Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΔιεθνή-ΕυρωπαϊκάΤα βιολογικά εργαστήρια...

Τα βιολογικά εργαστήρια κατασκεύασαν κοροναϊών της νέας τάξης πραγμάτων το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates

Γράφει ο Δημοσιογράφος Νίκος Βάνης.

Στις 18 ΟκτωβρίουΣτις 18 Οκτωβρίου, το Κέντρο Ασφάλειας Υγείας του Johns Hopkins, σε συνεργασία με το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates, συγκέντρωσαν “15 ηγέτες επιχειρήσεων, κυβέρνησης και δημόσιας υγείας” για να προσομοιώσουν ένα σενάριο στο οποίο ήταν μια πανδημία κορωναϊού,

το Κέντρο Ασφάλειας Υγείας του Johns Hopkins, σε συνεργασία με το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates, συγκέντρωσαν “15 ηγέτες επιχειρήσεων, κυβέρνησης και δημόσιας υγείας” για να προσομοιώσουν ένα σενάριο στο οποίο ήταν μια πανδημία κορωνα ϊού που προήλθε από την Κίνα δεν ξεκίνησε μόλις τον Δεκέμβριο, και έτσι την εποχή εκείνη υποτίθεται ότι ήταν απλώς μια υποθετική άσκηση. Τα παρακάτω προέρχονται

Το Κέντρο Johns Hopkins για την Υγειονομική Ασφάλεια σε συνεργασία με το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και το Ίδρυμα Bill and Melinda Gates φιλοξένησε την εκδήλωση 201, μια πανδημική άσκηση υψηλού επιπέδου στις 18 Οκτωβρίου 2019 στη Νέα Υόρκη, Νέα Υόρκη. Η άσκηση απεικόνισε τομείς στους οποίους θα χρειαστούν εταιρικές σχέσεις δημόσιου / ιδιωτικού τομέα κατά την αντιμετώπιση μιας σοβαρής πανδημίας, προκειμένου να μειωθούν οι οικονομικές και κοινωνικές συνέπειες μεγάλης κλίμακας.

Θεωρώ πολύ ενδιαφέρουσα τη συμμετοχή του Ιδρύματος Bill & Melinda Gates, επειδή είναι επίσης οικονομικοί υποστηρικτές του ινστιτούτου στον οποίο χορηγήθηκε αμερικανικό δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για «εξασθενημένο κοροναϊό» τον Νοέμβριο του 2018.

Φαίνεται ότι το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates ενδιαφέρθηκε αρκετά για την απειλή που δημιουργούν οι κοροναϊοί εδώ και αρκετό καιρό.

Ο Eric Toner, ερευνητής στο Κέντρο Johns Hopkins για την Υγειονομική Ασφάλεια, πρωτοστάτησε στο να βάλει μαζί το “Event 201”. Στο σενάριό του, ξεκίνησε μια επιδημία κοροναϊού στις χοιροτροφικές εκμεταλλεύσεις της Βραζιλίας …

Η προσομοίωση του Toner φανταζόταν έναν φανταστικό ιό που ονομάζεται CAPS. Η ανάλυση, μέρος της συνεργασίας με το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και το Ίδρυμα Μπιλ και Μελίντζα ​​Γκέιτς, εξέτασε τι θα συνέβαινε εάν μια πανδημία προερχόταν από χοιροτροφικές εκμεταλλεύσεις της Βραζιλίας.

Παρόλο που η εκδήλωση ήταν αρκετά περιορισμένη στην αρχή, το σενάριο του Toner έδειξε τελικά ότι μια πανδημία κορωναϊού θα μπορούσε να σκοτώσει 65 εκατομμύρια ανθρώπους …

Η εμφάνιση της επιδημίας άρχισε να είναι μικρή: Οι αγρότες άρχισαν να κατεβαίνουν με συμπτώματα που μοιάζουν με τη γρίπη ή την πνευμονία. Από εκεί, ο ιός εξαπλώθηκε σε πολυσύχναστες και φτωχές αστικές γειτονιές στη Νότια Αμερική.

Οι πτήσεις ακυρώθηκαν και οι κρατήσεις για ταξίδια μειώθηκαν κατά 45%. Οι άνθρωποι διέδωσαν ψευδείς πληροφορίες σχετικά με τα κοινωνικά μέσα.

