Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚέντρα διασκέδασηςΤα νυχτερινά κέντρα...

Τα νυχτερινά κέντρα της Θεσσαλονίκης βρίσκουν σιγά ,σιγά το ρυθμό τους.

buzukiaΡεπορτάζ του Νίκου Βάνη

Τα νυχτερινά κέντρα της Θεσσαλονίκης ,αυτήν την περίοδο είναι γεμάτα, φρεσκαρίστηκαν με νέα προγράμματα και σχήματα, ωστόσο σε γενικές γραμμές η διασκέδαση στην πόλη πότε είναι πάνω , πότε κάτω.

Ίσως αυτό να αλλάξει  την  καλοκαιρινή περίοδο , κάτι που το ελπίζουν όλοι, τώρα που και η νέα κυβέρνηση προσπαθεί με τα μέτρα που λαμβάνει να αλλάξει το κακό κλίμα που επικρατούσε γενικά παντού σε όλα τα δρώμενα της χώρας και να φέρει ανάσταση στην μοναδική ελληνική διασκέδαση, που την λατρεύουν ακόμα και οι ξένοι επισκέπτες μας, μόλις την γνωρίσουν. Και χωρίς υπερβολές, αυτό είναι και το βασικό στοιχείο που τους κάνει να έρθουν ξανά και ξανά σε αυτήν την μαγεμένη μας ΕΛΛΆΔΑ.

Έτσι λοιπόν…

oikonomopoulosστην πρεμιέρα του νέου σχήματος στο Fix live, με τον Νίκο Οικονομόπουλο και την Δέσποινα Βανδή έγινε το αδιαχώρητο, ως επί το πλείστον κυρίως από φοιτητές ,το ίδιο έγινε και το Σάββατο.

Η τιμή της φιάλης  είναι για τα σημερινά δεδομένα  (κατεβάστε) ακριβή, κυμαίνεται στα 160 Ευρώ /4 άτομα, και για τους φοιτητές στα 130 Ευρώ /6 άτομα.

Οι καλλιτέχνες Νίκος Οικονομόπουλος με την Δέσποινα Βανδή θα παραμείνουν στην πόλη 4 διήμερα, διασκεδάζοντας τον κόσμο έως και το Πάσχα

Επίσης και το νυχτερινό κέντρο, που εμφανίζεται ο Μάκης Δημάκης, Παρασκευή και Σάββατο ήταν ασφυχτικά γεμάτο από κόσμο που ήρθαν να τον απολύσουν ακόμα και από την Αθήνα. Τα δε λουλούδια έρεαω άφθονα και αυτό θα συνεχιστεί με τον καλλιτέχνη έως και το Πάσχα.

drakopoulouΣτα “Μαμούνια Live” ,όπου εμφανίζεται η Φανή Δρακοπούλου με τον Σάκη Βέρρο την Παρασκευή είχαν λιγότερη κίνηση , ενώ το Σάββατο το κέντρο ήταν γεμάτο, εν αντιθέσει με τον Γιώργο Σαμπάνη και την Τάμτα και Κατερίνα Λιόλιου σε ‘άλλο νυχτερινό κέντρο στην ίδια γειτονιά , δεν μπόρεσαν να συγκεντρώσουν τον ανάλογο κόσμο.

Υπάρχουν και αρκετοί άλλοι καλλιτέχνες , που εμφανίζονται σε διάφορα μπαράκια της πόλης με λιγότερο ρίσκο σε ενδεχόμενη αποτύχια στο να ελκύσουν κόσμο , όπως ο Βαλάντης με την Μαρία Ιακώβου που κάθε Τρίτη δίνουν Live παράσταση .

Το ίδιο κάνει και η Άντζελα Δημητρίου, καθώς και ο Ηλίας Καμπακάκης ο οποίος εμφανίζεται κάθε Σάββατο.

Όσο για το σχήμα με τους λαϊκούς καλλιτέχνης, τον Γιώργο Γιασεμή, τον Δήμα τον Νίκο Χαλβατζή, Παρασκευή δεν είχαν τον ανάλογο κόσμο, όμως το Σάββατο τα πράγματα ήταν πολύ καλύτερα. Λογικό είναι, καθώς είναι το μόνο κέντρο στην πόλη της Θεσσαλονίκης που λειτουργεί επί 7ήμερη βάση.

xolidisxolidis alexiptotisΣτα δε κεντρικά club της πόλης, κάποιοι Θεσσαλονικείς καλλιτέχνες που κάνουν καριέρα στην Αθήνα ,παρουσιάζουν τις νέες δισκογραφικές τους δουλειές, στο κοινό που τους ανέδειξε από τα πρώτα τους βήματα.

