Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕυρωπαϊκή ΈνωσηΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ...

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΑΚΚΕΛ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ

Αμέσως μετά από τα εξαιρετικά επιτυχή αποτελέσματα της λαϊκής κινητοποίησης κατά της επέκτασης του ΚΥΤ-ΠΡΟΚΕΚΑ στο Φυλάκιο Ορεστιάδας, όπου ο εργολάβος που ανέλαβε τις εργασίες για λογαριασμό της εταιρείας ΤΕΡΝΑ, παραιτήθηκε και σταμάτησε τις εργασίες επέκτασης, ζητήσαμε από τον Πρόεδρο του κόμματος ΑΚΚΕΛ Βάκη Τσιομπανίδη να μας παραχωρήσει συνέντευξη τόσο για το συγκεκριμένο θέμα, στο οποίο πρωταγωνίστησε με τη σθεναρή αντίστασή του και μάλιστα δέχτηκε επίθεση από τον συγκεκριμένο εργολάβο του κυβερνητικού έργου, αλλά και με γενικότερα θέματα, για να κατανοήσουν οι αναγνώστες μας τη δράση του Προέδρου του ΑΚΚΕΛ!

Αφού γνωρίζουμε πως το ΑΚΚΕΛ έχει παρουσιάσει στα χρόνια από την ίδρυσή του, μία πολύπλευρη δραστηριότητα, με προτάσεις για όλους τους κοινωνικούς και πολιτικούς τομείς!

Πείτε μας στην αρχή τα βασικά στοιχεία της ταυτότητας και δράσης του Αγροτικού και Κτηνοτροφικού Κόμματος Ελλάδος γνωστού ως ΑΚΚΕΛ!

Η θεμελιώδης θέση με οποία δημιουργήθηκε και λειτουργεί το κόμμα ΑΚΚΕΛ από τον Μάιο του 2014, είναι ότι η αυτονομία στην πρωτογενή παραγωγή τροφίμων αποτελεί απόλυτη αναγκαιότητα για την επιβίωση του λαούστη χώρα, καθώς και την οικονομική ανάπτυξη και την εθνική ανεξαρτησία. Το ίδιο δέχεται και για την παραγωγή φαρμάκων και ενέργειας για ολοκληρωμένη αυτονομία πηγών.

Υπάρχει συζήτηση στα όργανα του κόμματος για τροποποίηση του ονόματος σε: Αγροτικό και Κοινωνικό Κόμμα Ελλάδας (με το “ΑΚΚΕΛ” να παραμένει), αλλά δυστυχώς οι απαγορεύσεις μετακίνησης και συναθροίσεων που επέβαλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν επιτρέπουν την επίσπευση των διαδικασιών.

Το “Αγροτικό” περιλαμβάνει και την κτηνοτροφία, αλλά το “Κτηνοτροφικό” εισάχθηκε προς τιμήν των κτηνοτρόφων που έστησαν το κόμμα στην αρχή και τώρα έχει γίνει γνωστή η προσφορά τους.

Το ΑΚΚΕΛ έχει δύο σημεία εστίασης όπου οικοδομεί την πολιτική και κοινωνική δράση του:

(1) Σήμερα ο ψυχροπολεμικός διαχωρισμός “Αριστερά – Δεξιά” δεν υπάρχει και υπάρχει μόνο ο καθεστωτικός χώρος της βαρβαρότητας με την Παγκοσμιοποίηση (Γκλομπαλισμός) που επιτίθεται κατά των εθνικών κοινωνιών και κρατών και από την άλλη πλευρά οι αντικαθεστωτικοί που προστατεύουμε τις εθνικές κοινωνίες – κράτη και τον Πολιτισμό, που ουσιαστικά είναι ο Ελληνορωμαϊκός Πολιτισμός.

Δεν μπορούμε να μιλάμε, ούτε να αξιολογούμε, ούτε να εξετάζουμε πολιτικές, κοινωνικές και άλλες εξελίξεις και γεγονότα κάτω από το αριστερό-δεξιό πρίσμα. Αυτό μπορεί να συνέβαινε για λίγες δεκαετίες κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου, αλλά αυτή τη στιγμή είναι ένα εργαλείο για τον διαχωρισμό της κοινωνίας και για να θέσουν τους πολίτες να πολεμούν ο ένας τον άλλον και όχι εναντίον εκείνων που δημιουργούν τα προβλήματα εναντίον τους, κλέβοντας την ελευθερία τους, την λαϊκή κυριαρχία και την εξουσία που κατέχουν. Το ΑΚΚΕΛ είναι ενωτικό κόμμα και όχι διχαστικό.

