Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠολιτικάΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟΝ...

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΛΤΑΜΠΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ

Μια πολύ αποκαλυπτική συνέντευξη…

Κανένα εμβόλιο χωρίς την συναίνεση των ανθρώπων…

Με “ψηφιακά πιστοποιητικά” θα ελέγχουν την υγεία των πολιτών του πλανήτη, αλλά και τις ελευθερίες του…

Mε αφορμή την πανδημία, αυτής της άγνωστης μέχρι σήμερα νόσου, κηρύχτηκε όλος ο πλανήτης σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και του αφαιρέθηκαν οι ελευθερίες του!

Έτσι, όλοι αυτοί της Νέας Τάξεως Πραγμάτων νοιάστηκαν ξαφνικά για την υγεία μας και αποφάσισαν ότι υποχρεωτικά πρέπει όλοι να εμβολιαστούμε!

Όμως, πρέπει να είναι υποχρεωτικός ο εμβολιασμός προκειμένου να μην κινδυνεύσει η υγεία μας και η υγεία των άλλων ή μήπως μέσω αυτού του εμβολιασμού ταυτόχρονα γίνεται έλεγχος του ατόμου και στέρηση της ελευθερίας του;

Απόψεις ιατρών έχουν πολλές ακούσει και πολλές έχουν καταγραφεί!

Εμείς όμως απευθυνθήκαμε σε έναν νομικό, που έχει πολιτική άποψη, για να μας δώσει μια άλλη διάσταση του ζητήματος! Να αναδειχθεί τι υποκρύπτεται πίσω από όλη αυτήν την μεθοδευμένη επιβολή και αν έχουμε το δικαίωμα να αντιδράσουμε, μη αποδεχόμενοι τον εμβολιασμό…

Παρακάτω λοιπόν θα διαβάσετε τις απόψεις του κ. Γιάννη Μαλταμπέ, Προέδρου του Πατριωτικού Συνδέσμου και ο οποίος είναι Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω, Αθηνών και Σύρου με μεταπτυχιακό στην Ορθόδοξη Θεολογία.
Να σας γνωρίσουμε ότι ο πολιτικός φορέας “Πατριωτικός Σύνδεσμος” ιδρύθηκε στις 21 Δεκεμβρίου 2015. Συμμετείχε στις Ευρωεκλογές του 2019 σε συνεργασία με το “Εθνικό Μέτωπο” και τα “Λιοντάρια Συνέργεια για την Ελλάδα” και έλαβαν 11.000 ψήφους.

Ο Γιάννης Μαλταμπές από το 1999 έως το έτος 2002 διετέλεσε Νομαρχιακός Σύμβουλος Κυκλάδων. Τον Οκτώβριο του 2002 εκλέχθηκε Έπαρχος Άνδρου, αξίωμα το οποίο υπηρέτησε μέχρι το Δεκέμβριο του 2010. Στις βουλευτικές εκλογές της 26ης Ιανουαρίου 2015 κατήλθε ως υποψήφιος Βουλευτής Κυκλάδων με τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό (ΛΑΟΣ).

Έχει προσφέρει αφιλοκερδώς τα τελευταία χρόνια τις νομικές του υπηρεσίες ως πληρεξούσιος Δικηγόρος του ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ “ΕΛΚΙΣ” και πολλών Χριστιανικών Σωματείων, καταθέτοντας την Προσφυγή στο ΣτΕ για τις ηλεκτρονικές ταυτότητες, καθώς και ως πληρεξούσιος Δικηγόρος της Παμμακεδονικής Συνομοσπονδίας Αθηνών – Ελλάδας καταθέτοντας μαζί και με άλλους δικηγόρους Προσφυγή κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών και Μηνυτήρια Αναφορά κατά του πρώην Υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά, και του πρώην Υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου, για δωροληψία πολιτικών αξιωματούχων!