Μετά από έξι μήνες, ο ιός είχε εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο. Ένα χρόνο αργότερα, είχε σκοτώσει 65 εκατομμύρια ανθρώπους.
Ας ελπίσουμε σίγουρα ότι αυτή η τρέχουσα εστία δεν εξελίσσεται σε αυτό το είδος εφιάλτη.

Σύμφωνα με το Reuters , υπάρχουν τώρα περισσότερες από 800 επιβεβαιωμένες περιπτώσεις, και ο αριθμός των νεκρών έφτασε τα 25 …

Η Κίνα επιβεβαίωσε 830 κρούσματα ασθενών που έχουν μολυνθεί από τον νέο κοροναϊό από τις 23 Ιανουαρίου, ενώ ο αριθμός των νεκρών από τον ιό έχει αυξηθεί σε 25, δήλωσε την Παρασκευή η Εθνική Επιτροπή Υγείας.
Αλλά πολλοί είναι σκεπτικοί ότι τα επίσημα στοιχεία είναι ακριβή. Επειδή οι εικόνες που βγαίνουν από το Wuhan είναι εξαιρετικά ανησυχητικές …

Οι ενοχλητικές εικόνες των κατοίκων του Wuhan που δεν ανταποκρίνονται στο πάτωμα έχουν προκύψει στο Instagram μετά από την απομόνωση του coronavirus από την κινεζική πόλη.

Ο Γουχάν χαρακτηρίστηκε ως «ζόμπιλαντ» από τους φρενήρεις ντόπιους, αφού οι κινεζικές αρχές είπαν στους κατοίκους ότι δεν τους επιτρέπεται να φύγουν χθες το πρωί.

Εικόνες από το εσωτερικό της πόλης ζωγραφίζουν μια αποκαλυπτική εικόνα ως περιπολία ιατρών σε κοστούμια και μάσκες αερίου.

Τις τελευταίες 48 ώρες, έχουν αναρτηθεί πολυάριθμα βίντεο στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης που υποτίθεται ότι δείχνουν βίαια άρρωστους ανθρώπους που έχουν καταρρεύσει κυριολεκτικά στους δρόμους του Wuhan. Εδώ είναι μόνο ένα παράδειγμα .

Εάν οι άνθρωποι κυριολεκτικά πέφτουν εκεί που βρίσκονται, αυτό φαίνεται να δείχνει ότι δεν μας λένε την πλήρη αλήθεια γι ‘αυτόν τον ιό.

Οι κινεζικές αρχές προσπαθούν να διατηρήσουν τον καθένα ήρεμο, αλλά σίγουρα το αντιμετωπίζουν σαν να μην είναι ένα απλό ξέσπασμα. Για παράδειγμα, ένας επιβάτης αεροπορικής εταιρείας που υπήρχε υπόνοια ότι είχε τον ιό ήταν στην πραγματικότητα “τροχόσπιτα από αερολιμένα σε καραντίνα” …

Πραγματοποιήθηκε ανάφλεξη που έδειξε ότι ένας επιβάτης αεροπορικής εταιρείας με υποψία SARS-like coronavirus τροχόταν έξω από ένα αεροδρόμιο σε καραντίνα.

Ο άνθρωπος μέσα στο κιβώτιο φορά προστατευτικό κοστούμι, μάσκα και γάντια, αφού σύμφωνα με πληροφορίες έδειξε πιθανά συμπτώματα, συμπεριλαμβανομένου πυρετού, κατά τη διάρκεια της εξέτασης και απομονώθηκε από άλλους ταξιδιώτες.

Το κιβώτιο περιβάλλεται από προσωπικό που φοράει μπλε μάσκες καθώς μετακινείται σε ασθενοφόρο που βρίσκεται έξω από τερματικό σταθμό στο αεροδρόμιο του Fuzhou στη νοτιοανατολική Κίνα.
Ολόκληρος ο κόσμος έγινε έκπληκτος όταν ανακοινώθηκε ότι ολόκληρη η πόλη του Wuhan θα αντιμετώπιζε καραντίνα, αλλά τώρα και άλλες επτά άλλες κινεζικές πόλεις είναι κλειδωμένες.