(2) Η Ελλάδα δεν ανήκει σε Δύση, Ανατολή, Βορρά, Νότο και πουθενά αλλού, αλλά είναι Σημείο Αναφοράς της Ανθρωπότητας, όπως άλλωστε πάντοτε ήταν το πνεύμα, οι αξίες και ο πολιτισμός του Ελληνισμού. Αυτή την λειτουργία του πανανθρώπινου Σημείου Αναφοράς (από την αρχαιότητα, την Ρωμανία-Βυζάντιο μέχρι την Επανάσταση και το Έπος του ’40) οι Έλληνες έχουμε αποστολή να ανοικοδομήσουμε για αντιμετώπιση της γκλομπαλιστικής βαρβαρότητας.

Αυτά όμως επηρεάζονται και από την συμμετοχή της Ελλάδας σε “συμμαχίες” όπως η Ε.Ε. και το ΝΑΤΟ.

Όταν το 1981 η Ελλάδα έγινε μέλος της ΕΟΚ είχε 117% διατροφική αυτάρκεια, δηλαδή μπορούσε να καλύψει τις διατροφικές ανάγκες του ελληνικού πληθυσμού και να εξάγει το 17% της παραγωγής. Σήμερα μετά από χρόνια παράνομων και αντισυνταγματικών Μνημονίων που επιβλήθηκαν από αντικοινωνικά συμφέροντα κατά της Ελλάδας και μετά από την αγνόηση του αποτελέσματος του Δημοψηφίσματος που καταδίκασε αυτά τα συμφέροντα και τα Μνημόνια, η διατροφική αυτάρκεια έχει ισοπεδωθεί περίπου στο 30%. Ως εκ τούτου, η δράση του κόμματος στοχεύει στην απομάκρυνση κάθε είδους και μορφών εξωτερικών επιρροών στη βασική παραγωγή τροφίμων, προκειμένου να επιτρέψει στην ελληνική κοινωνία να αναπτυχθεί σε ό,τι επιτρέπει η ελληνική γη και υδάτινοι πόροι, μέχρι και να δώσει προσοχή στη σύνδεση της παραγωγής τροφίμων με το ιστορικό υπόβαθρο του Ελληνισμού για να παράγουμε τα είδη τροφίμων από την Αρχαιότητα έως την εποχή μας.

Το ΑΚΚΕΛ έχει υποβάλλει περίπου 30 Αναφορές κατά κυβερνητικών και άλλων φορέων του ελληνικού κράτους στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για παρανομίες και αδικίες κατά του αγροτικού κόσμου, όπως επίσης και καταγγελίες στην Ευρωπαϊκή και Ελληνική Επιτροπή Ανταγωνισμού κατά των καρτέλ.

Το ΑΚΚΕΛ είναι φιλοευρωπαϊκό κόμμα και αυτό ταυτόχρονα τού δίνει τον χαρακτήρα του αντι-Ευρω Ενωσιακού κόμματος, διότι από μόνος του ο φιλο-Ευρωπαϊσμός περιλαμβάνει την αντίθεση στην σημερινή Ευρωπαϊκή Ένωση και στην ανένδοτη μάχη για καθαρισμό της από τη διαφθορά που έχει φτάσει και στα ανώτερα επίπεδα διακυβέρνησης και στοχεύει να κατασκευάσει μία ανελεύθερη και αντιδημοκρατική ομοσπονδία, εξαφανίζοντας τις εθνικές κοινωνίες. Δεν είναι δυνατόν να υποστηρίζουμε ότι φεύγοντας από την Ευρωπαϊκή Ένωση, αυτή η Ευρωπαϊκή Ένωση όπως είναι σήμερα και κινείται προς τον ολοκληρωτισμό του φεντεραλισμού, θα μπορούσε να βελτιωθεί και να καθαριστεί από τη διαφθορά που την έχει μολύνει. Αντίθετα, η διαφθορά θα υποτάξει πιο γρήγορα τους λαούς άλλων χωρών που αντιστέκονται και συνεπώς θα βοηθούσαμε περισσότερο τη διαφθορά παρά τους λαούς αν φεύγαμε από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Σήμερα γνήσιος και καθαρός φιλο-ευρωπαϊσμός (με την κοινωνική και ανθρωποκεντρική έννοια του Ελληνορωμαϊκού Πολιτισμού) είναι η μάχη κατά της σημερινής μορφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Και αυτή η μάχη δίνεται μέσα στην Ε.Ε., μόνο αν υπάρξουν ανυπέρβλητα εμπόδια μπορούμε να μιλούμε για αποχώρηση όπως έκανε η Βρετανία. Οι συνειδητοί υποστηρικτές της Ε.Ε., με την σημερινή μορφή και λειτουργία της, ίσως να μην είναι μόνο αντι-Ευρωπαίοι αλλά εχθροί της ελευθερίας και εθνικής κυριαρχίας των κρατών-μελών.

