Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΤα σήματα της...

Τα σήματα της Ελευθεροτυπίας έτσι η Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη το έφτασε στα 8,1 εκατ. ευρώ και κέρδισε τον διαγωνισμό.

Σχετικά με τον διαγωνισμό για τα σήματα της Ελευθεροτυπίας η τιμή εκκίνησης ήταν περίπου 350.000 ευρώ.

Η ίδια η Grant Thornton (Βασίλης Καζάς) το εκτιμούσε περί τις 500.000 ευρώ, όταν όμως μπαίνει στη μέση η… δίψα για media τα ποσά πάνε στον Θεό, έτσι η Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη το έφτασε στα 8,1 εκατ. ευρώ και κέρδισε τον διαγωνισμό, όπως το είχε τερματίσει και κάποια εταιρεία του Δ. Μελισσανίδη προ ετών για να πάρει την Ναυτεμπορική έναντι 7 εκατ. ευρώ.

Για την τρίτη προσφορά που έφτασε μέχρι τα 4,5 εκατ. ευρώ ακούστηκε για τον Μάρη που το διέψευσε και για τον Μπάκο, που επίσης είπε ότι δεν συμμετείχε. Ακούστηκε και για τον Κόκκαλη αλλά δεν το επιβεβαίωσα άρα μεταφέρω μετ’ επιφυλάξεως την πληροφορία.

Tα περιουσιακά στοιχεία

Για την ιστορία πάντως, ο λογαριασμός για τα περιουσιακά στοιχεία της Ελευθεροτυπίας είναι ο εξής: Χρειάστηκε να περάσουν δέκα χρόνια από το λουκέτο για να ολοκληρωθούν χθες οι πλειστηριασμοί. Το κτίριο της οδού Μίνωος στον Νέο Κόσμο, που ήταν το στρατηγείο της πτωχευμένης Χ.Κ. Τεγόπουλος, εκπλειστηριάστηκε το 2018 και αποκτήθηκε από την εταιρεία ακινήτων «Value Tουριστική» των Dimand-Grivalia, έναντι τιμήματος 10,9 εκατ. ευρώ. 

Στη συνέχεια ανακαινίστηκε πλήρως από τη Dimand και μετατράπηκε σε υπερσύγχρονο βιοκλιματικό κτίριο, που στεγάζει σήμερα την πολυεθνική εταιρεία εξυπηρέτησης πελατών Webhelp Hellas. Ακολούθησε ο πλειστηριασμός των εγκαταστάσεων της Χ.Κ. Τεγόπουλος Α.Ε. στο Κορωπί όπου άλλαξε χέρια έναντι 8,2 εκατ. ευρώ και χθες ο πλειστηριασμός των σημάτων έναντι 8,1 εκατ. 

Συνολικά λοιπόν οι πλειστηριασμοί των περιουσιακών στοιχείων της Χ.Κ. Τεγόπουλος απέφεραν το ποσό των 27,2 εκατ. ευρώ, ενώ το σύνολο των χρεών του εκδοτικού ομίλου ήταν 70 εκατ.

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Ο Νίκος Βάνης σας εύχεται Χρονιά Πολλά και Κάλο Πάσχα και καλή Ανάσταση.

Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Αυτά έκαναν το Χριστός Ανέστη,και αβγά κόκκινα Κεριά, λαμπάδες, φως της Ανάστασης.. Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Οι πιστοί παλιότερα...

Μεγάλο Σάββατο Πορεία προς το θείο πάθος.

Τω Αγίω και Μεγάλω Σαββάτω, την θεόσωμον Ταφήν, και την εις Άδου Κάθοδον του Κυρίου και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού εορτάζομεν δι’ ών της φθοράς το ημέτερον γένος ανακληθέν, προς αιωνίαν ζωήν μεταβέβηκε». Tο απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής, αφότου εξέπνευσε...

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...