Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Τέλος σεζόν για τα καλοκαιρινά κέντρα της Θεσσαλονίκης

sirtaki3.bmpΤο καλοκαίρι σιγά – σιγά αποχαιρετά τα καλλιτεχνικά σχήματα που όλο κι όλο λειτουργούσαν φέτος σε 4 νυχτερινά κέντρα  στην άλλοτε δοξασμένη λεωφόρο της διασκέδασης, στην περιοχή αεροδρομίου Μακεδονία.

Πρωταθλητής αναδείχθηκε (μια και δεν είχε και κανένα πιο δυνατό σχήμα να ανταγωνιστεί) το νυχτερινό κέντρο “Μαμούνια Live” με αρχικό σχήμα τον Διονύση Μακρή, έπειτα με τον Ανδρέα Στάμο, την Εύα Μιλλή, και τον Χρήστο Κωσταρά, να δίνουν τον παλμό για λίγες ημέρες ακόμα, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο.

Το χειμερινό κέντρο “Μαμούνια Live” θα ανοίξει με τον Ανδρέα Στάμο, τον Γιώργο Γιασεμή, και την Μαρία Κίου. Ο Χρήστος Κωσταράς βρίσκεται σε συζητήσεις με επιχειρηματίες που του ζητούν συνεργασία.

Το δε σχήμα με τον Αντώνη Ρέμο που ξεκίνησε μετά της 15 Αυγούστου το πρώτο διήμερο είχε πάνω από 400 άτομα με μειωμένη τιμή στην φιάλη. Και αυτό είναι λογικό, πρώτον γιατί η τιμή της φιάλης είναι πολύ υψηλή (170 Ευρώ), δεύτερον και κυριότερον ο Αντώνης Ρέμος σχεδόν όλο το καλοκαίρι γύρισε όλη την Βόρεια Ελλάδα, δίνοντας έξτρα εμφανίσεις, οπότε ποιος ο λόγος να πάει ο κόσμος για να τον ακούσει, και στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται.

Το προηγούμενο διήμερο (Παρασκευή – Σάββατο) με τον περισσότερο κόσμο να έχει γυρίσει από τα μπάνια του λαού, υπήρχαν και πάλι πολλές φιάλες με μειωμένη την τιμή, ωστόσο γέμισε το μαγαζί.

Πάντως, το φετινό καλοκαίρι και παρά την οικονομική κρίση, για πολλούς καλλιτέχνες του πενταγράμμου ήταν μια χρυσή εποχή της αρπαχτής, με σύντομες εμφανίσεις σε beach bar, που φύτρωσαν σαν τα μανιτάρια.

Η χειμερινή διασκέδαση στην Θεσσαλονίκη αναμένεται να είναι πλούσια σε ποικιλία προγραμμάτων και σχημάτων, με πρώτους τους λαϊκούς Βασίλη Καρρά, Νίκο Μαρκόπουλο, και το συγκρότημα “Vegas” στο “Fix Live” στα μέσα Οκτωβρίου, μια και ο λαϊκός βάρδος Βασίλης Καρράς πάντα επιλέγει την Θεσσαλονίκη στο ξεκίνημα της χειμερινής περιόδου, εν όψει και του 3ημερου εορτασμού του πολιούχου Αγίου Δημητρίου, και του ΟΧΙ του 1940.

Ο δε Χρήστος Χολίδης μετά από πολύ καιρό ξαναγυρίζει στην πόλη του και στο νυχτερινό κέντρο “Θέαμα”, το πρώην “Άστρα Live”, που ζήτησε ο ίδιος ο καλλιτέχνης να αλλάξει ονομασία, και το αφεντικό – επιχειρηματίας δεν του χάλασε τα γούστα, έτσι μας προέκυψε το όνομα “Θέαμα”.

Μακάρι και στην δουλειά του να είναι απαιτητικός, πράγμα που θα φανεί. Μαζί του θα εμφανίζονται δύο Θεσσαλονικιές κυρίες η Μαρία Κώνστα και η Βασιλική Νταντά.

Ένα σύντομο πέρασμα  στην πόλη θα κάνει λόγω της Διεθνούς Εκθέσεως ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στην μουσική σκηνή του “ΦΙΧ” για λίγες εμφανίσεις.

Επίσης και το σχήμα, με τον Σάκη Ρουβά,την Τάμτα, και την Ελένη Φουρέϊρα θα εμφανιστεί  σε κέντρο της περιοχής  Σφαγείων.

Αναμένονται πολλά ακόμα σχήματα, κατά την διάρκεια της χειμερινής περιόδου, τα οποία θα αναλύσω ένα – ένα, βλέποντας και κάνοντας της καθιερωμένες περατζάδες μου από όλα τα νυχτερινά κέντρα.

Καλό χειμώνα !!!!!!

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Ο Νίκος Βάνης σας εύχεται Χρονιά Πολλά και Κάλο Πάσχα και καλή Ανάσταση.

Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Αυτά έκαναν το Χριστός Ανέστη,και αβγά κόκκινα Κεριά, λαμπάδες, φως της Ανάστασης.. Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Οι πιστοί παλιότερα...

Μεγάλο Σάββατο Πορεία προς το θείο πάθος.

Τω Αγίω και Μεγάλω Σαββάτω, την θεόσωμον Ταφήν, και την εις Άδου Κάθοδον του Κυρίου και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού εορτάζομεν δι’ ών της φθοράς το ημέτερον γένος ανακληθέν, προς αιωνίαν ζωήν μεταβέβηκε». Tο απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής, αφότου εξέπνευσε...

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...