Επιπλέον, οι μεγάλες πόλεις σε όλη την Κίνα ακυρώνουν τις εορταστικές εκδηλώσεις για τις επερχόμενες διακοπές σε σεληνιακό νέο έτος …

Οι μεγάλες κινεζικές πόλεις, συμπεριλαμβανομένου του Πεκίνου και του Wuhan που έχουν δεσμευτεί σε καραντίνα, απαγόρευσαν όλες τις μεγάλες συγκεντρώσεις κατά τη διάρκεια του προσεχούς φεστιβάλ σε σεληνιακό νέο έτος, των σημαντικότερων διακοπών στο κινεζικό ημερολόγιο, σε μια διευρυνόμενη προσπάθεια να περιοριστεί η ταχέως εξαντλητική εστία κορωναϊού.

Η ανακοίνωση την Πέμπτη ήρθε καθώς οι αρχές επέκτειναν τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς που επιβλήθηκαν στο Wuhan στους γύρω δήμους, κλείνοντας τα ταξιδιωτικά δίκτυα και προσπαθώντας να απομονώσουν περίπου 25 εκατομμύρια ανθρώπους – περισσότερο από τον πληθυσμό της Φλόριντα.
Δεν έχουμε δει ποτέ κάτι τέτοιο πριν από ολόκληρη τη σύγχρονη ιστορία της Κίνας.

Οι κινεζικοί αξιωματούχοι θα λάβουν πραγματικά τέτοια δραματικά μέτρα εάν η απειλή δεν ήταν πραγματική;

Φυσικά εδώ στις Ηνωμένες Πολιτείες το CDC μας διαβεβαιώνει ότι δεν έχουμε τίποτα να ανησυχούμε …

“Δεν θέλουμε να ανησυχεί το αμερικανικό κοινό για αυτό, επειδή ο κίνδυνος τους είναι χαμηλός”, λέει ο Anthony Fauci, επικεφαλής του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργίας και Λοιμωδών Νοσημάτων. “Από την άλλη πλευρά, το αντιμετωπίζουμε πολύ σοβαρά και ασχολούμαστε πολύ στενά με τις κινεζικές αρχές”.
Ας ελπίσουμε ότι είναι σωστές και ελπίζουμε ότι αυτή η επιδημία θα περάσει αργότερα και όχι αργότερα.

Ωστόσο, ένας ιολόγος που διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο στην αναγνώριση του SARS το 2003 επιμένει ότι αυτό που έχουμε δει μέχρι στιγμής είναι μόνο η αρχή …

“Ένα μεγαλύτερο ξέσπασμα είναι σίγουρο”, δήλωσε ο Guan Yi, ένας ιολόγος που βοήθησε να εντοπίσει σοβαρό οξύ αναπνευστικό σύνδρομο (SARS) το 2003. Εκτίμησε – «συντηρητικά», είπε – ότι αυτή η εστία θα μπορούσε να είναι 10 φορές μεγαλύτερη από την επιδημία SARS ότι ο ιός μεταδόθηκε από λίγους “σούπερ-διαδότες” σε ένα πιο καθορισμένο τμήμα της χώρας.

“Έχουμε περάσει από τη« χρυσή περίοδο »για πρόληψη και έλεγχο», είπε στο περιοδικό Caixin από αυτοκαθορισμένη καραντίνα μετά την επίσκεψή του στο Wuhan. “Επιπλέον, έχουμε την κίνηση των διακοπών και μια παρακμή των υποχρεώσεων από ορισμένους αξιωματούχους.”
Και αν αυτό δεν ήταν αρκετό για να στείλετε ένα χαλάζι κάτω από τη σπονδυλική στήλη σας, απλά δείτε τι άλλο έπρεπε να πει …

“Έχω δει όλα αυτά: τη γρίπη των πτηνών, το SARS, τη γρίπη Α, την πανώλη των χοίρων και τα υπόλοιπα. Αλλά η πνευμονία του Wuhan με κάνει να αισθάνομαι εξαιρετικά ανίσχυρος », είπε στον Caixin. “Οι περισσότερες από τις προηγούμενες επιδημίες ήταν ελεγχόμενες, αλλά αυτή τη φορά, είμαι απολιθωμένη.”
Η επόμενη εβδομάδα ή δύο θα είναι μια κρίσιμη στιγμή.

Εάν οι αρχές είναι σε θέση να σταματήσουν τον αριθμό των περιπτώσεων να ανεβαίνουν με εκθετικό ρυθμό και εάν μπορούν να κρατηθούν ως επί το πλείστον περιορισμένες μόνο σε μερικές περιοχές της Κίνας, ίσως έχουμε την ευκαιρία να αποτρέψουμε μια παγκόσμια πανδημία.