Έτσι έγινε προ ημερών με τον αλεξιπτωτιστή του αιθέρα και της πίστας Χρήστο Χολίδη , στο οποίον επιφύλαξαν πολύ θερμή υποδοχή οι θαυμαστές του , γεμίζοντας ασφυχτικά το κλαμπάκι και τραγουδώντας όλοι μαζί από την νεοφερμένη δισκογραφική του δουλειά, το τραγούδι (και όχι μόνο) “Εσύ με συμπληρώνεις”.

Και φυσικά ακολούθησε ένα πραγματικό γλέντι αλλά.. Σαλόνικα!

Εμείς ( Βάνης-Χολίδης) με την παλαίμαχε φιλία μας, τα είπαμε για πολύ ώρα μαζί και με πολλούς αθλητές του ποδοσφαίρου στο ξενοδοχείο πριν πάει για ξεκούραση.

marinosΣτο παραλιακό κλαμπάκι της πόλης , προς μεγάλη έκπληξη, ο κύπριος καλλιτέχνης Marinos-AnoKatoΜάριος έκανε ” Άνω -Κάτω”το κοινό που άκουσαν τα τραγούδια από την πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο ” Άνω -Κάτω”,τραγουδώντας μαζί του όλοι οι θαμώνες.

Και ενώ το κλίμα πάει να αλλάξει προς το καλύτερο στα δρώμενα της διασκέδασης, εντούτοις, κάποιοι λίγοι, ασυνείδητοι επιχειρηματίες , δυστυχώς εξακολουθούν να πουλούν ποτά μπόμπες.

Για την περίοδο του Πάσχα, οι πρώτες αφίξεις νέων προγραμμάτων έρχονται με τους καλλιτέχνες Αντύπα, μαζί του η Ελεάνα Παπαϊωάννου, ο Βασίλης Δήμας από την επόμενη Παρασκευή 27 Μαρτίου  θα εμφανίζεται για λίγο  στην περιοχή σφαγεία.

pegky2Μετά τις εορτές  του Πάσχα ,στην ίδια περιοχή σε κλαμπ θα εμφανιστεί και το σχήμα με τον Νίκο Μαρκόπουλο ,μαζί με την Πέγκυ για 4 διήμερα.

 

Η απόλυτη τηλεφημερίδα elliniko-fenomeno.gr, η εφημερίδα Fenomeno News που διανέμεται  δωρεάν θα συνεχίσουν τα ρεπορτάζ για την καλή Ελληνική διασκέδαση, καθώς και από το μικρόσφωνο του ψηφιακού ραδιοφώνου elliniko-fenomeno.com.

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...

Μεγάλη Τετάρτη σήμερα, ημέρα αφιερωμένη στην μετάνοια, την προδοσία ενώ σηματοδοτεί και την αρχή του τέλους για τον Ιησού με τον Μυστικό Δείπνο.

Ο πρωί τελείται o Εσπερινός της Μεγάλης Πέμπτης και Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία. Είναι η τελευταία Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία του έτους. Το απόγευμα γίνεται η Ακολουθία του Ευχελαίου και η τελετή του Νιπτήρος, που είναι και ο Όρθρος της Μεγάλης Πέμπτης...

2023 Εκθέσεις Χώρας για Πρακτικές Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων: Ελλάδα.

Τομέας 2. Σεβασμός στις Πολιτικές Ελευθερίες ΕΝΑ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ Το σύνταγμα και ο νόμος προέβλεπαν την ελευθερία της έκφρασης, συμπεριλαμβανομένων των μελών του Τύπου και άλλων μέσων ενημέρωσης, και η κυβέρνηση γενικά...

Το Πάσχα Πασκαλιά Λαμπρή-Στο Άγιο Νικόλαο και την θαυματουργή εικόνα του Αγίου Νικολάου στην περιοχή στην θέση του κτήμα “Κοντογιάννη Πλατανιάς & Βογατσικού…

Το Πάσχα Πασκαλιά και η Λαμπρή-Στο Άγιο Νικόλαο εκ των κατοίκων της περιοχής συρρέουν στον θαυματουργό Άγιο Νικόλαο για να Ανάψουν την λαμπάδα στο Άγιο Νικόλαο και να κάνουν το τάμα στην πανάγια και στον Ιησού Χριστού να λέμε...