το ημέτερον γένος ανακληθέν, προς αιωνίαν ζωήν μεταβέβηκε». Tο απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής, αφότου εξέπνευσε...

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...