Αλλά αν όχι, ίσως αντιμετωπίζουμε ένα χειρότερο σενάριο.

Και σύμφωνα με το “Γεγονός 201”, ένα χειρότερο σενάριο θα μπορούσε ενδεχομένως να σημαίνει δεκάδες εκατομμύρια νεκρούς.

Απλά μια σύμπτωση; Ένα αμερικανικό δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για «έναν εξασθενημένο κοροναϊό» καταγράφηκε το 2015 και χορηγήθηκε το 2018

Μας λένε ότι η επιδημία του κοροναϊού που κλιμακώνεται σήμερα με εκθετικό ρυθμό πιθανότατα ξεκίνησε με ένα φίδι . Ίσως αυτό να ισχύει, αλλά πολλοί ερευνητές επισημαίνουν τώρα κάποιες πραγματικά παράξενες “συμπτώσεις” σχετικά με αυτό το ξέσπασμα. Για παράδειγμα, το πρώτο εργαστήριο της Κίνας για την βιοασφάλεια-4 βρίσκεται μόλις 20 μίλια μακριά από το σημείο όπου προέκυψε η εν λόγω επιδημία. Και μια αναφορά ειδήσεων σχετικά με αυτό το εργαστήριο πριν από μερικά χρόνια δήλωσε ρητά ότι θα “μελέτησει τον παθογόνο παράγοντα που προκαλεί το SARS” . Φυσικά το SARS προκλήθηκε από κοροναϊό, και τώρα αποκαλύφθηκε ένας “νέος κοροναϊός” στη μόνη κινεζική πόλη όπου διεξήχθη έρευνα για τα κορωναϊούς.

Θα το συζητήσω περισσότερο αργότερα στο άρθρο, αλλά πρώτα θα ήθελα να μιλήσω για την πολύ περίεργη “σύμπτωση” ότι ένα αμερικανικό δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για «εξασθενημένο κοροναϊό» χορηγήθηκε όχι πολύ καιρό πριν. Όπως μπορείτε να δείτε εδώ , το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας υποβλήθηκε τον Ιούλιο του 2015 και χορηγήθηκε τον Νοέμβριο του 2018.

 

Επομένως, μόλις λίγο περισσότερο από ένα χρόνο από τότε που χορηγήθηκε το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας.

Σύμφωνα με μια περίληψη αυτού του διπλώματος ευρεσιτεχνίας , αυτός ο εξασθενημένος κοροναϊός “μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εμβόλιο για τη θεραπεία και / ή πρόληψη μιας νόσου” …

Η παρούσα εφεύρεση παρέχει έναν ζωντανό, εξασθενημένο κοροναϊό που περιλαμβάνει ένα παραλλαγμένο γονίδιο ρεπλικάσης που κωδικοποιεί πολυπρωτεΐνες που περιλαμβάνει μία μετάλλαξη σε μία ή περισσότερες μη δομικής πρωτεΐνης (nsp) -10, nsp-14, nsp-15 ή nsp-16. Ο κορωναϊός μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εμβόλιο για τη θεραπεία και / ή την πρόληψη μιας νόσου, όπως μολυσματικής βρογχίτιδας, σε ένα υποκείμενο.
Πολύ ενδιαφέρον.

Αυτό το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας υποβλήθηκε από το Ινστιτούτο Pilbright και όπως τόνισε ο Stefan Stanford , μερικοί από τους σημαντικότερους υποστηρικτές του Ινστιτούτου Pilbright περιλαμβάνουν τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το Ίδρυμα Bill and Melinda Gates .

Εντάξει, αυτό είναι κάτι περισσότερο από λίγο παράξενο.

Θα ήταν δυνατόν οι ερευνητές στο εργαστήριο βιοασφάλειας-4 στο Wuhan να μελετούσαν αυτόν τον “εξασθενημένο κοροναϊό”;

Δεν έχουμε μια απάντηση σε αυτή την ερώτηση, αλλά αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι αυτό το εργαστήριο βιοασφάλειας-4 ήταν το πρώτο που κατασκευάστηκε στην Κίνα.