Συνεπώς, μία από τις βασικότερες λειτουργίες που έχουμε να επιτελέσουμε μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση είναι και η ανάκτηση της εθνικής κυριαρχίας.

Δυτικές δομές όπως η Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΝΑΤΟ έχουν αποτύχει στην παροχή των ωφελειών που υποτίθεται ότι θα προσέφεραν στην Ελλάδα, όταν η Ελλάδα στο παρελθόν έδωσε στοιχεία εθνικής κυριαρχίας σε αυτά τα πολιτικά και στρατιωτικά όργανα, έτσι ώστε να δεχθεί ωφέλειες για τους πολίτες τόσο στον τομέα της ασφάλειας όσο και στον τομέα της οικονομίας, διαφάνειας, εμπορίου, κλπ.

Το γεγονός ότι οι δυτικοί “εταίροι” (τόσο μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση όσο και στο ΝΑΤΟ) γνώριζαν ότι έχει αφαιρεθεί η εθνική κυριαρχία από την Ελλάδα, όταν τα παράνομα συμφέροντα που λειτουργούν μέσα στα κράτη τους έδεσαν την Ελλάδα υπό το καθεστώς της Κατοχής των Μνημονίων, καθορίζει και την βασική λειτουργία που πρέπει να έχουμε μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση και αυτή είναι η προσπάθεια καθαρισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης από αυτά τα διεφθαρμένα συμφέροντα που προκάλεσαν όλη αυτήν την καταστροφή εναντίον του ελληνικού λαού.

Εδώ και χρόνια ανακοινώσατε ότι έχετε ξεκινήσει συνεργασίες με ευρωπαϊκά κόμματα για κοινή δράση σε αυτά.

Τσιομπανίδης Επιτροπή Αναφορών ΕΕ (00000002)

Ναι. Πριν από τις Ευρωεκλογές αρχίσαμε μία πρώτη εκλογική συνεργασία με το ιταλικό Κίνημα 5 Αστέρων, το κροατικό ZiviZid, το πολωνικό Kukiz15 και άλλα.

Σήμερα, με ορισμένους από τους παλιούς συνεργάτες μας, ιδρύσαμε το ευρωπαϊκό κόμμα EAFD (EuropeanAllianceforFreedomandDemocracy), για το οποίο αναμένουμε επίσημη αναγνώριση από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Θα είχε αναγνωριστεί περίπου από το Σεπτέμβριο του 2021, αλλά τα όργανα και οι διαδικασίες στην Ευρωπαϊκή Ένωση σε τέτοια θέματα φαίνεται ότι καθυστερούν πολύ περισσότερο από ότι στην Ελλάδα.

Εντός της Ελλάδας το ΑΚΚΕΛ συμμετέχει στη συμμαχία “Ενωμένοι Έλληνες”, η οποία λειτουργεί ενωτικά για να ενώσει σε μία κοινή δύναμη όλες τις κινήσεις, προσωπικότητες και κόμματα του πατριωτικού χώρου, διατηρώντας όμως η καθεμία την αυτονομία και ανεξαρτησία της.

DSCF2397 (00000002)

Ειδικά στο θέμα της παράνομης μετανάστευσης το ΑΚΚΕΛ έχει δραστηριοποιηθεί σημαντικά και έχουμε δει να παρουσιάζει προτάσεις. Ποια είναι η στάση σας στο συνολικό θέμα;

Η παράνομη μετανάστευση (ή σωστότερα ο Στρατηγικός Εκτοπισμός Πληθυσμών) είναι ζήτημα που το ΑΚΚΕΛ το αξιολογεί ότι είναι στην πραγματικότητα το ίδιο είδος εκτοπισμού πληθυσμών που οι Ναζί ή οι Σοβιετικοί ή οι Οθωμανοί έχουν κάνει στο παρελθόν.

