Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚαλλιτεχνικάΤα αποκλειστικά νέα...

Τα αποκλειστικά νέα του Πάνου Κιάμου

Ο Πάνος Κιάμος είναι ο καλλιτέχνης που κρατά ψηλά την Ελληνική διασκέδαση, με αμείωτο ρυθμό όλες τις εποχές του χρόνου, ακόμα και όταν ο περισσότερος κόσμος μέσα στον καύσωνα εγκαταλείπει την πόλη για τις κοντινότερες  παραλίες. Ο Πάνος Κιάμος παραμένει σταθερά στο νυχτερινό κέντρο “Ποσειδώνιο” να διασκεδάζει το πιστό κοινό του.

Στο μεταξύ, τόσο η τηλεφημερίδα elliniko-fenomeno.gr, όσο και το ψηφιακό ραδιόφωνο elliniko-fenomeno.com καθημερινά λαμβάνουν πολλά e-mail από θαυμαστές και θαυμάστριες του Πάνου Κιάμου, ρωτώντας αγωνιωδώς πότε θα έλθει για εμφανίσεις στην Θεσσαλονίκη.

Ενώ ο Πάνος Κιάμος είχε δηλώσει στον Νίκο Βάνη μέσα από την συχνότητα της ψηφιακής μπάντας elliniko-fenomeno.gr, ότι από το νέο έτος θα έλθει στην Θεσσαλονίκη για εμφανίσεις, εντέλει άλλαξαν τα σχέδια και διαμορφώθηκαν ως εξής:

 Στο “Ποσειδώνιο” επί της παραλιακής των Αθηνών θα συνεχίσει επί τετραημέρου βάσεως μέχρι και τον Ιανουάριο του 2012.

Έπειτα θα πραγματοποιήσει την πρώτη του τουρνέ με πολλές συναυλίες στο κοινό της ομογένειας, σε Αυστραλία, ΗΠΑ, και Καναδά. Αυτό το μεγάλο ταξίδι ήταν ένα όνειρο πολλών ετών του Πάνου Κιάμου να βρεθεί και να τραγουδήσει για τους Έλληνες που ζουν μακριά από την πατρίδα, και που τους θεωρεί πραγματικούς Έλληνες.

Επιστρέφοντας στα πάτρια εδάφη θα συνεχίσει και πάλι στο νυχτερινό κέντρο “Ποσειδώνιο”, με νέο δίσκο που ετοιμάζει με μεγάλο μεράκι, και με καθαρά λαϊκά τραγούδια.

Την παραμονή της Παναγίας ο Πάνος Κιάμος μαζί με τον επιχειρηματία του Ποσειδωνίου κύριο Β. Κοντόπουλο βρέθηκε για μια μοναδική εμφάνιση στην Πάργα, όπου 2,500 άτομα στην κυριολεξία τον αποθέωσαν, έγινε το αδιαχώρητο.

 Η έξτρα εμφάνιση στην Πάργα ήταν απρογραμμάτιστη, καθώς ο καλλιτέχνης  είχε υποσχεθεί σε επιχειρηματία της περιοχής, ότι με την πρώτη ευκαιρία θα δώσει το παρών στο κοινό της Πάργας. Και αυτή ήταν η ευκαιρία, καθώς μέρα με την μέρα περιμένει την γέννηση του τρίτου παιδιού, στην οικογένεια του. Ενδεχομένως να έχουν ήδη αγκαλιάσει το 2ο αγόρι τους  , πράγμα που του ευχόμεθα ολόψυχα.

Αυτά είναι τα σχέδια του Πάνου Κιάμου, απαντώντας έτσι στα e-mail των θαυμαστών και θαυμαστριών του.

Εμείς να του ευχηθούμε ένα παραγωγικό χειμώνα που θα είναι αναμφίβολα απρόβλεπτος.

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Ο Νίκος Βάνης σας εύχεται Χρονιά Πολλά και Κάλο Πάσχα και καλή Ανάσταση.

Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Αυτά έκαναν το Χριστός Ανέστη,και αβγά κόκκινα Κεριά, λαμπάδες, φως της Ανάστασης.. Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Οι πιστοί παλιότερα...

Μεγάλο Σάββατο Πορεία προς το θείο πάθος.

Τω Αγίω και Μεγάλω Σαββάτω, την θεόσωμον Ταφήν, και την εις Άδου Κάθοδον του Κυρίου και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού εορτάζομεν δι’ ών της φθοράς το ημέτερον γένος ανακληθέν, προς αιωνίαν ζωήν μεταβέβηκε». Tο απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής, αφότου εξέπνευσε...

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...