Μόνο τέσσερα καλλιτεχνικά σχήματα για όλο το καλοκαίρι υπήρχαν για το κοινό της Θεσσαλονίκης (στην περιοχή αεροδρόμιο) , μαζί με το πρόγραμμα του Νίκο Βέρτη και του Αντώνη Ρέμο, που ξεκίνησαν από τις 16 και 17 Αυγούστου και συνεχίζουν ακάθεκτα.
Η αυλαία με τα καλλιτεχνικά προγράμματα άνοιξε με το νυχτερινό κέντρο “Μαμούνια Live” και το σχήμα, με τον Γιώργο Γιασεμή, την Βασιλική Νταντά και τον Σάκη Βέρρο, όμως αυτό δεν πήγε τόσο καλά Έτσι λοιπόν ο επιχειρηματίας του νυχτερινού κέντρου έκανε σύμπραξη με τον Αθηναίο επιχειρηματία του VOX, ώστε να ανεβάσει για το μαγαζί του το σχήμα με τον Πάνο Καλίδη, Κωνσταντίνο Αργυρό, Στέλλα Καλλή. Ωστόσο, με τον ερχομό του Νίκου Βέρτη στην ίδια περιοχή , το σχήμα σταμάτησε τις εμφανίσεις μετά από μία εβδομάδα και το κέντρο έκλεισε για το καλοκαίρι .
Τα δε δύο φιρμάτα σχήματα Βέρτη και Ρέμο, έχουν φέρει κοσμοροή στα μαγαζιά από όλη την περιφέρεια της Βορείου Ελλάδος,καθώς οι δύο καλλιτέχνες τον τελευταίο καιρό δεν έκαναν πολλά εξτρά εμφανίσεις και ειδικά στην Βόρεια Ελλάδα, γι΄ αυτό και είναι αφάγωτοι ως αποτέλεσμα να γεμίζουν από κόσμο.
Την εβδομάδα που μας πέρασε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο, τα τρία νυχτερινά κέντρα γέμισαν , ακόμα και το τοπικό σχήμα. Οι καλλιτέχνες που εμφανίζονται φαίνεται να είναι ευχαριστημένοι, και αυτό γιατί εν καιρώ κρίσης με τα μαγαζιά τους να είναι γεμάτα δείχνει, πως η νεολαία θέλει την διασκέδαση του ως αντίδοτο στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει.
Πάντως ,ο Νίκος Βέρτης σε κόσμο, έχει πάρει το επάνω χέρι από τον Αντώνη Ρέμο .
Απ΄ ότι πληροφορήθηκα, οι εν λόγω φιρμάρτοι καλλιτέχνες θα συνεχίζουν να εμφανίζονται στην Θεσσαλονίκη έως τα τέλη Σεπτεμβρίου,ενώ για την χειμερινή περίοδο ξεκινούν τις υποχρεώσεις τους στην Αθήνα.
Να πούμε για την τιμή της φιάλης μέσω διαδικτύου πωλείται 120 Ευρώ, σε λογικά πλαίσια, αλλά και οι καλλιτέχνες έβαλαν νερό στο κρασί τους όσον αφορά την τιμή της φιάλης .
Το πρόγραμμα του Νίκου Βέρτη είναι φανταστικό, όπως επίσης και η Κωνσταντίνα Σαμαρά η οποία ξαναγύρισε στις πίστες ανανεωμένη, μετά την εμφάνιση της στην “Φαντασία” των Αθηνών,η δε φωνή της έχει μεστώσει. Αλλά και ο Βασιλάκος, παιδί της Θεσσαλονίκης, ένας νέος καλλιτέχνης είναι πάρα πολύ καλός, με λαϊκή χροιά.
Όσο για και το πρόγραμμα του Αντώνη Ρέμου, εν συγκρίσει με πέρυσι είναι πολύ καλύτερο.
Το πρόγραμμα στο νυχτερινού κέντρου με τοπικό σχήμα είναι καλό, εντούτοις χρήζει βελτίωσης και αλλαγές στους καλλιτέχνες.
Σε κάποιο από τα τρία νυχτερινά κέντρα, ο υπεύθυνος της κάβας αρπάζει αρκετά χρήματα χωρίς να το γνωρίζει ο επιχειρηματίας, του οποίου στο χέρι είναι να το διαπιστώσει.Ο συγκεκριμένος υπάλληλος βρίζει ακόμα και τους συνεργάτες του που ζητούν να πιούν κανένα ποτό.
Κατά την διάρκεια της Διεθνούς Εκθέσεως που ανοίγει σε λίγες ημέρες ,είναι βέβαιο πως τα νυχτερινά κέντρα θα έχουν πολύ περισσότερο κόσμο.