Κύριε Μαλταμπέ, πως θα περιγράφατε συνοπτικά την σημερινή συγκιρία; Οι παγκοσμιοποιητές τρέχουν να προλάβουν τις αντιδράσεις των χριστιανών παγκοσμίως; Τα εμβόλια είναι το κρυφό τσιπάρισμα της ανθρωπότητας, που αναφέρεται στην Αποκάλυψη; Η Ιεραρχία της Ελλαδικής εκκλησίας κατέστη εθελουσίως όμηρος των κυβερνήσεων και δεν έχει το ηθικό ανάστημα να αντιδράσει ενάντια στα κελεύσματα των παγκοσμιοποιητών στην Ελλάδα; Τι λέτε;

Οι εξελίξεις τρέχουν, και δυστυχώς, επιβεβαιωνόμαστε. Ζήσαμε την καραντίνα του κορωνοϊου υπό τον πρώιμο έλεγχο «του μεγάλου αδελφού». Όλες οι κινήσεις των Ελλήνων πολιτών καταγράφονταν στο sms 13033. Έχει ξεκινήσει μία επισταμένη προσπάθεια ελέγχου των πολιτών μέσω της ηλεκτρονικής ταυτοποίησης.
Ο Πατριωτικός Σύνδεσμος με το ΕΛΚΙΣ και πολλά Χριστιανικά Σωματεία εδώ και τρία χρόνια έχουν επιδοθεί σ΄ έναν αγώνα αντίστασης στις ηλεκτρονικές ταυτότητες, καταθέτοντας με το ΕΛΚΙΣ προσφυγή στο ΣτΕ, διοργανώνοντας συλλαλητήρια ενάντια στην Κάρτα του Πολίτη και την Ηλεκτρονική Ταυτότητα. Μαζί μας όμως τότε ήταν μόνον ο απλός και ευαίσθητος χριστιανικός και πατριωτικός κόσμος. Σήμερα όμως όλοι οι Έλληνες γνώρισαν και δεν επιθυμούν να ξαναζήσουν τον έλεγχο στην καθημερινότητά τους.

Παρατηρώ μιαν αγανάκτηση, μιαν οργή στον λόγο σας. Θεωρείτε πως είναι ήδη αργά;

Ποτέ δεν είναι αργά. Εφόσον αφυπνιστούμε, και μάλιστα έχοντας ως παράδειγμα την πρόσφατη συντονισμένη αντίδραση των Ελλήνων επιστημόνων στο σκάνδαλο με τα voucher των 600 ευρώ, μπορούμε να ελπίζουμε και στην συντονισμένη δράση του ελληνικού λαού ενάντια στην απάνθρωπη ελίτ της παγκοσμιοποίησης. Οι ανθρώπινες κοινωνίες, τις οποίες, η ελίτ αποκαλεί τυφλές δυνάμεις, δεν είναι πια, τόσο τυφλές. Παγκοσμίως παρατηρείται μια κοινωνική έγερση που όσο κι αν προσπαθούν τα καθεστωτικά υποχείρια Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας, να την αποκρύψουν προπαγανδίζοντας, δεν τα καταφέρνουν. Τα εθνικά εγκλήματα θα τιμωρηθούν. Τα τραπεζιτικά και τα ενεργειακά καρτέλ, οι φαρμακευτικές πολυεθνικές και το απατηλό σύγχρονο ηλεκτρονικό καρτέλ του διαδικτύου, που σταδιακά και άπληστα συσσώρευσαν απίστευτο πλούτο κατασπαράσσοντας τον πλούτο και την δύναμη των λαών, παίζουν τα τελευταία χαρτιά τους.

Ένα από τα ερωτήματα, τα οποία τίθενται διεθνώς ήταν αυτό του μαζικού και υποχρεωτικού εμβολιασμού των ανθρώπων ως μέτρο αντιμετώπισης της πανδημίας.