Ό,τι συνέβαινε στο παρελθόν, συμβαίνει και τώρα. Τώρα όμως προσπαθούν να αλλάξουν τη σύνθεση του πληθυσμού σε ορισμένες περιοχές και στην περίπτωσή μας είναι στην πραγματικότητα αντικατάσταση του πληθυσμού.

Οι εκτοπισμένοι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα για να βοηθήσουν τις χώρες από τις οποίες προήλθαν και πιέζονται να συγκρουστούν με τους ντόπιους στις χώρες που εκτοπίζονται, ενώ ανάμεσά τους διοχετεύονται και τζιχαντιστές. Επομένως, δεν πρόκειται για μετανάστευση ή για υπόθεση αιτούντων άσυλο, αλλά είναι ένα ζήτημα της επανάληψης του εκτοπισμού πληθυσμών για τη διαχείριση πληθυσμών, όπως έχουν κάνει στο παρελθόν οι Σοβιετικοί, οι Ναζί, οι Οθωμανοί και άλλοι σε συνδυασμό με επέκταση του τζιχαντισμού.

Σήμερα αυτό το ζήτημα δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται με πολιτικούς όρους και με υποτιθέμενο διάλογο με τις χώρες, όπως η Τουρκία από τις οποίες διέρχονται αυτοί οι εκτοπισμένοι πληθυσμοί.

Πρέπει να αντιμετωπίζεται αποκλειστικά και μόνο στα πλαίσια της δίωξης του οργανωμένου εγκλήματος με την δίωξη των διακινητών σε οποιεσδήποτε χώρες και αν βρίσκονται. Αυτή η δίωξη θα πρέπει να γίνεται με παραδειγματικό τρόπο ώστε να κάνει ασύμφορη τη συμμετοχή σε αυτά τα δίκτυα διακίνησης και να περιλαμβάνει την αφαίρεση ιθαγένειας, κατάσχεση κάθε περιουσιακού στοιχείου, ενώ προτείνουμε να εξεταστεί ακόμη και η εφαρμογή της ρωμαϊκής ποινής για Καταδίκη Μνήμης (DamnatioMemoriae) με διαγραφή του ονόματος των ενόχων από κάθε έγγραφο και αποθηκευτικό μέσο και την αντικατάστασή τους με τον αριθμό μητρώου των καταδικασθέντων σε τέτοια ποινή. Μόνο ο φόβος για τις ποινές μπορεί να σταματήσει τη συμμετοχή σε τέτοια δίκτυα εκτοπισμού πληθυσμών που αναβιώνουν μερικές από τις περισσότερο μαύρες σελίδες των προηγούμενων αιώνων. Η απαγόρευση λειτουργίας ΜΚΟ έχει επίσης θεμελιώδη και στρατηγική σημασία.

Οι εκτοπισμένοι πληθυσμοί θα πρέπει να μεταφερθούν πίσω στις χώρες από όπου προήλθαν (αφού οι τζιχαντιστές εντοπιστούν και φυλακιστούν) και στο ενδιάμεσο χρονικό διάστημα που θα παραμένουν στην Ελλάδα, θα ήταν δυνατόν να τους παρέχονται ενημέρωση και εκπαίδευση σχετικά με το ποιοι τους χρησιμοποιούν και πώς, ώστε τουλάχιστον αυτούς τους ανθρώπους που το καθεστώς της παγκοσμιοποίησης χρησιμοποιούσε για να αλλοιώσει τις κοινωνίες μας, εμείς να τους αντιμετωπίσουμε με ανθρώπινους όρους και να τους επιτρέψουμε να επιστρέψουν αξιοπρεπώς στις πατρίδες τους, αφού πρώτα τους ενημερώσουμε για αυτούς που τους χρησιμοποιούσαν και να στρέψουμε τους εκτοπισμένους εναντίον των παγκοσμιοποιητών που τους εκτόπισαν.