Σύμφωνα με ένα άρθρο που δημοσιεύθηκε από τη Φύση το Φεβρουάριο του 2017 , το εργαστήριο αυτό θα δούλευε “με τα πιο επικίνδυνα παθογόνα στον κόσμο” μόλις ανοίξει …

Ένα εργαστήριο στο Wuhan είναι στο χείλος της εκκαθάρισης να συνεργαστεί με τα πιο επικίνδυνα παθογόνα στον κόσμο. Η κίνηση αποτελεί μέρος ενός σχεδίου κατασκευής από πέντε έως επτά εργαστήρια βιολογικής ασφάλειας στο επίπεδο της Κίνας έως το 2025 και έχει προκαλέσει πολύ ενθουσιασμό καθώς και κάποιες ανησυχίες.

Μερικοί επιστήμονες εκτός της Κίνας ανησυχούν για τη διαφυγή των παθογόνων και την προσθήκη μιας βιολογικής διάστασης στις γεωπολιτικές εντάσεις μεταξύ Κίνας και άλλων εθνών. Ωστόσο, οι κινέζοι μικροβιολόγοι γιορτάζουν την είσοδό τους στο ελίτ του προσωπικού που είναι αρμόδιο να παλέψει με τις μεγαλύτερες βιολογικές απειλές στον κόσμο.

Υπάρχουν λιγότερα από 60 τέτοια εργαστήρια σε ολόκληρο τον πλανήτη και είναι εξοπλισμένα με εξοπλισμό αιχμής. Τα παρακάτω προέρχονται από την Daily Mail …

Ήταν το πρώτο εργαστήριο της χώρας που σχεδιάστηκε για να πληροί τα πρότυπα biosafetey-level-4 (BSL-4) – το υψηλότερο επίπεδο βιολογικού κινδύνου, που σημαίνει ότι θα είναι ικανό να χειριστεί τα πιο επικίνδυνα παθογόνα.

Τα εργαστήρια BSL-4 πρέπει να είναι εφοδιασμένα με αεροστεγή κοστούμια hazmat ή ειδικούς χώρους γραφείων «γραφείων» που περιορίζουν τους ιούς και τα βακτήρια που μπορούν να μεταδοθούν μέσω του αέρα σε σφραγισμένα κουτιά που οι επιστήμονες φτάνουν χρησιμοποιώντας συνηθισμένα υψηλής ποιότητας γάντια.

Το εργαστήριο κοστίζει περίπου 44 εκατομμύρια δολάρια για την οικοδόμηση και το άρθρο της φύσης ανέφερε ρητά ότι τα μελλοντικά σχέδια για την εγκατάσταση περιελάμβαναν «τη μελέτη του παθογόνου που προκαλεί τον SARS» .

Με άλλα λόγια, σε αυτό το εργαστήριο έπρεπε να διεξαχθεί έρευνα για το κορωναϊό.

Ίσως είναι απλώς μια άγρια ​​σύμπτωση που ξεκίνησε το ξέσπασμα του κοροναϊού στη μοναδική πόλη της Κίνας με ένα εργαστήριο βιοασφάλειας-4 που διεξήγαγε έρευνα για το κορωναϊό.

Ένα άρθρο που μόλις αναρτήθηκε από την LiveScience φαίνεται να πιστεύει ότι αυτή είναι μια τυχαία εξέλιξη …

Καθώς εκδηλώνεται κλιμακωτή ιογενής εκδήλωση στην Κίνα, μόνο ένα εργαστήριο στη χώρα πληροί τα απαιτούμενα πρότυπα βιοασφάλειας που απαιτούνται για τη μελέτη της νέας νόσου.

Το εργαστήριο τυχαίνει να καθίσει στο κέντρο του Wuhan, της πόλης όπου εμφανίστηκε για πρώτη φορά ο νεαρός κοροναϊός, σύμφωνα με τους Hindustan Times , ένα ινδικό περιοδικό ειδήσεων.

Η μονάδα, γνωστή ως το Εργαστήριο Βιολογικής Ασφάλειας του Wuhan, στεγάζεται στην Κινεζική Ακαδημία Επιστημών και σχεδιάστηκε ειδικά για να βοηθήσει τους κινέζους επιστήμονες να «προετοιμαστούν και να ανταποκριθούν στις μελλοντικές εστίες μολυσματικών ασθενειών», σύμφωνα με μια έκθεση του 2019 που δημοσιεύθηκε από τα Κέντρα των ΗΠΑ

Τον έλεγχο και την πρόληψη ασθενειών (CDC).

