Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Τα “ρεπό” στα νυχτερινά κέντρα

Kleistonόλο και αυξάνονται τον τελευταίο καιρό. Έτσι και η Τρίτη ημέρα της εβδομάδας γίνεται ρεπό για κάποια κέντρα, που μεν λειτούργησαν σε Αθήνα και Θεσ/νίκη ως σήμερα, όμως με μηδαμινό κόσμο. Τα έξοδα λειτουργίας δεν βγαίνουν, παρά μόνο αυξάνονται και γι΄ αυτό σωτήρια λύση είναι το ρεπό. Σ΄ αυτήν την δυσμενή θέση βρίσκοταν καλοκαιρινό νυχτερινό κέντρο της Θες/νίκης που όλα τα χρόνια πάντα ήταν ανοιχτό την Τρίτη. Όμως τελευταία παρουσίασε προβλήματα και ο επιχειρηματίας του κέντρου προτού ρίξει ρεπό για την ημέρα αυτή, σκέφτηκε να αλλάξει το πρόγραμμα των καλλιτεχνών. Η προσπάθεια τον δικαίωσε και είναι το μοναδικό κέντρο που θα συνεχίσει να λειτουργεί και την Τρίτη.

Στην Αθήνα ελάχιστα κέντρα είναι ανοιχτά την ήμερα αυτή. Όπως αποδείχθηκε δεν μπορούν όχι μόνο την Τρίτη, αλλά και την Τετάρτη να λειτουργήσουν ικανοποιητικά. Όπως το κέντρο “Θάλασσα” και γι΄ αυτό θα  είναι  κλειστά και την Τετάρτη.

Ενώ τα καλοκαιρινά σχήματα καλά – καλά ακόμα δεν ξεκίνησαν, παρουσιάζουν σοβαρά προβλήματα. Οι καιροί για διασκέδαση, όπως φαίνεται ξεκάθαρα είναι δύσκολοι, και για κάποιους μοιάζει πολυτέλεια.

Γι΄ αυτό οι αρμόδιοι που εμπλέκονται στο όλο σύστημα που λέγεται νυχτερινή διασκέδαση θα πρέπει να σηκώσουν τα μανίκια τους και να δουλέψουν πιο επαγγελματικά, πιο υπεύθυνα, μήπως και αποφύγουν την απόκτηση της κάρτας ανεργίας.

Δυστυχώς θα το δούμε και αυτό, ελπίζουμε όχι σύντομα !!!!!!!

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Ο Νίκος Βάνης σας εύχεται Χρονιά Πολλά και Κάλο Πάσχα και καλή Ανάσταση.

Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Αυτά έκαναν το Χριστός Ανέστη,και αβγά κόκκινα Κεριά, λαμπάδες, φως της Ανάστασης.. Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Οι πιστοί παλιότερα...

Μεγάλο Σάββατο Πορεία προς το θείο πάθος.

Τω Αγίω και Μεγάλω Σαββάτω, την θεόσωμον Ταφήν, και την εις Άδου Κάθοδον του Κυρίου και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού εορτάζομεν δι’ ών της φθοράς το ημέτερον γένος ανακληθέν, προς αιωνίαν ζωήν μεταβέβηκε». Tο απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής, αφότου εξέπνευσε...

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...