Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚέντρα διασκέδασηςΤα νυχτερινά καλλιτεχνικά...

Τα νυχτερινά καλλιτεχνικά σχήματα στην Θεσσαλονίκη και τα φαινόμενα των καιρών μας.

Τα φαινόμενα και στην διασκέδαση αλλάζουν άρδην και βλέπουμε πως τα περισσότερα καλλιτεχνικά σχήματα, κυρίως στην Αθήνα αντί να δουλεύουν φουλ σεζόν , θα ανοίξουν τον Δεκέμβριο μάλιστα με λίγες ημέρες λειτουργίας (Παρασκευές & Σάββατα).

 

Έτσι λοιπόν ,οι επιχειρήσεις τις διασκέδασης , πλέον πάνε από το κακό στο χειρότερο με τα μέτρα της κυβέρνησης – τρόικας να απλώνει χέρι στα ταμεία των κέντρων διασκεδάσεως, κατάσχοντας και την τελευταία δεκάρα , όσων επιχειρηματιών εκπίπτουν σε φορολογικές παραβάσεις (δηλαδή οι περισσότεροι , αν όχι όλοι) , έστω και για μία απόδειξη, προχωρούν  ακόμα  και σε κλείσιμο των επιχειρήσεων, αφήνοντας χωρίς μεροκάματο χιλιάδες οικογένειες. Αυτό το αίσχος δεν συμβαίνει σε καμιά αναπτυγμένη δημοκρατική χώρα , παρά μόνο στις μαύρες δικτατορίες.

Ο  Πάνος Κιάμος στο “Fix Live και ο Νίκος Μακρόπουλος στο Άστρα live , αποχαιρέτισαν το πιστό κοινό της Θεσσαλονίκης,  συνεχίζουν δε τα ολίγα φιρμάδικα μαγαζιά που έμειναν  στην περιοχή αυτήν .

Για παράδειγμα, στο νυχτερινό κέντρο “Άφιξη Live”, ξεκίνησε η Λένα Παπαδοπούλου, ενώ την άλλη εβδομάδα στο διπλανό χώρο,στο Micro Fix”, θα εμφανίζεται ο Δήμος Αναστασιάδης.

Το δε καλλιτεχνικό σχήμα με την Πέγκυ Ζήνα και τον Τάκη Ζαχαράτο, θα προσφέρει ένα πρόγραμμα συνδιάζοντας το τραγούδι με την πρόζα , ξεκινά στην πόλη σε λίγες ημέρες και για περιορισμένες εμφανίσεις.

Και η Άντζελα Δημητρίου με τα λαϊκά της τραγούδια θα μας συντροφεύει από τις αρχές Δεκεμβρίου στο “Άστρα Live”, πλαισιωμένη από νέους καλλιτέχνες.

Φυσικά και ο Γιάννης Πλούταρχος δεν θα λείπει από την γιορτινή ατμόσφαιρα της Θεσσαλονίκης , καθώς ξεκινά εμφανίσεις στο νυχτερινό κέντρο “Fix Live,” από τις 13 Δεκεμβρίου.

Στο νυχτερινό κέντρο “Μαμούνια Live”, συνεχίζει το καλά δοκιμασμένο σχήμα με τους καλλιτέχνες  Γιώργο Γιαννιά, Μαρία Ιακώβου και  Σάκη Βέρρο.

Στο μουσικό χώρο “Black is.. Alive” στην Βίλκα, όπου η  Μελίνα Ασλανίδου , μαζί με την Έλενα Δεληχρήστου και μία πλειάδα εξαιρετικών μουσικών από την πρεμιέρα αρχές Νοεμβρίου ,όπου έδωσε το παρών και ο μεγάλος τροβαδούρος Γιάννης Πάριος, μέχρι και την τελευταία βράδια το περασμένο Σάββατο επικρατούσε το αδιαχώρητο.

Την σκυτάλη στο χώρο αυτό παίρνουν οι Θάνος Μικρούτσικος, Γιάννης Κότσιρας και Ρίτα Αντωνοπούλου έως και τα τέλη Δεκεμβρίου, ενώ από το νέο έτος θα εμφανίζεται ο Σωκράτης Μάλαμας.

Πάντως, σε γενικές γραμμές οι επιχειρηματίες της διασκέδασης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη  είναι πολύ δυσαρεστημένοι και εξοργισμένοι με την οικονομική πολιτική και το άνευ προηγουμένου αδυσώπητο κυνηγητό της κυβέρνησης ,  δημιουργεί ένα αρνητικό κλίμα  στην ψυχολογία τους , όμως παρ΄ όλα αυτά  συνεχίζουν να λειτουργούν τα μαγαζιά τους με όλες αυτές τις συνθήκες .

Το δυσάρεστο δε  είναι , ότι στην διασκέδαση έχουμε να δούμε πολλά ακόμα φαινόμενα των καιρών.

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Άλλη μία μεγάλη νίκη των παιδιών από την Κύπρο στο διαγωνισμό Ρομποτικής στο Χιούστον.

Φωτογραφία: «Ε.Κ.»/Ηλίας Νεοφυτίδης ΧΙΟΥΣΤΟΝ. ΤΕΞΑΣ. Στον φετινό παγκόσμιο διαγωνισμό Ρομποτικής που συμμετείχαν μαθητές από όλο τον Κόσμο, στο Χιούστον του Τέξας, 16-20 Απριλίου 2024, η κυπριακή ομάδα K.P. Computer Training bits από το Σχολείο Ξυλοφάγου της Λάρνακας, αποτελούμενη από τους μαθητές...

Το ακραίο Κέντρο ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΙΚΟΥ της Νέας Δημοκρατίας

Η Νέα Δημοκρατία στήνει σενάρια φόβου για να τρομάξει τους ψηφοφόρους της συντηρητικής περιοχής, του ακραίου Κέντρου και τους ανασφαλείς μικροαστούς  Ο ίδιος ο πρωθυπουργός, ο οποίος κάλεσε τους πολίτες να παραμερίσουν για λίγο τις διαφωνίες τους, να φασκιώσουν...

Ο χαμένος Αγώνας και η προδοσία της Κύπρου

*Του Δημήτρη Βόγγολη Υποστρατήγου ε.α μέλους και Δασκάλου του ΙΗΑ Πολλά από τα στοιχεία παρακάτω, παρμένα από το Υπουργείο Άμυνας του Ηνωμένου Βασιλείου, ανήκουν στην φίλη μου Φανούλα Αργυρού. Στο  μαρτυρικό νησί  στα  8.000 πχ έγινε ανακάλυψη και ανασκαφή του χαλκού, copper,...