Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚέντρα διασκέδασηςΚάμψη στα νυχτερινά...

Κάμψη στα νυχτερινά κέντρα της Θεσσαλονίκης

28034906Κάμψη παρουσίασαν σχεδόν όλα τα νυχτερινά κέντρα της Θεσσαλονίκης την εβδομάδα που μας πέρασε. Μια και στις εορτές ο κόσμος βγήκε, ξόδευσε όλα τα χρήματα του, και τώρα δεν έχει τα ανάλογα για να διασκεδάσει.

Γυρίζουμε λοιπόν στις δεκαετίες του ΄50 και  ΄60 , όπου έβγαιναν πολλοί λίγοι για διασκέδαση , αυτοί που τα φυσούσαν, όπως αναφέρει και στο βιβλίο του ο παλιός επιχειρηματίας κύριος Γιαννίκος, “το πολύ να ήταν 10-15 παρέες, την βραδιά”.

Η κυβέρνηση του μνημονίου με εντολές του κυρίου Στρος Καν, και τα ενορχηστρωμένα στρατιωτάκια, τους πολιτικούς μας, σκοπεύουν  να καταργήσουν και την διασκέδαση, που  απολαμβάνει  ο Έλληνας  εδώ και δεκαετίες  . Όμως,αυτήν την απόλαυση του Έλληνα, κανείς δεν θα μπορέσει να την κόψει.

Όλοι αυτοί οι πολιτικοί, θα φύγουν νύχτα, μια ημέρα.ο λαός όχι μόνο με τις πέτρες θα τους πάρει, αλλά ας ετοιμάζονται καλού – κακού να βρουν θέσεις σε αεροπλάνα, και  διαφύγουν στο εξωτερικό, όταν η οργή του Λαού θα ξεχειλίσει, και τους κρεμάσει για παραδειγματισμό.

Αυτή η δικτατορία δεν θα περάσει!

Όσο για τα παράπονα των επιχειρηματιών νυχτερινών κέντρων της πόλης , που μου τηλεφωνούν, γιατί έχω γράψει αυτά που συμβαίνουν στις επιχειρήσεις τους, χωρίς να τους ονοματίζω, σημαίνει πως όλα αυτά είναι αλήθεια.

Εγώ θα καταγράφω τα πράγματα όπως γνωρίζω εδώ και πολλά χρόνια.

Κάποιοι από τους επιχειρηματίες κέντρων, θα πρέπει να σερβίρουν στον κόσμο επιτέλους καθαρά ποτά, να αγοράζουν από κάβες, και να καταγγέλλουν τις εταιρείες στο χημείο του κράτους, εφόσον τα ποτά που τους πουλάνε είναι μπόμπες.

Και που να πάνε για καταγελλία;;; Αφού ,όπως καλά πληροφορούμα, εδώ και καιρό το χημείο του κράτους στην Θεσσαλονίκη, δεν λειτουργεί, λόγω ελλείψεως προσωπικού.

Όταν κάποιοι εκ των επιχειρηματιών μου τηλεφωνούν θα πρέπει, πρώτα να σκέπτονται, γιατί δεν τα έχω γράψει, ή δεν τα έχω πει όλα από το ραδιόφωνο.

Τώρα όσον αφορά την διασκέδαση, συμβουλεύω τον κόσμο, να βγαίνει, να διασκεδάζει ,για να μην καταλήξει στο τέλος σε ψυχιατρική κλινική, μ΄ αυτά που βλέπει καθημερινά, στην στημένη τηλεόραση, και ακούει στα στημένα ραδιόφωνα.

Κθώς η κλινική και ο γιατρός στοιχίζουν πολύ περισσότερα χρήματα.

Όπως άλλωστε λέει και ένα σποτ του Νίκου Βάνη :

“γιατρέ μου πώς  να διώξω το άγχος μου ,τι θα πρέπει να κάνω;;”

 “Βγες, διασκέδασε, φάε, πιες, ρίξτο έξω, κλείσε την τηλεόραση και το ραδιόφωνο. …”,τουλάχιστον να φύγεις χορτάτος και ευχαριστημένος από αυτήν την μάταια ζωή.

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Άλλη μία μεγάλη νίκη των παιδιών από την Κύπρο στο διαγωνισμό Ρομποτικής στο Χιούστον.

Φωτογραφία: «Ε.Κ.»/Ηλίας Νεοφυτίδης ΧΙΟΥΣΤΟΝ. ΤΕΞΑΣ. Στον φετινό παγκόσμιο διαγωνισμό Ρομποτικής που συμμετείχαν μαθητές από όλο τον Κόσμο, στο Χιούστον του Τέξας, 16-20 Απριλίου 2024, η κυπριακή ομάδα K.P. Computer Training bits από το Σχολείο Ξυλοφάγου της Λάρνακας, αποτελούμενη από τους μαθητές...

Το ακραίο Κέντρο ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΙΚΟΥ της Νέας Δημοκρατίας

Η Νέα Δημοκρατία στήνει σενάρια φόβου για να τρομάξει τους ψηφοφόρους της συντηρητικής περιοχής, του ακραίου Κέντρου και τους ανασφαλείς μικροαστούς  Ο ίδιος ο πρωθυπουργός, ο οποίος κάλεσε τους πολίτες να παραμερίσουν για λίγο τις διαφωνίες τους, να φασκιώσουν...

Ο χαμένος Αγώνας και η προδοσία της Κύπρου

*Του Δημήτρη Βόγγολη Υποστρατήγου ε.α μέλους και Δασκάλου του ΙΗΑ Πολλά από τα στοιχεία παρακάτω, παρμένα από το Υπουργείο Άμυνας του Ηνωμένου Βασιλείου, ανήκουν στην φίλη μου Φανούλα Αργυρού. Στο  μαρτυρικό νησί  στα  8.000 πχ έγινε ανακάλυψη και ανασκαφή του χαλκού, copper,...