Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚαταγγελίεςΤα χειμερινά νυχτερινά...

Τα χειμερινά νυχτερινά κέντρα της Θεσσαλονίκης άνοιξαν και σας περιμένουν

Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης,στην περιοχή σφαγείων,όπου βρίσκονται τα περισσότερα χειμερινά  κέντρα ,με επιτυχία ξεκίνησαν τις εμφανίσεις τους, οι Λένα Παπαδοπούλου, Διονύσης Μακρής και Σάκης Βέρρος στα “Μαμούνια Live”.

Το πρόγραμμα είναι άκρως χορευτικό, ωστόσο  λείπουν τα καψούρικα τραγούδια από το ρεπερτόριο των καλλιτεχνών . Το μαγαζί ναι μεν ήταν γεμάτο,  δεν γνωρίζω όμως  εάν και  ταμειακά έβγαλε κανένα φράγκο ή, ο επιχειρηματίας πλήρωσε μόνο τα έξοδα του.

Και ο Πάνος Κιάμος ξεκίνησε με το δεξί στο νυχτερινό κέντρο  “Fix Live”, αφού η  κίνηση   ήταν καλή, εντούτοις θα  μπορούσαν να γίνουν πολλά ακόμα πράγματα που δεν έγιναν  και γι΄ αυτό δεν έφεραν τον ανάλογο αποτέλεσμα.

Από αυτήν την εβδομάδα θα γίνουν πολλές αλλαγές και διορθώσεις,  όσον αφορά την οργάνωση του μαγαζιού. Πάντως είναι αδικαιολόγητοι  οι άνθρωποι του θεάματος της εν λόγο επιχειρήσεις  που άφησαν έτσι τον χώρο, χωρίς την σωστή  οργάνωση.

Κατά τα άλλα, το πρόγραμμα του Πάνου Κιάμου και τα τραγούδια του είναι ένα κι ένα, προσαρμοσμένα στα γούστα των Θεσσαλονικέων. Ο καλλιτέχνης θα παραμείνει για ένα μήνα,  σύμφωνα με τα προγραμματισμένα σχέδια, όμως  θα πάρε και μία μικρή παράταση.

Ο Νίκος Βέρτης που  φιλοξενήθηκε  το Σάββατο στο webradio  elliniko-fenomeno.com και στην εκπομπή Ελληνικό Φαινόμενο, έδωσε μία αποκλειστική συνέντευξη στον Νίκο Βάνη  που είχε πολλές αποχρώσεις ,  αξίζει δε τον κόπο  να την ακούσετε  μια και  ο καλλιτέχνης  δεν παραχώρησε καμιά άλλη συνέντευξη  στα μέσα της πόλης από τον Αύγουστο που  ξεκίνησε της εμφανίσεις του  και τις ολοκλήρωσε  το Σάββατο  βράδυ.  Δήλωσε  λοιπών  μεταξύ άλλων στον δημοσιογράφο Νίκο Βάνη, ότι  για το χειμώνα θα ξεκινήσει  και πάλι στο νυχτερινό κέντρο  “Φαντασία” των Αθηνών, στις 5 Οκτωβρίου.

Στην Θεσσαλονίκη ο Νίκος Βέρτης τα πήγε πάρα πολύ καλά, παρ΄ ότι οι συνθήκες ήταν πολύ δύσκολες,ωστόσο  θα συνεχίσει κα τα επόμενα χρόνια να  έρχεται  στην πόλη που τον ανέδειξε και  μεγάλωσε.

Ο Αντώνης Ρέμος ,επίσης ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις του στην περιοχή αεροδρομίου, όπου συγκέντρωσε πολύ νεολαία, τα δε δήθεν λουλούδια που βλέπαμε  μέσα από τα διάφορα  στα Social Media  υπήρχαν μεν , στημένα δε από την επιχείρηση, καθώς  σήμερα  δεν υπάρχουν χρήματα  και για λουλούδια.

Το φαινόμενο στα καλοκαιρινό  νυχτερινά κέντρα της Θεσσαλονίκης  για φέτος  ήταν τα υπερβολικά σε αριθμό  τζαμπατζέ τραπέζια.

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Άλλη μία μεγάλη νίκη των παιδιών από την Κύπρο στο διαγωνισμό Ρομποτικής στο Χιούστον.

Φωτογραφία: «Ε.Κ.»/Ηλίας Νεοφυτίδης ΧΙΟΥΣΤΟΝ. ΤΕΞΑΣ. Στον φετινό παγκόσμιο διαγωνισμό Ρομποτικής που συμμετείχαν μαθητές από όλο τον Κόσμο, στο Χιούστον του Τέξας, 16-20 Απριλίου 2024, η κυπριακή ομάδα K.P. Computer Training bits από το Σχολείο Ξυλοφάγου της Λάρνακας, αποτελούμενη από τους μαθητές...

Το ακραίο Κέντρο ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΙΚΟΥ της Νέας Δημοκρατίας

Η Νέα Δημοκρατία στήνει σενάρια φόβου για να τρομάξει τους ψηφοφόρους της συντηρητικής περιοχής, του ακραίου Κέντρου και τους ανασφαλείς μικροαστούς  Ο ίδιος ο πρωθυπουργός, ο οποίος κάλεσε τους πολίτες να παραμερίσουν για λίγο τις διαφωνίες τους, να φασκιώσουν...

Ο χαμένος Αγώνας και η προδοσία της Κύπρου

*Του Δημήτρη Βόγγολη Υποστρατήγου ε.α μέλους και Δασκάλου του ΙΗΑ Πολλά από τα στοιχεία παρακάτω, παρμένα από το Υπουργείο Άμυνας του Ηνωμένου Βασιλείου, ανήκουν στην φίλη μου Φανούλα Αργυρού. Στο  μαρτυρικό νησί  στα  8.000 πχ έγινε ανακάλυψη και ανασκαφή του χαλκού, copper,...