Κανείς από τα κύρια μέσα επικοινωνίας δεν είναι πιθανό να συνδέσει τις τελείες και δεν πρέπει να περιμένουμε από αυτούς να το κάνουν. Είναι όμως πολύ ενδιαφέρον να σημειώσουμε ότι ο ιός SARS “έχει δραπετεύσει πολλές φορές από τις εγκαταστάσεις συγκράτησης υψηλού επιπέδου στο Πεκίνο” …

Αλλά ανησυχούν και τα κινεζικά εργαστήρια. Ο ιός SARS έχει διαφύγει πολλές φορές από εγκαταστάσεις περιορισμού υψηλού επιπέδου στο Πεκίνο, σημειώνει ο Richard Ebright, μοριακός βιολόγος στο Πανεπιστήμιο Rutgers στο Piscataway, New Jersey.

Φυσικά, αυτές οι εγκαταστάσεις δεν ήταν εργαστήρια βιοασφάλειας-4, αλλά δείχνει ένα πρότυπο αμέλειας στο παρελθόν που είναι σίγουρα αρκετά ανησυχητικό.

Το Εργαστήριο Βιολογικής Ασφάλειας του Wuhan βρίσκεται περίπου 20 μίλια μακριά από την Αγορά Θαλασσινών Huanan, όπου υποτίθεται ότι προήλθε η επιδημία αυτή.

Ίσως το εργαστήριο δεν είχε απολύτως καμία σχέση με αυτό το ξέσπασμα και αντ ‘αυτού ένα πραγματικά άρρωστο φίδι απελευθέρωσε αυτόν τον παθογόνο παράγοντα στον κόσμο.

Μπορείτε να πιστέψετε ότι αν θέλετε, αλλά για πολλούς από εμάς οι “συμπτώσεις” αρχίζουν να γίνονται πολύ εντυπωσιακές για να αγνοήσουν.

 

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Μεγάλη Τετάρτη σήμερα, ημέρα αφιερωμένη στην μετάνοια, την προδοσία ενώ σηματοδοτεί και την αρχή του τέλους για τον Ιησού με τον Μυστικό Δείπνο.

Ο πρωί τελείται o Εσπερινός της Μεγάλης Πέμπτης και Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία. Είναι η τελευταία Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία του έτους. Το απόγευμα γίνεται η Ακολουθία του Ευχελαίου και η τελετή του Νιπτήρος, που είναι και ο Όρθρος της Μεγάλης Πέμπτης...

2023 Εκθέσεις Χώρας για Πρακτικές Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων: Ελλάδα.

Τομέας 2. Σεβασμός στις Πολιτικές Ελευθερίες ΕΝΑ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ Το σύνταγμα και ο νόμος προέβλεπαν την ελευθερία της έκφρασης, συμπεριλαμβανομένων των μελών του Τύπου και άλλων μέσων ενημέρωσης, και η κυβέρνηση γενικά...

Το Πάσχα Πασκαλιά Λαμπρή-Στο Άγιο Νικόλαο και την θαυματουργή εικόνα του Αγίου Νικολάου στην περιοχή στην θέση του κτήμα “Κοντογιάννη Πλατανιάς & Βογατσικού…

Το Πάσχα Πασκαλιά και η Λαμπρή-Στο Άγιο Νικόλαο εκ των κατοίκων της περιοχής συρρέουν στον θαυματουργό Άγιο Νικόλαο για να Ανάψουν την λαμπάδα στο Άγιο Νικόλαο και να κάνουν το τάμα στην πανάγια και στον Ιησού Χριστού να λέμε...

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΤΕΣΙΝΗΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ, ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΛΗΡΩΤΑ ΧΡΕΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.

Της Μαρίας Νεγραπόντη-Δεληβάνη Χθες, 12-2 το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε διαμαρτυρία, για τα απλήρωτα, επί 83 χρόνια χρέη των Γερμανών, προς την Ελλάδα, από τη βάρβαρη κατοχή (έχω ήδη τοποθετηθεί στο ΦΒ). Ήταν πρωτοβουλία του Λεωνίδα Χρυσανθόπουλου, πρέσβη ε.τ. Και, αρχικά, είχα πολλούς...