Το ΑΚΚΕΛ έχει προτείνει εδώ και χρόνια μέχρι και συνδυασμένη πολυεθνική επιχείρηση για την αφαίρεση του τουρκικού ελέγχου από τις χερσαίες σε παραθαλάσσιες περιοχές της Τουρκίας, από όπου εξορμούν διακινητές λαθρομεταναστών με τις ευλογίες του τουρκικού καθεστώτος. Όλες οι Δομές λαθρομεταναστών να υπάρχουν εκεί και ΟΧΙ σε ελληνικό-ευρωπαϊκό έδαφος. Οι δυνάμεις του στρατηγού Χαφτάρ στην Λιβύη λίγες ημέρες μετά από την ανακοίνωσή μας δημοσιοποίησαν αυτή τη δυνατότητα αποτυπωμένη σε χάρτη ειδικά για το χερσαίο τμήμα στον Έβρο και στα σύνορα της Τουρκίας με την Βουλγαρία. Ο Μητσοτάκης και ο Δένδιας … τίποτα.

Ένας από τους πολλούς τομείς που είδαμε αξιοσημείωτη δράση από το ΑΚΚΕΛ, αφορά και τις σχέσεις με τη Ρωσία. Ποιά είναι η θέση σας για το συνολικό περιβάλλον Ελληνορωσικών και Ευρωρωσικών σχέσεων;

Το ΑΚΚΕΛ έχει δράσει δυναμικά για την συνεργασία της Ελλάδας με την Ρωσία και έχει καταδικάσει στον ύψιστο βαθμό τις κυρώσεις εναντίον της Ρωσίας, η οποία με βάση την αρχή της αμοιβαιότητας επέβαλε εμπάργκο στα αγροτικά προϊόντα από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Το ΑΚΚΕΛ υποστηρίζει ότι είναι απαράδεκτο και ανεπίτρεπτο, αν όχι παράνομο, συμφέροντα στις Ηνωμένες Πολιτείες να χρησιμοποιούν την Ευρώπη ως εργαλείο και όπλο εναντίον της Ρωσίας και αυτό πρέπει να σταματήσει αμέσως.

Η δράση του ΑΚΚΕΛ στο Ευρωκοινοβούλιο (με σχετική Αναφορά) αποσκοπεί στην διακοπή των κυρώσεων και να εξασφαλίσει ότι η Ρωσία θα άρει το εμπάργκο στα αγροτικά προϊόντα, ενώ θα εργαστεί εντατικά και για την ενίσχυση των σχέσεων της Ρωσίας με την Ευρωπαϊκή Ένωση με όρους ισότητας και αμοιβαίας ωφέλειας.

Η Ελλάδα και όλη η Ευρωπαϊκή Ένωση αντιμετωπίζει αμερικανικό σοβιετισμό: έναν σοβιετικού τύπου, πρωτοφανή κρατικό παρεμβατισμό σε όλους τους τομείς, ιδίως στην οικονομία (και με τον κορονοϊό εξαπλώθηκε σε όλη την κοινωνία), διότι αυτός ο κρατικός παρεμβατισμός γίνεται κυρίως από ένα ξένο κράτος, τις Ηνωμένες Πολιτείες, με τον αγροτικό κόσμο να είναι το πρώτο θύμα.

Το ΑΚΚΕΛ τονίζει ότι η διαφθορά μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά και στις Ηνωμένες Πολιτείες και τα συμφέροντα που στηρίζουν αυτήν τη διαφθορά και επωφελούνται από αυτήν, έχουν στοχοποιήσει τη Ρωσία για να την θέσουν κι αυτήν υπό τον έλεγχό τους. Αυτή η στοχοποίηση προκαλεί σε κάποιο βαθμό αντιδράσεις από την πλευρά της Ρωσίας οι οποίες δεν θα υπήρχαν αν οι σχέσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης μαζί της βρισκόταν σε επίπεδο ισοτιμίας και αμοιβαίας ωφέλειας.

Το ίδιο ισχύει και για την Κίνα, το Ιράν, αλλά και για άλλες χώρες. Για να μειωθεί ή για να εξαλειφθεί αυτό το οποίο στην Δύση παρουσιάζεται ως “επιθετικότητα” κλπ. θα πρέπει εμείς να καθαρίσουμε την περιοχή μας από αυτά τα συμφέροντα τα οποία προκαλούν εχθρότητα με αυτές και άλλες χώρες. Αυτά τα συμφέροντα διαφθοράς έχουν στοχοποιήσει και τον αγροτικό κόσμο στην Ελλάδα, έχουν στοχοποιήσει και την Ελλάδα ως κοινωνία.