Μία τέτοια προοπτική, όπως φαίνεται, διαγράφεται και στον ελληνικό ορίζοντα, καθότι υπάρχει ήδη ο Ελληνικός νόμος 4675/11-03-2020, ο οποίος ψηφίστηκε εν κρυπτώ και άρον – άρον και προβλέπει κάτι τέτοιο, καθώς και το άρθρο 284 του Ποινικού Κώδικα, σχετικά με την παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών. Όμως οι Έλληνες θυμούνται πολύ καλά τα σπαταλημένα εκατομμύρια πρόσφατα για άλλες πανδημίες που έμειναν στα αζήτητα λόγω της πλήρους άρνησης των Ελλήνων να γίνουν πειραματόζωα για να κερδίζουν οι γνωστοί.
Ωφέλιμο θα ήταν να ρίξουμε μια ματιά στον Ελληνικό Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας, ο οποίος ευρίσκεται γραπτά διατυπωμένος στον Νόμο 3418/28-11-2005, προκειμένου να αρχίσουμε να προβληματιζόμαστε, για το κατά πόσον μπορεί να επιβληθεί ή όχι ένας υποχρεωτικός εμβολιασμός και ποιές είναι οι μεγάλες ευθύνες της Ιατρικής κοινότητας μπροστά σε μία τέτοια πραγματικότητα.
Διαβάζοντας λοιπόν τον Ελληνικό Κώδικα στα Άρθρα 1, 2, 3, 8, 11, 12, 15 και 34 συνοπτικά διαπιστώνουμε, ότι οι γιατροί έχουν υποχρέωση και καθήκον:
– να ενημερώσουν αληθινά, πλήρως και με σαφήνεια την Ελληνική κοινωνία για το τι περιέχει ένα εμβόλιο. Είναι το καθήκον Αληθείας και Ενημέρωσης, το οποίο ρητά αναφέρει ο Κώδικας αυτός.
– να ενημερώνουν για το ποιες είναι παρενέργειές του στον ανθρώπινο οργανισμό είτε βραχυπρόθεσμα είτε μακροπρόθεσμα, όπως και κάθε ιατρικής πράξης γενικά.
– για το ποια είναι η αποτελεσματικότητά του στους ανθρώπους.
– για το αν είναι σε πειραματικό στάδιο ή όχι, αν υπάρχουν εναλλακτικές μέθοδοι, αν χρησιμοποιείται χρόνια.
– να καλλιεργούν ένα κλίμα εμπιστοσύνης με τους ανθρώπους σεβόμενοι τις αρχές του ανθρωπισμού.
– να ΜΗΝ εφαρμόζουν αντισυνταγματικούς νόμους και μάλιστα αυτούς, οι οποίοι παραβιάζουν τα ανθρώπινα δικαιώματα.
– χωρίς την συναίνεση των ανθρώπων να ΜΗΝ πράξουν απολύτως καμία ιατρική πράξη επάνω τους.
– να σέβονται απόλυτα τις θρησκευτικές πεποιθήσεις τους και φυσικά,
– να τηρούν τον Όρκο του Ιπποκράτους.
Καλό είναι να διαβάσουμε όλοι τον Ελληνικό Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας, ώστε να κατανοήσουμε, ότι για τα ζητήματα υγείας, σωματικής αλλά και πνευματικής έχουμε χρέος πρώτα εμείς οι ίδιοι να ψάχνουμε, να μελετούμε, να ενημερωνόμαστε και να απαιτούμε την Αλήθεια και την Αξιοπρέπεια, ειδικά τώρα όπου στον ορίζοντα διαφαίνεται ένα απολυταρχικό παγκοσμιοποιημένο καθεστώς. Έχουμε άξιους και τίμιους επιστήμονες γιατρούς, αλλά έχουμε και τεράστιο χρέος οι ίδιοι να γνωρίζουμε τα δικαιώματά μας, τόσο σε περιόδους ομαλές όσο και σε περιόδους, όπου αυτά ενδεχομένως να κλονίζονται ή να απειλούνται.

Το «αντίτιμο» λοιπόν για την αποφυγή μέτρων όπως αυτά που ζούμε τώρα, θα είναι ένας διαρκής έλεγχος σε προσωπικό επίπεδο σχετικά με την υγειονομική κατάσταση του καθενός;

Ο εντελώς απόλυτα αβάσιμος δήθεν στόχος των κυβερνώντων είναι δήθεν κάθε φορά που θα ενσκήπτει τέτοιου είδους κίνδυνος να γνωρίζει η κυβέρνηση ποιος έχει νοσήσει, ποιος έχει ανοσία, ποιος έχει κάνει εμβόλιο και τι είδους, άρα ποιος μπορεί να βγαίνει, ποιος μπορεί να πηγαίνει στη δουλειά του, ποιος πρέπει να μένει μέσα, ποιος μπορεί να ταξιδέψει εκτός συνόρων. Την απάντηση την δίνει ο Γκέιτς:

«Τελικά θα έχουμε κάποια ψηφιακά πιστοποιητικά για να δείξουμε ποιος έχει αναρρώσει ή δοκιμαστεί πρόσφατα ή πότε έχει λάβει κάποιος ένα εμβόλιο».

