Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚαταγγελίεςΤα χρονιά προβλήματα...

Τα χρονιά προβλήματα του Θεαγένειο και ο Γεωργιάδης κανί ότι δεν βλέπει!!!!

Η φωτογραφίζουν ως υπευθύνους οι εργαζόμενοι, γιατροί και νοσηλευτές του ιδρύματος, για την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στο νοσοκομείο, όπου ασθενείς για να ανανήψουν από ενδοσκοπήσεις, χρησιμοποιούν ακόμα και πλαστικές καρέκλες σε αίθουσες αναμονής..

Αναφέρουν ότι ο 9ος όροφος του κτιρίου, όπου στεγάζεται το νοσοκομείο, παραμένει σε μεγάλο μέρος του άδειος και αναξιοποίητος ενώ το θέμα της έλλειψης αίθουσας ανάνηψης στην Γαστρεντερολογική Κλινική, είχε τεθεί επανειλημμένα υπόψη της διοίκησης του νοσοκομείου και της ηγεσίας του  υπουργείου Υγείας.

Δηλαδή το πρόβλημα είναι γνωστό εδώ και πολύ καιρό, αλλά τόσο η διοίκηση του νοσοκομείου, όσο και το υπουργείο Υγείας κωφεύουν για τις ανάγκες και τις υποδομές ενός νοσηλευτικού ιδρύματος, μοναδικό στη Βόρεια Ελλάδα, το οποίο δέχεται ασθενείς από τον Έβρο μέχρι τη Λάρισα και κάθε μήνα, μόνο στα εξωτερικά ιατρεία του, προσέρχονται 4500 ασθενείς ενώ συνολικά μηνιαίως περιθάλπει περίπου 9000 ασθενείς.

Το τραγικό είναι ότι εδώ και 2 χρόνια ο 9ος όροφος του νοσοκομείου παραμένει σχεδόν αναξιοποίητος και θα μπορούσε να προσφέρει λύσεις στέγασης σε κρίσιμους τομείς του ιδρύματος. Να αναφέρουμε ότι στον 9ο όροφο γινόταν οι χημειοθεραπείες, οι οποίες πλέον, σχεδόν στην πλειοψηφία τους, γίνονται στον παράρτημα του νοσοκομείου Στην Πυλαία, στη Μονάδα Ημερήσιας Νοσηλείας «Νίκος Κούρκουλος», που κατασκευάστηκε και εξοπλίστηκε με δωρεά του ιδρύματος Λάτση.

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Ο Νίκος Βάνης σας εύχεται Χρονιά Πολλά και Κάλο Πάσχα και καλή Ανάσταση.

Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Αυτά έκαναν το Χριστός Ανέστη,και αβγά κόκκινα Κεριά, λαμπάδες, φως της Ανάστασης.. Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Οι πιστοί παλιότερα...

Μεγάλο Σάββατο Πορεία προς το θείο πάθος.

Τω Αγίω και Μεγάλω Σαββάτω, την θεόσωμον Ταφήν, και την εις Άδου Κάθοδον του Κυρίου και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού εορτάζομεν δι’ ών της φθοράς το ημέτερον γένος ανακληθέν, προς αιωνίαν ζωήν μεταβέβηκε». Tο απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής, αφότου εξέπνευσε...

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...