Συνεπώς αυτά είναι ο θεμελιώδης εχθρός και μόνο αφού εξουδετερώσουμε αυτά τα συμφέροντα διαφθοράς μέσα στο Ευρωπαϊκό Σπίτι μας θα μπορούμε να καθορίσουμε τις σχέσεις μας με τη Ρωσία και με τις άλλες χώρες, διότι τότε οι λαοί της Ευρώπης θα μπορούν από μόνοι τους και χωρίς να χρησιμοποιούνται από τρίτους να καθορίσουν αυτές οι σχέσεις.

Το θέμα του κορονοϊού COVID-19 όπως γνωρίζετε έχει παίξει τον καθοριστικό ρόλο από το 2020 στη διαμόρφωση του κόσμου με τρόπους και σε μορφές που δεν έχουμε ξαναδεί. Μπορείς να μας παρουσιάσετε το θέμα και τις πτυχές του από τη δική σας οπτική;

Τα πράγματα είναι απλά και έχουν άμεση σχέση με την διαφθορά που αναπτύχθηκε τις τελευταίες δεκαετίες στον πολιτικό, ιατρικό, ακαδημαϊκό, μιντιακό και επιχειρηματικό τομέα.

Η εμφάνιση του κορονοϊού λειτουργεί ως άξονας ενοποίησης και αλληλοδιαπλοκής αυτών των υπονόμων διαφθοράς στους τομείς που ανέφερα.

Στόχος είναι ο παγκόσμιος έλεγχος των ανθρώπων και φυσικά των πλουτοπαραγωγικών πηγών και πλούτου, καταλύοντας το δημοκρατικό πολίτευμα και τον ελεύθερο, υγιή ανταγωνισμό.

Τα παγκόσμια κυκλώματα διαφθοράς βρήκαν ή θεωρούν ότι βρήκαν τον τρόπο για να χουντοποιήσουν όλο τον κόσμο, αφού πρώτα τσεπώσουν εκατοντάδες δισεκατομμύρια δολάρια και ευρώ από την προμήθεια των φαρμακευτικών σκευασμάτων που έχουν ονομάσει “εμβόλια”, αλλά μόνο αυτά που προέρχονται από συγκεκριμένες εταιρείες, γύρω από τις οποίες έχουν στήσει συμφέροντα πρωτοφανή στην ιστορία της Ανθρωπότητας. Από την αρχή της κρίσης οι πραγματικοί ειδικοί γιατροί στην πλειοψηφία τους μιλούσαν ότι μόνο με φάρμακα και ΟΧΙ με εμβόλια πρέπει να αντιμετωπιστεί ο κορονοϊός και ότι τα εμβόλια θα δημιουργούσαν “εργοστάσια μεταλλάξεων” ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ.

Προσπαθούν, χωρίς να το πετυχαίνουν βέβαια και για αυτό έχουν λυσσάξει, να κάνουν τον κόσμο να πιστέψει ότι οι επιδημίες και γενικά τα προβλήματα υγείας δεν λύνονται μέσα στο σύστημα υγείας (το οποίο χρυσοπληρώνουμε για δεκαετίες) αλλά γίνονται με διώξεις, συκοφαντίες και πρόστιμα εναντίων των πολιτών.

Την προηγούμενη δεκαετία με τα Μνημόνια της Νέας Δημοκρατίας, του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ κατέστρεψαν το σύστημα υγείας, τόσο όσο από άποψη ανθρώπινου δυναμικού, όσο και εξοπλισμού για να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις των Μνημονίων, αλλά και για να ενισχύσουν παράνομα και ανήθικα κάποια κυκλώματα στον ιδιωτικό τομέα, τα οποία πιθανότατα είναι οικονομικών συμφερόντων του εξωτερικού. Ούτε καν της διαπλοκής στην Ελλάδα.

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ (και το τονίζω) που το σύστημα υγείας (όπως οι ίδιοι λένε) δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τον κορονοϊό. Το πρώτο πράγμα από το οποίο εκτρέπουν την προσοχή των πολιτών είναι αυτές οι μνημονιακές ευθύνες όλων των προηγούμενων κυβερνήσεων και ειδικότερα του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Άδωνι Γεωργιάδη, οι οποίοι επί Σαμαρά-Βενιζέλου ουσιαστικά συναγωνίζονταν με τον περιβόητο Τόμσεν, για το ποιος θα κάνει μεγαλύτερη καταστροφή στο σύστημα υγείας …για να μην κοστίζει!