Τα «ψηφιακά πιστοποιητικά» στα οποία αναφέρεται, είναι «τατουάζ κβαντικών στιγμών», «quantum-dot tattoos», που θα εμφυτεύονται με το εμβόλιο και θα διατηρούν το ιστορικό εμβολιασμού και όχι μόνο, ένα αόρατο ψηφιακό τατουάζ μικρό-κρυστάλλων που θα εμπεριέχει ιατρικά και άλλα στοιχεία του ατόμου τα οποία θα διαβάζονται από τις Αρχές. Αυτό το project το χρηματοδοτεί, εννοείται, ο Γκέιτς.

Θεωρείτε ότι έρχονται παγκόσμιες λαϊκές εξεγέρσεις ενάντια στην ΝΠΤ;

Είναι βέβαιο, εφόσον οι σκεπτόμενοι κατανόησαν επιτέλους το σχέδιο υποδούλωσης της ανθρωπότητας, που επί δεκαετίες ετοίμαζαν έντεχνα και πολύ επιστημονικά σχεδιασμένα, οι ελίτ των ιδιοκτητών της παγκόσμιας οικονομίας της Δύσης. Η παγκόσμια οικονομική επισιτιστική κρίση θα είναι το επόμενο βήμα του σχεδίου για την υποδούλωση της ανθρωπότητας. Όλα αυτά αφορούν στο μεγάλο σχέδιο, που για την Ελλάδα σε πρώτο πλάνο πάντα, περιελάμβανε την άμβλυνση του Ελληνικού τρόπου και του Χριστιανικού ήθους που έντεχνα σε πολύ μεγάλο βαθμό επετεύχθη ήδη, την απώλεια της εθνικής συνείδησης και την αποδόμηση της ιδέας του ενιαίου ελληνικού Έθνους με την απομάκρυνση της Κύπρου από το 1960, τώρα της Μακεδονίας, από το 1920 της Βορείου

Ηπείρου και τώρα έχει άμεσο στόχο την ευθεία διάλυση της, έστω επιφανειακής, ενότητας της Ελληνοχριστιανικής εθνικής ταυτότητας, μέσω της βίαιης εισαγωγής των αμάχων μεν και αόπλων – τώρα – μεταναστών, που έχει σχεδιασθεί να μετατρέψουν του Έλληνες και ιδίως τους Ορθόδοξους Χριστιανούς σε μειονότητα. Οι ελληνικές κυβερνήσεις των τελευταίων ετών, απ’ όπου κι αν εκκινούν πολιτικά, συμφωνούν απολύτως στα προστάγματα των παγκοσμιοποιητών, άσχετα αν ο Μητσοτάκης αναγκάστηκε να υπερασπιστεί τα σύνορα, γιατί δεν θα μπορούσε να σταθεί στην κυβέρνηση αν δεν το έκανε, ενώ έχει δηλώσει πολλές φορές ότι θέλει την Ελλάδα πολυπολιτισμική και τα παιδιά των μουσουλμάνων μεταναστών να αναλάβουν την κοινωνία του αύριο. Οι δήθεν συντηρητικοί είναι πιο επικίνδυνοι από τους δήθεν αριστερούς, γιατί εξαπατούν τους Έλληνες πατριώτες με την παραδοσιακή ρητορική τους και στην πράξη εκτελούν τις προσταγές της ΝΠΤ.

Όπως ο δήθεν πατριώτης Καμμένος που έκανε τα πάντα για να μπορέσει με την συνεργασία του ο Τσίπρας να δώσει τα απαράγραπτα εθνικά μας δίκαια στου Σκοπιανούς.

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Ο Νίκος Βάνης σας εύχεται Χρονιά Πολλά και Κάλο Πάσχα και καλή Ανάσταση.

Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Αυτά έκαναν το Χριστός Ανέστη,και αβγά κόκκινα Κεριά, λαμπάδες, φως της Ανάστασης.. Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Οι πιστοί παλιότερα...

Μεγάλο Σάββατο Πορεία προς το θείο πάθος.

Τω Αγίω και Μεγάλω Σαββάτω, την θεόσωμον Ταφήν, και την εις Άδου Κάθοδον του Κυρίου και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού εορτάζομεν δι’ ών της φθοράς το ημέτερον γένος ανακληθέν, προς αιωνίαν ζωήν μεταβέβηκε». Tο απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής, αφότου εξέπνευσε...

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...