Μέγα σκάνδαλο έχει αναδειχθεί μετά από έλεγχο που έκανε ο επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρός Ρακιντζής για τα νεκροταφεία του Δήμου Καλαμαριάς, όπου επέβαλλε πρόστιμο κοντά στο 1.500.000 Ευρώ.
Και συγκεκριμένα στον Δήμαρχο Καλαμαριάς κύριο Μπακογλίδη, αλλά και σε τρεις Αντιδημάρχους που σχετίζονται με τα νεκροταφεία, καθώς διαπιστώθηκε μεγάλη σπατάλη του Ελληνικού δημοσίου, αλλά και των Δημοτών Καλαμαριάς.
Από την άλλη πλευρά ο Δήμαρχος Καλαμαριάς έχει έλθει σε συνεννόηση για να κλείσει το θέμα και να πληρώσουν όσο γίνεται λιγότερα χρήματα, στις 150.000 Ευρώ οι τέσσερις εμπλεκόμενοι του Δήμου.
Στον Δεύτερο μεγάλο Δήμο της πόλης, μετά τον Δήμο Θεσσαλονίκης αναδεικνύεται ένα τεράστιο σκάνδαλο, ύστερα από μεγάλη έρευνα που πραγματοποίησε ο επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρος Ρακινζτής, που κάνει πάρα πολύ καλά την δουλειά του.
Ρωτούμε την αντιπολίτευση του Δήμου Καλαμαριάς εάν ήταν εις γνώσην αυτού του σκανδάλου.
Το θέμα απασχόλησε και την Taske Force και τον κύριο Ράιχενμπαχ, για κλοπή χρημάτων από το ταμείο του Δήμου.
Ήδη το θέμα από την πλευρά του κυρίου επιθεωρητή έχει παραπεμφθεί στην δικαιοσύνη.
Εμείς θα παρακολουθούμε αυτήν την υπόθεση με πλήρη ρεπορτάζ.