Αυτά να τα ακούνε όλοι και να θυμούνται. Αν το σύστημα υγείας δεν αντέχει, με ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ, ασχολούμαστε με το ποιος το κατάντησε έτσι, άκρη δεν βγαίνει.

Ποτέ δεν φορτώνουμε στους πολίτες-θύματα το φταίξιμο.

Ποτέ δεν επιβάλλεις στερήσεις και κυρώσεις στους πολίτες σε ένα πολίτευμα αντιπροσωπευτικής δημοκρατίας.

ΟΛΗ την ευθύνη την έχει η κυβέρνηση. Αν δεν μπορεί να ανταπεξέλθει, παραιτείται.

Αλλά αυτοί που συνειδητά κατέστρεψαν το σύστημα υγείας θα παραιτηθούν;

Στρατολόγησαν όλο τον κομματικό στρατό και μαζί με τον στρατό “ειδικών” από τις διεφθαρμένες φαρμακοβιομηχανίες, χουντοποιούν την χώρα μας και διχάζουν το λαό.

Και αυτό είναι ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ.

Το καθεστώς Μητσοτάκη, δεν πρόκειται περί κυβερνήσεως, αλλά κατοχικού καθεστώτος, έχει κάνει έναν απίστευτο αριθμό αλλοιώσεων στην αντίληψη της κατάστασης την οποία αναλογικά ούτε το ναζιστικό καθεστώς δεν είχε κάνει. Πολύ συνοπτικά και μιλώντας επιγραμματικά, χρησιμοποιούν λεγόμενα τεστ τα οποία όχι μόνο είναι αναξιόπιστα από την ίδια τη φύση τους (και το παραδέχονται και οι ίδιοι με τελευταίες δηλώσεις τους), αλλά κάνουν υποτιθέμενες μετρήσεις χωρίς καμία δομή και εντελώς τυχαία τόσο σε σχέση με τον καθημερινό αριθμό τους, όσο και σε γεωγραφικά σημεία.

Επίσης ΟΛΟΙ οι συμμετέχοντες σε Επιτροπές ή στη λίστα των καναλιών για εμφανίσεις, είναι είτε κομματικά συνδεδεμένοι με ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι ακόμη και ΑΝΤΑΡΣΥΑ, είτε με τις εταιρίες εμβολίων κλπ. μέσω … ερευνητικών κονδυλίων.

Ουσιαστικά, δεν υπάρχει επιστημονική βάση σε ΤΙΠΟΤΑ από όσα έκαναν, ενώ και οι Υπουργοί Υγείας δεν δίνουν τα πρακτικά των συνεδριάσεων, όταν το ΑΚΚΕΛ τα ζήτησε από τον Απρίλιο του 2020!

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Άλλη μία μεγάλη νίκη των παιδιών από την Κύπρο στο διαγωνισμό Ρομποτικής στο Χιούστον.

Φωτογραφία: «Ε.Κ.»/Ηλίας Νεοφυτίδης ΧΙΟΥΣΤΟΝ. ΤΕΞΑΣ. Στον φετινό παγκόσμιο διαγωνισμό Ρομποτικής που συμμετείχαν μαθητές από όλο τον Κόσμο, στο Χιούστον του Τέξας, 16-20 Απριλίου 2024, η κυπριακή ομάδα K.P. Computer Training bits από το Σχολείο Ξυλοφάγου της Λάρνακας, αποτελούμενη από τους μαθητές...

Το ακραίο Κέντρο ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΙΚΟΥ της Νέας Δημοκρατίας

Η Νέα Δημοκρατία στήνει σενάρια φόβου για να τρομάξει τους ψηφοφόρους της συντηρητικής περιοχής, του ακραίου Κέντρου και τους ανασφαλείς μικροαστούς  Ο ίδιος ο πρωθυπουργός, ο οποίος κάλεσε τους πολίτες να παραμερίσουν για λίγο τις διαφωνίες τους, να φασκιώσουν...

Ο χαμένος Αγώνας και η προδοσία της Κύπρου

*Του Δημήτρη Βόγγολη Υποστρατήγου ε.α μέλους και Δασκάλου του ΙΗΑ Πολλά από τα στοιχεία παρακάτω, παρμένα από το Υπουργείο Άμυνας του Ηνωμένου Βασιλείου, ανήκουν στην φίλη μου Φανούλα Αργυρού. Στο  μαρτυρικό νησί  στα  8.000 πχ έγινε ανακάλυψη και ανασκαφή του χαλκού, copper,...